frankie Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 @ andr3y_30 ar trebui sa iti dea ak2000 un sfat... :dooh:Nu , nu ar trebui...pt ca l-am vedea la ProTv ca a incercat sa faca sex cu o minora si a fost prins...Andrey, fa ce crezi tu mai bine, noi nu te putem ajuta, nu stim situatia, imprejurarile, si mai ales nu stim persoana respectiva. Asa ca mai bine faci tu cum te duce capu` si cum iti zice inima si daca vei fi respins (Doamne fereste) macar stii ca ai fost respins pe mana ta...dar daca accepta (sa speram) te vei simti mai bine ...Sa ne anunti ce-ai facut...
Guest Bogdan Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Spuneati de nebunia dupa masini a fetelor...ce sa mai spun atunci de scutere/motocicleta d viteza? mai ales acu ca a venit vara... :D ... andrey...sfatul meu ar fi sa NU astepti pana la bal...sa lasi totul pentru atunci...neaparat pana atunci invit-o undeva...cand va intalniti in curtea scolii...intra in vorba cu ea...si intreab-o pur si simplu daca vrea sa iesiti diseara undeva...nu trebuie sa spui neaparat...hai la un suc...hai la o pizza..doar cheam-o si spune-i ca vedeti voi ce faceti...daca accepta...fi relaxat..nu are rost sa fi stresat...o sperii poate si pe ea :) ... vorbiti despre orice...numai sa nu exagerezi...cauta mai multe subiecte...nu doar unu pe care sa insisti 2-3 ore...mai nou am vazut ca ies din ce in ce mai multe fete la biliard...intreabo doar daca ii place....daca spune ca da...te-ai mai "facut" cu o intalnire..."ar trebui sa iesim odata sa ma bati la un biliard..". Spuneam sa iesi inainte de bal...sa nu ai surpriza sa fie cu altcineva pe acolo...ati putea povesti chiar de bal...orice...mai poti strecura si intrbari de genu...cu cine mergi? fara sa pari muuuult prea interesat de asta... asa poti afla orice...cu intrebari banale, care de fapt tie iti pot spune multe...si in final daca spune ca nu stie..sau nu merge cu cineva anume...marea incheiere..."poate ne vedem pe acolo..." :D am exagerat putin ? :D teoria e multa...cu practica e putin mai greu...la mine de fiecare data a fost altfel...oricum...fi relaxat si nu incerca sa fi ceea ce nu esti. BAFTA!
Diabolik_01 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 :rofl1: riiiiiightOrice fata pe care o intrebi care-i barbatu' ei de vis iti va zice : vai vreau sa fie inalt, blond cu ochii albastrii, inteligent , mai timid bla bla ... Te face chiar sa te simti prost cand auzi toate cele... Cand colo .. ele umbla cu primul ratat ce le iasa in cale, care la prima lor impresie pare "trendy" si "dragutz" si cred ca au dat de marea lor iubire.. si sub pretextu' asta indura orice, si injuraturi si bataie, de la printul lor... pe care dupa ce il saruta se transforma in broasca . + 99% din femei sunt materialiste. Daca mergi cu o masina in curtea unui liceu, nu trebuie sa fie yo stiu ce masina noua, ajunge sa luceasca vopseaua pe ea si ORICE tipa, la alegerea ta, se va urca cu tine in masina. Acum la tipa aia care-ti place tie,ce sa-ti zic, cheam-o la tine sa-i dai meditatii la engleza ;)Are dreptate :rofl1:
Guest Blaidy Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 LOL, inalt, blond cu ochii albastrii, inteligent si mai timid ? uhm ce naiba e asta porc combinat cu catel ? :rofl1:+ 99% din femei sunt materialiste. Daca mergi cu o masina in curtea unui liceu, nu trebuie sa fie yo stiu ce masina noua, ajunge sa luceasca vopseaua pe ea si ORICE tipa, la alegerea ta, se va urca cu tine in masinaeh 99,9% ... restul de 0,01% nu mai conteaza :D
rat Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 SRY pt of topic da nu ma pot abtine 99.9% + 0.01 numa 100% nu dau
Oscar Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 SRY pt of topic da nu ma pot abtine 99.9% + 0.01 numa 100% nu dau lol OT : Incearca sa faci ceva saptamana asta , intreab-o daca vrea sa fie partenera ta la bal , oricum succes
Lexa Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 LOL, inalt, blond cu ochii albastrii, inteligent si mai timid ? uhm ce naiba e asta porc combinat cu catel ? :rofl1: eh 99,9% ... restul de 0,01% nu mai conteaza :D poate 0.10% :D ot: fi tu insuti, arata-i ce stii mai bine :P lasa-i biletele undeva flori, chestii si...fi sincer, saaaaaaaau din contra..baga vrajeli
Guest Bogdan Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Andr3y_30...a fost un weekend lung...ceva noutati ? :)
ioa4eq Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 daca e vb de sinceritate trebuie sa o pui pe ea pe locul 1 in toate... tre sa fi f. atent la ea ,,, ce si cum...sfatul meu asculto pe " lea " dar trebuie sa fi / ramai tu barbatul ... atent si sensibil dar nu momaie sau mamaliga
ShadyMonto Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 daca e vb de sinceritate trebuie sa o pui pe ea pe locul 1 in toate... tre sa fi f. atent la ea ,,, ce si cum...sfatul meu asculto pe " lea " dar trebuie sa fi / ramai tu barbatul ... atent si sensibil dar nu momaie sau mamaliga:blink: wtf??? :blink:
Zym3r Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 daca e vb de sinceritate trebuie sa o pui pe ea pe locul 1 in toate... tre sa fi f. atent la ea ,,, ce si cum...sfatul meu asculto pe " lea " dar trebuie sa fi / ramai tu barbatul ... atent si sensibil dar nu momaie sau mamaligaete cireasa de pe tort :D OT: asteptam in continuare veste de la Andr3y_30 :D
never Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 daca e vb de sinceritate trebuie sa o pui pe ea pe locul 1 in toate... tre sa fi f. atent la ea ,,, ce si cum...sfatul meu asculto pe " lea " dar trebuie sa fi / ramai tu barbatul ... atent si sensibil dar nu momaie sau mamaligaanyone got some whisky ? ths guy in in a lot of pain, or just playing stupid... but wait he's too young to drink...nu a mai venit ak2000 cu sfatul... oh the humanity...
Fane Spoitoru Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 totusi ce ai facut cu ea? :) ca nu ai mai zis nimic :P
oldman Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Sunt de aceeasi parere cu Inge. Cand vad ce cred unii despre sexul frumos ma intreb cu groaza: in ce lume traiesc astia frate? Sau sunteti niste baietasi din scara blocului care agata o fata cu " fa te futi?" si cand ea refuza o pun pe seama faptului ca n-au masina. :clap:
Thade Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 da-i foc si stinge-o cu benzina andrei, vezi ca nu toate fetele vor sa iasa la suc, nu toate sunt la fel, tre' s-o simti ;)
rtk Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Sunt de aceeasi parere cu Inge. Cand vad ce cred unii despre sexul fumos ma intreb cu groaza: in ce lume traiesc astia frate? Sau sunteti niste baietasi din scara blocului care agata o fata cu " fa te futi?" si cand ea refuza o pun pe seama faptului ca n-au masina. :clap:pai...nu toate sunt ca inge...
rtk Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 pai ma gandeam ca ea da sfaturi din cum e ea...si cum i`ar place ei
WaH ^ MaTuX Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Sau sunteti niste baietasi din scara blocului care agata o fata cu " fa te futi?" nu puteam sa ma abtin batrane :rofl1: :rofl1: :rofl1:dar nu sunt toate "curbe" :DLE: cum zici tu rtk :D
Guest Blaidy Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 0,10% da ... am gresit :D Deci respectivul vad ca nu a mai zis nimic daca e vb de sinceritate trebuie sa o pui pe ea pe locul 1 in toate...tre sa fi f. atent la ea ,,, ce si cum...sfatul meu asculto pe " lea " dar trebuie sa fi / ramai tu barbatul ... atent si sensibil dar nu momaie sau mamaliga Nu incercati asta in caz ca va place viata :rofl1:
Fane Spoitoru Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 nush unde locuiti voi da in craiova aici pe la noi fetele alea ca inge sunt pe cale de disparitie ;) if u know what i mean :right:
rtk Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 nush unde locuiti voi da in craiova aici pe la noi fetele alea ca inge sunt pe cale de disparitie ;) if u know what i mean :right:word
never Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 nush unde locuiti voi da in craiova aici pe la noi fetele alea ca inge sunt pe cale de disparitie ;) if u know what i mean :right:noi locuim in Romania unde fetele dau din buric... si lumea canta "pumnii mei minte nu are..."ps: fetele ca inge sunt... Ingeri pe pamant
WaH ^ MaTuX Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 ps: fetele ca inge sunt... Ingeri pe pamantsunt rare astfel de specimene :rofl1: rar mai gasesti 2-3 :P