Fane Spoitoru Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Omule ce sa iti spun daca ajungi sa t duci cu ea peste tot si sa vorbiti sa fi prea timid sa faci tu primu pas deoarece ea nu o sa il faca niciodata ca e orgoliu asta de fata prea mare o sa risti sa deveniti f buni prieteni sa sa iti spuna ca tine la tine da ca la un amic si nimic mai mult ... Faza cu mesu e folositoare vorbesti cu ea nu o stresezi tot timpu ii mai dai cateva zile nush ce dupaia ii zici uite eu ma duc in parc sau am chef sa ma plimb si daca a`i vrea sa vi cu mine :) cel mai bine e la o plimbare cum a spus si radu mai sus sa vezi cam ce ii place ei ce iti place tie si sa ii faci o surpriza placuta :)p.s afla la ce discoteca se duce sambata eventual daca merge la disco si daca sti sa dansezi bine nu cred ca e f greu sa o cuceresti :P
ShadyMonto Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 o sa risti sa deveniti f buni prieteni sa sa iti spuna ca tine la tine da ca la un amic si nimic mai mult ... "prietenia dintre un barbat si o femeie nu este altceva decat o ramasita a dragostei dintre ei, un inceput de dragoste sau chiar insasi dragostea" Dostoievski :beer: hai ca am dat-o si in filosofii :whistle:
oldman Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 cel mai bine fa cumva sa ajunga sa citeasca postul tau si gata :D daca te place o sa fie love mare :> Buna ideea. vezi cum faci sa ajunga link-ul asta la ea in comp si sa stie ca e vb de tine.Parerea mea e ca daca ii place de tine o sa accepte orice ii propui (suc, plimbare, film, etc). E usor sa zici "fi mai cu tupeu" cand omu e mai timid. Ia-ti inima in dinti si invit-o e singura solutie. Daca nu-i place de tine o sa te refuze probabil. Daca-i place de tine probabil se intreaba: "ce naiba asteapta asta de nu ma invita mai repede?ce vrea sa fac eu primul pas?" Gandeste-te: daca nu faci pasul asta o sa traiesti cu intrebarea "daca o invitam oare accepta?".PS sa vii sa te spovedesti aici dupa :whistle:
Fane Spoitoru Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 adevaru e mai bine ii spui acuma ce simti pt ea decat sa ajungi mai tarziu sa regreti cum a zis si oldman "daca o invitam oare accepta?", si daca accepta ce ar fi putut fi intre voi ...
Smokie Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Cel mai bine e sa te duci si sa-i spui in fata ce simti pt ea.. :readthis:
Guest Blaidy Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 o sa risti sa deveniti f buni prieteni sa sa iti spuna ca tine la tine da ca la un amic si nimic mai mult ... he he de cate ori am patit asta ...In primul rand nu fi timid, eu cand eram mai mic eram destul de timid (cand trebuia) cand nu trebuia ziceai ca am luat-o razna. Cel mai bine e sa te duci si sa-i spui in fata ce simti pt ea.. aham BlitzZ fata aia e a 9-a ... Vorbeste cu respectiva incat sa fiti prieteni buni (dar nu foarte buni ca dupa ajungem la ce a scris Fane). Pe parcurs te mai dai putin la ea, dar nu sesizabil, mai iesi cu ea in parc, o mai duci la un suc, cinema etc.Poti sa fi tupeist dar, in LIMITA bunului simt. Daca fata e draguta va intelege.
Diabolik_01 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Cel mai bine e sa te duci si sa-i spui in fata ce simti pt ea.. :readthis:Hmmmm nu de la inceput. Invito la un suc sau daca esti timid la cinema.O conduci pana acasa etc.Dupa 1-2 saptamna poti sa avansezi cu relatia.Acelasi Sfat Nu fi timid Fetele vor un barbat adevarat sa le stranga in brate nu unu timid sa le abandoneze imediat :beer:
c3nz0r Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Ai procedat bine daca e asa cum ai spus. Ar fi bine sa vorbesti cu ea in continuare ca prieten pana ajunge sa te cunoasca mai bine si dupa o inviti la un suc sau la un film. O sa-ti dai seama daca te place sau nu. Nu trage prea mult daca vezi ca nu simte nimic pentru tine.
Legacy Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Deci majoritatea dintre voi ziceti sa o socata undeva. Bine, cum ziceti voi , sambata asta am sa incerc si yo sa scot o fata in oras sa vad ce reactie e . Am cunoscut-o mai demult ... si nu prea ne vedem asa de des . Sa vad daca merge cum ati zis voi . O sa le incerc pe toate .
Mortu Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Ai destule exemple de la userii de pe forum , chiar am dezbatut tema asta , cat am putut eu de bine. Citeste articolu` ASTA , poate te ajuta cu ceva. + ai acolo un miniclip cum sa NU faci
InGeLiTzA*LeA Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 In nici un caz sa nu te duci la ea direct asa si sa ii spui verde in fatza "Vrei sa stai cu mine? " .. e cea mai nasoala faza , mai ales in cazul ei daca e inca la "inceput" in domeniul asta. Nu ai face nimic altceva decat sa o sperii, sa pari insensibil. Intai fa'o sa te placa (daca nu cumva te place deja :-" ), fa'o sa se simta bine alaturi de tine, vorbiti mereu, fa'o sa rada, "joaca-te" cu ea si tot asa din joaca intreab'o daca nu vrea sa vorbiti mai multe si mai tarziu in afara de timpul de la scoala. Ia'o la "plimbare" ..du'o la un suc, vorbiti (din vorba in vorba afla daca are prieten, in ce relatie e cu el daca are..si cat mai multe despre ea), distrati-va, iar cand se termina ziua si trebuie sa o duci acasa incearca s'o pupi pe obraz de "la revedere", daca vezi ca si ea vrea , poate primesti mai mult, si poti continua :> ... dupa care..desi nu cred ca isi mai are rostul, poti pune si intrebarea magica . :-" ps: sfat din partea unei fete: noua ne plac baietii sensibili, putin timizi, nu badarani asa cum te-au indemnat multi de pe aici sa fii <_<
westy8998 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 In nici un caz sa nu te duci la ea direct asa si sa ii spui verde in fatza "Vrei sa stai cu mine? " .. e cea mai nasoala faza , mai ales in cazul ei daca e inca la "inceput" in domeniul asta. Nu ai face nimic altceva decat sa o sperii, sa pari insensibil. Intai fa'o sa te placa (daca nu cumva te place deja :-" ), fa'o sa se simta bine alaturi de tine, vorbiti mereu, fa'o sa rada, "joaca-te" cu ea si tot asa din joaca intreab'o daca nu vrea sa vorbiti mai multe si mai tarziu in afara de timpul de la scoala. Ia'o la "plimbare" ..du'o la un suc, vorbiti (din vorba in vorba afla daca are prieten, in ce relatie e cu el daca are..si cat mai multe despre ea), distrati-va, iar cand se termina ziua si trebuie sa o duci acasa incearca s'o pupi pe obraz de "la revedere", daca vezi ca si ea vrea , poate primesti mai mult, si poti continua :> ... dupa care..desi nu cred ca isi mai are rostul, poti pune si intrebarea magica . :-" ps: sfat din partea unei fete: noua ne plac baietii sensibili, putin timizi, nu badarani asa cum te-au indemnat multi de pe aici sa fii <_< hmmm la faza cu taria am fost si eu badaran,recunosc....'Indragostitule sa nu faci asa,merge doar la aia cu un gram mai mare de nesimtire''.......iar acum pt domns de mai sus ..... vezi tu un baiat este de n ori mai refuzat ca o fata...ceea ce ne face sa devenim badarani,insensibili,nesimtiti sau cum ne-oti mai spune voi fetelor.....
_Robert_ Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 NU MAI FI TIMID ... TUPEU FRATE DAK VREI SA FACI CEVAyou`re right :whistle:
Guest Andr3y_30 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 saptamana viitoare o sa am bal...la care o sa si cant...am trupa de Hip-Hop...e balul liceului...si cu siguranta o sa fie acolo....sper sa iasa ceva in seara aia...
RayzaH Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 hmm... mai mult decat sigur iasa cv... balurile leaga multe relatii.
napstar77 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 ps: sfat din partea unei fete: noua ne plac baietii sensibili, putin timizi, nu badarani asa cum te-au indemnat multi de pe aici sa fii <_< :rofl1: riiiiiightOrice fata pe care o intrebi care-i barbatu' ei de vis iti va zice : vai vreau sa fie inalt, blond cu ochii albastrii, inteligent , mai timid bla bla ... Te face chiar sa te simti prost cand auzi toate cele... Cand colo .. ele umbla cu primul ratat ce le iasa in cale, care la prima lor impresie pare "trendy" si "dragutz" si cred ca au dat de marea lor iubire.. si sub pretextu' asta indura orice, si injuraturi si bataie, de la printul lor... pe care dupa ce il saruta se transforma in broasca . + 99% din femei sunt materialiste. Daca mergi cu o masina in curtea unui liceu, nu trebuie sa fie yo stiu ce masina noua, ajunge sa luceasca vopseaua pe ea si ORICE tipa, la alegerea ta, se va urca cu tine in masina. Acum la tipa aia care-ti place tie,ce sa-ti zic, cheam-o la tine sa-i dai meditatii la engleza ;)
Lancelot Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 heh.....decat sa te chinui si sa faci pe terbilistul in fata ei...incearca sa vz ce-i place..triseaza un pic..lasa-i un mic cadou in banca ceva....care sa-i faca placere..baga-te in vb cu prietenele ei..ele sunt cel mai bun aliat al tau etc...:) si daca dai un search pe forum..sunt cel putin 2 topicuri exact ca asta ceva mai vechi...ai acolo sfaturi o mie
ShadyMonto Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Cand colo .. ele umbla cu primul ratat ce le iasa in cale, care la prima lor impresie pare "trendy" si "dragutz" si cred ca au dat de marea lor iubire.. si sub pretextu' asta indura orice, si injuraturi si bataie, de la printul lor... pe care dupa ce il saruta se transforma in broasca . + 99% din femei sunt materialiste. Daca mergi cu o masina in curtea unui liceu, nu trebuie sa fie yo stiu ce masina noua, ajunge sa luceasca vopseaua pe ea si ORICE tipa, la alegerea ta, se va urca cu tine in masina. Din pacate asa e... si mai usor cu badarani , insensibili fetitzelor . Ar fi mai bine sa va uitati in ograda voastra ce "parapante" aveti .Dar totusi sa nu exageram..eu as zice mai degraba 80% sunt materialiste .. si cam disperate dupa masini (a devenit deja o obsesie pt multe fetelor..... incep sa ma intreb care ar fi diferenta dintre ele si niste traseiste ordinare , poate doar ca acele materialiste obsedate dupa masini(si nu numai) se "ard" pe banii mai multi).Cand zic materialiste ma refer la toate fetele ce alearga dupa : multii bani , masina , popularitate , protectie(adik daca se poate ca amicul sa aiba 3 pistoale si sa fie mare bataus cu dosar penal daca se poate) , pachete de muschi <---toate acestea fiind caracteristicile barbatului ideal , indiferent cat de prost poate fi , insensibil , infidel , neintelegator , dobitoc si badaran.
InGeLiTzA*LeA Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 :rofl1: riiiiiightOrice fata pe care o intrebi care-i barbatu' ei de vis iti va zice : vai vreau sa fie inalt, blond cu ochii albastrii, inteligent , mai timid bla bla ... Te face chiar sa te simti prost cand auzi toate cele... Cand colo .. ele umbla cu primul ratat ce le iasa in cale, care la prima lor impresie pare "trendy" si "dragutz" si cred ca au dat de marea lor iubire.. si sub pretextu' asta indura orice, si injuraturi si bataie, de la printul lor... pe care dupa ce il saruta se transforma in broasca . + 99% din femei sunt materialiste. Daca mergi cu o masina in curtea unui liceu, nu trebuie sa fie yo stiu ce masina noua, ajunge sa luceasca vopseaua pe ea si ORICE tipa, la alegerea ta, se va urca cu tine in masina. Acum la tipa aia care-ti place tie,ce sa-ti zic, cheam-o la tine sa-i dai meditatii la engleza ;)Pamantul catre napster :protest: ... vorbim de fete normale aici..nu de curve :huh:Si fii tu linistit ca nu 99 % din fete sunt materialiste si reduse mintal create dupa modelul prezentat de tine si de ShadyMonto. Poate crezi asta doar pentru ca astfel de fete ai atras pana acum ..cine stie !?!
never Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 ps: sfat din partea unei fete: noua ne plac baietii sensibili, putin timizi, nu badarani asa cum te-au indemnat multi de pe aici sa fii <_<cat de sensibili? sa aiba parul prins la spate, sa ii placa literatura psihologica si muzica de camera?@ andr3y_30 ar trebui sa iti dea ak2000 un sfat... :dooh:
Zym3r Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 cat de sensibili? sa aiba parul prins la spate si sa ii placa literatura psihologica?@ andr3y_30 crek ar trebui sa iti dea ak2000 un sfat... :bannana2:ahahahahahaahahaha, chiar pe unde mai e specimenu`? :D PS: iti urez multa bafta mai andrei :beer:
musthyzz Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 totul inveti prin experienta..degeaba iti spun eu sau toti ce , cum si cand sa faci.Pana nu iti ei tu inima in dinti si o secure in mana (glumesc) nu rezolvi nimic.Fi sincer ... atat iti spun eu.
never Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 ahahahahahaahahaha, chiar pe unde mai e specimenu`? :D PS: iti urez multa bafta mai andrei :beer:se pregateste de nunta......not
westy8998 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 saptamana viitoare o sa am bal...la care o sa si cant...am trupa de Hip-Hop...e balul liceului...si cu siguranta o sa fie acolo....sper sa iasa ceva in seara aia...nuuuu...nu astepta pana la bal,,,,fa pasul in weeku asta pentru ca sa nu regreti mai trz...Daca e asha dragutza cum zici tu ....fi sigur ca nu esti singurul care a pus ochii pa ea,,,si competitorul tau poate avea mai mult curaj.....si risti ca la bal sa fi pa scena si sa o vezi tinandu-se de mana cu altu :dooh: ,,,,asha now for the rest of your life