Jump to content
IceMan

Cat costa o ora de sport in sala

Recommended Posts

Imagine IPB

Odata cu apropierea sezonului estival, s-au umplut si salile de sport din Capitala. Pentru ca vor sa arate cat mai sexy in costumele de baie, doamnele si domnisoarele urmeaza tot felul de diete, combinate cu ore bune de antrenament, in locatii special amenajate.

Libertatea va prezinta cateva astfel de cluburi si preturile pe care acestea le practica pentru o ora de sport.

In Capitala, preturile difera in functie de locatie. Trebuie sa stiti ca in unele locatii accesul e permis doar pe baza de abonament, insa exista si sali unde se accepta plata pe ora.

-Isamar Lady este un club din cartierul Militari destinat exclusiv femeilor. Aici, o ora de aerobic sau de fitness costa 20 de lei. Daca vreti sa faceti si sauna, trebuie sa platiti in plus alti 20 de lei, iar o jumatate de ora de masaj anticelulitic costa 31 de lei.

- Miramar (Pantelimon). Aici, o ora si jumatate de fitness costa 8 lei, iar pentru o ora de aerobic trebuie sa platiti acelasi pret. Clubul este dotat si cu piscina, iar pentru o zi intreaga trebuie sa platiti 15 lei.

- World Class Health Academy (Hotel Marriott si Hotel Bucuresti) ofera 8 tipuri de abonamente. Pentru o luna, trebuie sa platiti 300 de euro, iar daca doriti un abonament pentru un an intreg, pretul poate ajunge pana la 1.800 de euro, in functie de serviciile la care doriti sa aveti acces.

Piscina si sauna trebuie platite in plus

-Club IDM (langa statia de metrou Semanatoarea) permite accesul doar pe baza unui card de membru, care se ridica la 500 lei/6 luni. In acest abonament nu sunt incluse serviciile oferite. Prin urmare, o ora de fitness sau de aerobic costa intre 4 si 6 lei, in functie de ora programata, sauna - intre 16 lei si 20 lei, iar pentru accesul la piscina trebuie sa mai platiti inca 8 lei.

Care sunt tarifele din alte orase

- Constanta. La Centrul de sanatate prin sport de langa Delfinariu puteti petrece o zi intreaga facand aerobic, fitness sau sauna pentru 10 lei. Masajul de relaxare va mai costa in plus 25 lei, pentru o sedinta de 30 minute, si 40 lei, pentru o ora.

-Cluj. La clubul Fistique, sedinta de fitness costa 12 lei, cea de aerobic 10 lei, iar masajul de relaxare, 34 lei (pentru 50 minute). Daca vreti sa va bronzati inainte de a merge la mare, trebuie sa platiti in plus un leu pentru un minut de solar.

-Tulcea. SC Fitness SRL practica urmatoarele preturi: fitness sau aerobic 9 lei/sedinta, sauna 25 lei/ora, vibromasaj 30 bani/minut.

sursa

Link to comment

Unde ma duc eu de obicei costa 80 RON/luna(care include si sauna), dar au si conditii k lumea.

Banda de alergat, aer conditionat, minibar, aparate curate care nu au miros de transpiratie ;).

Dupa parerea nu inseamna ca esti fitos, daca alegi o sala cu conditii bune ;) . Important este sa te simti bine, si sa te duci din placere :)

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...