Jump to content
Guest Andr3y_30

Ajutor ! Cum sa o cuceresc?

Recommended Posts

Posted

^ :(

tu la 10 ani ai chef sa bagi carnatu-n gavaza . mai bine du-te la ceva parcuri de copii si da-te-n leagane si trenulete

te rog vorbeste frumos! are 12 ani nu 10!

Posted

tu la 10 ani ai chef sa bagi carnatu-n gavaza . mai bine du-te la ceva parcuri de copii si da-te-n leagane si trenulete

renek, te rog, poţi spune unele lucruri în mod diferit şi să transmiţi acelaşi lucru. Nu e nevoie să exagerezi, şi noi ne-am abţinut de la comentarii inutile

Guest RENEk
Posted

^

psihologule , chill down . nu am nevoie sa-mi spui tu cum sa ma comport . ma comport cum vreau eu.

Guest wanted4life
Posted

Hai te rog pe tine sa te duci acolo si sa te dai cu capu de toate leaganele si toate toboganele si sa te dai si cu capu de asfalt si de unde vrei .. eu am postat pentru ca am vrut sa fiu ajutat. Oricum mai am si alte surse .. ori ma ajutati ori taceti .. voi postati doar de dragul de a va simti bine? Nici nu prea am chef sa ma cert .. va rog astia seriosi sa ramaneti .. restu marsh :|

EDIT : am spus eu ca vreau sa bag nu stiu ce in nu stiu ce .. dupa cum vorbesti cred ca ai 9 ani .. asa ca nu ma mai judeca pe mine ;) !

Guest RENEk
Posted

de cand kkt au prins pispirici astia de 10 ani atata tupeu ma ?!

tacati drecu' gura aia , fatalaule .

OHHHH,DRAGOSTE DE VARA , LA 10 ANI !!!!! <3 :wub:

// stai sa vezi ca vine suspend si pe contu asta

Posted

spune-i ca-ti place de ea si scoate-o la o plimbare in parc, be friends, la varsta ta nu-s prea multe lucruri "mature" de facut intr-o relatie, doar prietenie si fun. in cazul in care i-ai mai spus de 3 ori ca-ti place de ea si n-a schitat nimic, e clar, mergi mai departe.

@rene: nu mai pot sa vorbesc pe ventrilo ca rad hahah

Posted

^

psihologule , chill down . nu am nevoie sa-mi spui tu cum sa ma comport . ma comport cum vreau eu.

te comporţi cum vrei la tine acasă (dar nici acolo nu o poţi face chiar cum VREI tu, violenţa domestică, de exemplu, se pedepseşte penal), aici sunt reguli pe care ar fi frumos să le respecţi. Dar presupun că nu te deranjază să îţi tot faci cont nou după ce eşti banat ;)

wanted, încearcă şi tu să nu mai ripostezi cu astfel de replici!

discutăm la obiect sau nu mai discutăm deloc!

Guest RENEk
Posted

wanted , daca nu vrei sa bagi aia in aia , pentru ce vrei prietena ? sa giugulugu-giugulugu ? nu sa baga degetu-n gaoz ?!

adica da , ai drepate . daca-l bagi pute a CACAT !

Guest wanted4life
Posted

gata va multumesc tuturor celor care au fost de ajutor. restu m-ati dezamagit profund (RENEk). daca nu o sa primesti susepnd sau inainte sa primesti suspend fa o plimbare pe la codul bunelor maniere ;) .. repede pana nu iti dau suspend :D

Posted

Voi intelegeti ca este colega cu mine ? Si vorbesc mereu cu ea ? :)

Doamne, tot ce trebuie sa faci e sa ii spui ce simti, intreab`o pe ea ce simte (nu ca ati simti amandoi mare lucru, dar noa, e "placutu" ala) si intinde`te s`o saruti. Incearcarea moarta n`are. Ori o saruti, ori se trage.

Si se trage ori ca nu`i placi, ori ca e timida.

Guest RENEk
Posted

nu ma invata TU pe MINE bunele maniere . mai ai mult sa mananci sa ai educatie mea si femeile mele ARSH

Imagine IPB <that's me, before i started using Swagger

Guest wanted4life
Posted

ce RENEk ai pus o poza cu tine ?

Cu asta am incetat activitatea mea in acest topic :D

Posted

RENEk , amuzant amuzant , dar deja ce ai spus tu e penibil :( . Baiatul vroia putin ajutor , si tu hopa tropa cu injurii . Frumos in orice caz :-j .

wanted , ai mai putea sa revii , fanaticadoll incerca sa te ajute :D .

Posted

@ThuG-RaDu : am invitat-o de atatea ori la suc (doar ea si cu mine nu vrea).

merg in fiecare zi cu ea acasa :|

i-am spus de 3 ori ce simt pentru ea

eu sutn mai avansat .. am trecut de perioada cu vrei sa fii prietena mea? duh ._. ce penibil suna

@fanaticaldoll : imi place stilul tau (asta asa abstract cum ii zici tu) si tin sa iti spun ca din ce ai spus acolo (sau macar din ce am inteles eu :blink: ) nu e nimik adevarat. eu nu incerc sa copiez pe nimeni , numai ca eu sunt la un nivel mai avansta decat cel care mi-l permite varsta mea (nu stiu daca se vede) .. observ lumea cu alti ochi .. cresc foarte repede .. nu vreau sa copiez pe nimeni ci doar sa imi creez un univers pe masura (ti-am vorbit si eu mai abstract asa :) )

Dar ia zi cum faci , daca ai trecut de acea perioada ?:>

Posted

Ps wanted..dar chiar 12 ani ai?:) sau esti un wann be 12 ani si totusi esti un pic mai sus asa ?

Ca sa fiu un pic on topic..:) o mie de pagini scrise pe un forum nu se pot compara cu o relatie/discutie cu o fata de o varsta apropiata tie..de la care ai invata oricum mult mai multe decat de aici :)

Posted

Ca sa fiu un pic on topic..:) o mie de pagini scrise pe un forum nu se pot compara cu o relatie/discutie cu o fata de o varsta apropiata tie..de la care ai invata oricum mult mai multe decat de aici :)

Intr'adevar. Am mai spus'o intr'un topic de genu asta :) faptul ca pierzi timpul pe forum n'o sa iti rezolve problemele/dilemele, in cel mai bun caz te va incurca. Pe cand eram mititel nu era forum si alte de'astea. Incercam in felul meu; daca mergea f bine, daca nu ... fete aveam si inca am de unde alege. Nu s'au terminat inca.

Asa ca las'o balta cu forum-trolling cautand ajutor de la badarani :-?? daca vrei sfatul meu consulta'te cu o prietena de'a ei sa stii ce ii place / nu place si actionezi in consecinta.

Guest SyNco
Posted

Topicu e cam din 2007...cred ca si-a si traso de gagica a si fututo..asa ca :) degeaba comentati. :)

Posted

Topicu e cam din 2007...cred ca si-a si traso de gagica a si fututo..asa ca :) degeaba comentati. :)

1. Topicul a ajuns pinned. Aici pot posta si altii care sunt in situatia lui, in speranta ca vor primi ajutor (alaturi de putina ironie) :)

2. Imi place limbajul tau: asa poti sa vorbesti pe afara, nu pe un forum.

3. /end

Posted

1. Topicul a ajuns pinned. Aici pot posta si altii care sunt in situatia lui, in speranta ca vor primi ajutor (alaturi de putina ironie) :)

2. Imi place limbajul tau: asa poti sa vorbesti pe afara, nu pe un forum.

3. /end

Si de limbajul lui renek ce zici ? neaaah...el doar a injurat de totce se putea...dar daca as zis unul " fututo " , e foarte grav ,cred ca o sa supere doamne doamne si o sa trimita un meteorit sa moara toti care zic " fututo " ...

Dar ia zi cum faci , daca ai trecut de acea perioada ?

' fah viii pa la moah dizara ? ' :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...