Guest Bogdan Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Aia e cea mai mica problema...mai nasoala e partea cu ... ce face inainte de 23:30...inainte sa se intalneasca cu tine...banuiesc ca nu sta in casa si asteapta ora aia ca sa poa sa iasa... :blink:
Guest CN47 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Dap,m-am gandit si eu la asta ... am mai aflat ca are o sora mai mica , ceea ce s-ar putea sa o opreasca sa iasa asa tarziu (dubios) ... nu stiu ce sa zic , sunt curios ce o sa fie :lol:
4 Real Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Intrebarea este: tie iti face placere sa iesi la ora aia? Sper ca n-ai de gand sa incepi sa-ti schimbi ritmul de viata pentru fata respectiva.Oricum, bafta la intalnire :beer: .
Vader Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Daca 4 din 5 telefoane se lasa cu:- ma doare ...- e urat afara ...- am treaba cu mama la ...- am de scris la ...- am de invatatzic sa te lasi. e imposibil ... sa o ajuti pe mama, sa scrii, sa inveti ... nimeni nu face asa ceva ...
Dretmer Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 ce timizi sunt unii nustiu cei asa greu sa vb cu o fata direct
4 Real Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 ... sa o ajuti pe mama, sa scrii, sa inveti ... nimeni nu face asa ceva ...O, da. Acum a vorbit baiatul rebel din tine?
ShadyMonto Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Oke ... am revenit ... am vorbit cu ea fata-n fata astazi , am stabilit (ea a stabilit mai mult,ptr ca e ocupata in restul zilei) sa ne intalnim la 23.30(WTF?!) :lol: :blink: srry de offtopic dar
Guest CN47 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 4Real , nu ma deranjeaza sa ies la ora aia , chiar imi face placere `viata de noapte ` . O sa vad ce se intampla in seara asta si o sa ma decid daca merita sau nu sa continui . :)LE : ShadyMonto :lol: ....
ShadyMonto Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Hai ca a venit si randu' meu sa cer ajutor . :P Peste 3 sapt e ziua iubitei mele , implineste 19 ani , suntem de 10 luni impreuna (si tindem la infinit :D ) ->tin mult la ea si suntem f apropiati . Acum vine cea mai grea intrebare ce ii i-au de ziua ei? :dontknow: Solutii care ies din discutii : plushurile (i-am luat destule pana acum) , fara inel (are unu de la mine ..de argint ) , fara tzoale .La ce m-am gandit eu : -la un lant frumos din aur + o jumate de inima (plata) si poate reusesc sa o si gravez --- dar prbl e ca nu am atatia bani <--deci ori ma imprumutati :P , ori solutia asta ramane cand om face 1 an .- nu cred ca parintii or sa-i "faca ziua" (adik fara tort / chindie <--sper) ---si ma gandeam ca in seara cu pricina sa apar la usa ei cu un tort frumusel(dau comanda , sau iau de prin Carrefour..etc) + sampanie + cantare de La Multi Ani.. tot tacamu (la faza asta pot sa-i am complici si pe parintii ei) <---adik un fel de surpriza , eu unu asa am primit la 19 ani de la fratele meu (care credeam ca e plecat din oras) si a fost destul de "emotionant" si frumos. Astp sugestii , pareri , adaugari ..etc. Chiar ar fi bun un subforum : Viata Sentimentala/PersonalaLE : as vrea sa vad si parerile fetelor de pe forum .
_Robert_ Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 ar trebui sa fie pinned topicu asta :rofl1:@OT : asta mi se pare chiar foarte buna :)- nu cred ca parintii or sa-i "faca ziua" (adik fara tort / chindie <--sper) ---si ma gandeam ca in seara cu pricina sa apar la usa ei cu un tort frumusel(dau comanda , sau iau de prin Carrefour..etc) + sampanie + cantare de La Multi Ani.. tot tacamu (la faza asta pot sa-i am complici si pe parintii ei) <---adik un fel de surpriza , eu unu asa am primit la 19 ani de la fratele meu (care credeam ca e plecat din oras) si a fost destul de "emotionant" si frumos.
Guest CN47 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 1.Sunt de aceeasi parere cu Robert , mi-a placut varianta ta.2.Pe mai tarziu guys , plec la intalnire :wacko: :lol: :lol:
ShadyMonto Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 2.Pe mai tarziu guys , plec la intalnire :wacko: :lol: :lol:Mult succes . In caz de ceva -> foloseste prezervativu' :readthis:
Guest Blaidy Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Monto, toate bune si frumoase dar ... daca a avut parte de un tort si mai aduci tu inca un tort (nu cred ca mai are rost sa explic ce va urma, nu ?)Sfatul meu : vorbeste cu parintii ei sa nu ii cumpere tort (vorbesc serios, altfel risti sa pici de bleg)Monto, cumpara-i un inel simplu, lasa tortul si LMA-urile ca-s fumate fazele asteapoate daca Monto traia acum 100 de ani mergea, dar cu materialistele din ziua de azi ...
Thade Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Monto, cumpara-i un inel simplu, lasa tortul si LMA-urile ca-s fumate fazele astea
Trayus Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Si,nu uitati sa fiti voi insiva,impresiile si diferite figuri si acrobatii,la prima vedere poate ca aduc impresie,dar in final nu sant decat figuri,asa ca fiti voi insiva.Cat despre dar,trebuie sa fie simbolic - lantisorul sau bratara de aur sant chiar potrivite.La fel si o miniexcursie in 2 la munte timp de 2 zile este chiar frumos.Dar,la final va sfatuiesc asa - nu va atasati prea tare,pentru ca la voi,cei de pana in 24-25 de ani,sa stiti ca nu va dura o vesnicie,si in momentul despartirii o sa suferiti.Atasamentul puternic aduce cu sine iluzii,care nu sant intotdeauna impartasite.Cand asta se va intampla,nu mergeti pe calea reprosurilor,ci multumiti-i persoanei pt momentele minunate care le-ati impartasit,si indiferent care ar fi motivul despartirii,sa-l intelegeti,pentru ca e important cum esti tinut minte.
4 Real Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 poate daca Monto traia acum 100 de ani mergea, dar cu materialistele din ziua de azi ...Nu mai plecati de la ideea asta. Daca te gandesti ca trebuie sa-i iei chestii scumpe, sa fii un pachet de muschi, sa fii un star al muzicii etc., uiti sa fii tipul de calitate langa care ea vrea sa-si petreaca momente placute.Desigur, exista si materialiste, dar nu vad de ce ne-am pierde timpul cu ele.
ShadyMonto Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Monto, cumpara-i un inel simplu, lasa tortul si LMA-urile ca-s fumate fazele asteaSolutii care ies din discutii : plushurile (i-am luat destule pana acum) , fara inel (are unu de la mine ..de argint ) , fara tzoale .Monto, toate bune si frumoase dar ... daca a avut parte de un tort si mai aduci tu inca un tort (nu cred ca mai are rost sa explic ce va urma, nu ?)O sa stiu cu cateva zile inainte cum sta treaba sigur , nu fac nimic la risc .
Abistoux Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 zzzzzzzz lame, mai ales faza cu lantul de aur daca i-ai dat un inel de argint si il poarta OT: Sigur ca de tort nu beneficiaza doar ea sooooo, cumpara-i ceva de care sa beneficieze. Eu am luat 7 trandafiri si a fost super ok. Cumpara-i un obiect artizanal, un bol ceva cu lumanare sau ceva de genu sa-i aduca aminte de tine :D Anyway, stiu ca o sa te descurci, orice cadou care e daruit du dragoste are pretzul lui anume. HF !!!
Savag3 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Oricare ar fi cadoul tau pentru ea, nu ar conta prea mult, pentru ca ar prefera sa fii TU langa ea decat sa aibe cadou ;) Gandeste-te la asta!
ShadyMonto Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 zzzzzzzz lame, mai ales faza cu lantul de aur daca i-ai dat un inel de argint si il poarta OT: Sigur ca de tort nu beneficiaza doar ea sooooo, cumpara-i ceva de care sa beneficieze. Eu am luat 7 trandafiri si a fost super ok. Cumpara-i un obiect artizanal, un bol ceva cu lumanare sau ceva de genu sa-i aduca aminte de tine :D Anyway, stiu ca o sa te descurci, orice cadou care e daruit du dragoste are pretzul lui anume. HF !!! :blink: dc e lame? si ce e de ras ca poarta un inel de la mine? wtf am pierdut eu ceva? Treaba cu trandafiri nu ar mai fi nimic deosebit , in 10 luni au fost destule clipe reusite in care i-am daruit trandafiri si a iesit totul foarte frumos. Cat despre obiectul artizanal , cum ai spus si tu , daca tot il i-au trebuie sa-i aminteasca de mine (nu sa-si aminteasca ca e cumparat de mine) deci trebuie sa fie ceva cu totul deosebit . @Savage -> eu langa ea o sa fiu si o sa incerc in ziua aia sa o fac sa se simta ca o "printesa"(iar eu sa fiu printul ei) iar un cadou deosebit m-ar ajuta cu mult sa o fac sa pluteasca/sa zambeasca :wub:
Savag3 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Un zambet, o atingere, o vorba calda din partea ar aprecia foarte mult daca te iubeste. Si iti pot spune ca gresesti daca ai mentalitatea asta. Nu obiectele fac sa pluteasca o persoana care iubeste, doar persoana iubita are puterea asta.
Guest Blaidy Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 OT: Sigur ca de tort nu beneficiaza doar ea sooooo, cumpara-i ceva de care sa beneficieze. Eu am luat 7 trandafiri si a fost super okDa ce face cu atatia trandafiri ? sau mai nou se mananca trandafiri si alte chestii ... :rofl1:Si iti pot spune ca gresesti daca ai mentalitatea asta. Nu obiectele fac sa pluteasca o persoana care iubeste, doar persoana iubita are puterea astaDepinde de fata/baiat ...
Ayana Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 :blink: dc e lame? si ce e de ras ca poarta un inel de la mine? wtf am pierdut eu ceva?nu, ai interpretat gresit, ideea e ca nu se poarta aur cu argint, nu sunt f aspectuoase (decat daca e aur alb si atunci nimeni nu isi va da seama), si se spune ca daca le combini aduce si ghinion :D se vede ca nu esti femeie ;))cat despre cadou... perina imprimata cu o poza suna f bine :) sau de ce nu incerci sa ii abordezi pe ai ei sa cumparati tortul impreuna? asa decat sa risti sa aiba 2 mici, va avea 1 mare si frumos :Ddaca esti in bani cat de cat, de ce nu incerci o seara romantica la un restaurat clasic... o sampanie buna... o lumanare pe masa intr-un colt mai retras... nu poti iesi mai scump de... sa zicem 100 ron si stii ca nu va uita seara aia :)
Savag3 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Nu cred ca are mai mult de 16-17 ani ca sa faca asta :)
ShadyMonto Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Nu cred ca are mai mult de 16-17 ani ca sa faca asta :) :blink: ?