Fane Spoitoru Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 da tu knox ce ai rezolvat cu, colega? :) + ca astept pozele alea cu ea :P apropo trim si mie un PM cu id tau k nu il am :D
ShadyMonto Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Pana la urma ce i-ai cumparat Shady ? :D sau inca nu te`ai hotarat ? :nanana:M-ai nimerit , inca nu m-am hotarat . Insa m-a pus un pic pe ganduri faza cu o poza imprimata pe o perna/cana/poster..etc Stie cineva daca este prin Constanta un magazin care se ocupa cu asa ceva? Oricum sambata asta ajung pe la C-ta si o sa testez teritoriu la preturi(tort/bijuterii..etc..) ca pana pe 20 nu mai e mult :) . Inca mai astept propuneri.
Tybork Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Doamne...mai rezista mult topicul . Mai bine incercati sa fiti originali, si sa aratati fata voastra adevarata decat sa ne ascultati :D
ShadyMonto Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Doamne...mai rezista mult topicul . Pai crek o sa reziste pana cand o sa se faca un subforum cu "Viata Personala" in care sa se vorbeasca dspr astfel de prbl discutate in topicul asta(ca au fost cateva) + altele gen : Sfaturi medicale , oricum linkmania nu mai e demult un forum doar pt gammeri ( a devenit mult mai mult )
never Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Doamne...mai rezista mult topicul . rezista pana se casatoreste ala cu aia... sau pana ii da aia cu papucii de cap sau pana se hotaraste erdeeshu sa ichida linkmania... sau pana se oftica spawn-ica si il inchide
ShadyMonto Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 rezista pana se casatoreste ala cu aia... sau pana ii da aia cu papucii de cap sau pana se hotaraste erdeeshu sa ichida linkmania... sau pana se oftica spawn-ica si il inchide viata bate filmul. O sa aiba topic-ul asta mai multe pagini decat nr de episoade la "Tanar si Nelinistit" ON: mai dati-mi variante/idee cu cadoul ala , ca se apropie ziua cea mare.
Zym3r Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 matching tatoos :Dmi se pare lame ideea asta, nu cred ca o sa fie ei asa entuziasmati dupa ce o sa se desparta si o sa ramana cu urme de la tatuaj.eu cred ca ajung sa-i cumperi niste flori (cel putin asta am facut eu tot timpul cand am avut de dat la fete)
Alexiano Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Eu zic sa o iei tare....Deobicei Pustoaicele musca la vrajeala ;) Fi cu Tupeu si vei obtine aproape orice .... ;) Daca ai "Ciocul mare " o poti face "casa ub limba " dupa tine ...Invit-o la un suc,prajitura,Pizza....alea alea.... si apoi acasa la tine ;) Succes :right:
ShadyMonto Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Eu zic sa o iei tare....Deobicei Pustoaicele musca la vrajeala ;) Fi cu Tupeu si vei obtine aproape orice .... ;) Daca ai "Ciocul mare " o poti face "casa ub limba " dupa tine ...Invit-o la un suc,prajitura,Pizza....alea alea.... si apoi acasa la tine ;) Succes :right:WTF :blink: , pt cine au fost adresate sfaturile astea ? Ca nici eu si nici knoxuletz(noi 2 fiind ultimi in cauza dspr care s-a vb) nu aveam nv de asa ceva(cu pustoaice..cu ciocu mare) . Cand mai incercati sa incepeti asa "tare" dati si voi cu reply ca nu se mai intelege nimic.
Zeal Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 shady, daca gasesti loc unde sa imprimi poze pe perne/haine in constanta, zi-mi si mie ... e bine de stiut unde se gasete asa ceva, just in case :D .. si eu fiind din constanta btwsucces tuturor cu relatiile. am si eu ceva probleme in love life, poate va voi cere un sfat in curand
Ayana Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 faza cu tatoos era o gluma... merge dar nu in stadiul asta al relatiei... asteptam update-uri de la cei 2 cavaleri
Ayana Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 uuu imi place fata :D. prin simplu fapt ca a acceptat o conversatie prin sms esti un pas mai in fata. ma bucur pt tine :)
Guest Blaidy Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Aici aveti o poza cu ea http://img217.imageshack.us/img217/7918/s6000452fx3.jpg Ce sa va spun nou` .. .hmmm, am purtat o conversatie prin sms`uri si am ajuns la concluzia ca la scoala nu e ca si in the real life ! m`a bucurat faptul asta ... poate asa incet incet o sa ne apropiem unul de celalalt ! Acum ai aflat cand mai ai putin si termini scoala ? :rofl1:Acum, serios vorbind, hai sa-ti spun o povestioara mai veche. Aveam si eu la un moment dat o simpatie pentru o fata, doar ca eram ceva mai timid (si lipsit de experienta) pe vremea aceea. OK, am zis sa tatonez, sa ma apropii de ea incet-incet (asta insemnand cam 2 luni) si, cand am vazut ca ea era foarte relaxata cu mine, vorbeam cam despre orice etc., am decis sa "trec la fapte". Spre surprinderea mea (ca sa nu spun "stupoare"), n-a mers deloc. Mi-a spus ca acum ma vede doar ca pe un amic si ca nu vrea sa stricam asta (ma rog, cunoastem textul). Ce m-a facut sa-mi dau pumni mai tarziu a fost partea cu "nu stiu, daca incercai mai devreme, probabil ar fi fost altfel, dar acum m-am obisnuit ca intre noi sa fie doar o relatie de amicitie sincera".Fiecare om a trecut prin faza asta mai mult sau mai putin ...
4 Real Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Smug, pune-ti ochelari.Knoxuletz, in ce liceu ziceai ca inveti? :PAcum, serios vorbind, hai sa-ti spun o povestioara mai veche. Aveam si eu la un moment dat o simpatie pentru o fata, doar ca eram ceva mai timid (si lipsit de experienta) pe vremea aceea. OK, am zis sa tatonez, sa ma apropii de ea incet-incet (asta insemnand cam 2 luni) si, cand am vazut ca ea era foarte relaxata cu mine, vorbeam cam despre orice etc., am decis sa "trec la fapte". Spre surprinderea mea (ca sa nu spun "stupoare"), n-a mers deloc. Mi-a spus ca acum ma vede doar ca pe un amic si ca nu vrea sa stricam asta (ma rog, cunoastem textul). Ce m-a facut sa-mi dau pumni mai tarziu a fost partea cu "nu stiu, daca incercai mai devreme, probabil ar fi fost altfel, dar acum m-am obisnuit ca intre noi sa fie doar o relatie de amicitie sincera".Ce intelegem de aici? Daca vrei ceva, fa ceva. Invit-o in oras la un film, beti un suc etc. si vezi tu cum procedezi. Avand in vedere ca o cunosti de cea timp, iti diminuezi sansele cu fiecare zi in care amani.
Guest Ssmuggster Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 (edited) hai baaaaaaaa jetsuspend permanent Edited June 10, 2007 by Sp4wN`19
Abistoux Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 hai baaaaaaaa jetDu-te la zoo si distreaza-te, nu fa spam aici. Are omul niste probleme si asteapta niste sfaturi. FU
Guest Smuggsterul Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 (edited) smuggster zice sa mori tususpend permanent Edited June 10, 2007 by Sp4wN`19
ShadyMonto Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 shady, daca gasesti loc unde sa imprimi poze pe perne/haine in constanta, zi-mi si mie ... e bine de stiut unde se gasete asa ceva, just in case :D .. si eu fiind din constanta btwAm gasit!!!!!! Vis-a-vis de Tomis Mall .http://img483.imageshack.us/my.php?image=imagine0744ax4.jpgAsta e magazinul ^^. Deci am asa planificat : faza cu tortul&sampanie o sa se intample(80%) ... perna cu o poza cu noi 2 .... + 2 ursuleti de plush micutzi personificati (adik cu un tricou ceva pe ei cu numele nostru---am inteles ca gasesc tot pe langa Tomis Mall) + o sa-i platesc o parte din costul unei rochii+pantofi (alea alea)(necesare la o nunta).Si acum as vrea sa ii mai i-au ceva...ceva semnificativ :) , inca mai astept propuneri/pareri.
Guest Blaidy Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 @knoxmie nu imi place ... :DIeri i`am trimis un mesaj daca nu vrea sa vina cu mine la Mujdeni la piscina sa ne balacim putin` ... zicea ca are alt program si sa am distractie placuta,ca ma pupa,alea alea ! si i`am scris din nou si am intrebat`o noi doi cand o sa avem vreun program comun ? la care ea " nu stiu daca o sa avem, mai vad eu " astea au fost cuvintele ei .. acuma dati`va cu parerea, ce poate insemna sms` ala ?Te duci la ea si ii spui daca vrea sau NU vrea sa fiti iubiti, prieteni sau ce vrei tu si daca nu se decide in momentul ala o lasi balta ;)SMS-ul ala inseamna ca : mai da tu sms-uri ca mie tot nu imi pasa de tine. (doar ca nu este spus direct)
Ayana Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 si mie tot asta imi lasa impresia... ca vrea sa lungeasca treaba... eu fac asa cand un baietel e prea de treaba si nu ma lasa inima sa il refuz pe fata si sper ca se va prinde singur... as merge pe metoda lui blaidy... macar sa stii si tu cum te orientezi...