_Deza Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 /:) Parazitu' why ? s-au postat offtopicuri sau injurii de pe el cumva ? hai ca e penibil deja.. Nu poti profita de n conturi pentru a injura,iar pe celalalt sa fii inocent. Ai noroc ca e Lance darnic,ca altfel aveai de la IceMan vreo 45 de zile :rofl1:
DeathBringer Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Nu poti profita de n conturi pentru a injura,iar pe celalalt sa fii inocent. Ai noroc ca e Lance darnic,ca altfel aveai de la IceMan vreo 45 de zile :rofl1: credeam ca am vb ceva /:) :) esti ca o capusa deza :) ai verificat robinetu ? am noroc ca Lance e darnic ? daca era darnic dadea mai multe zile suspend.. logic ? ce sa'ti cer..la mintea ta si'un kg de sfecla tot aia e :)
skullmadness Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 credeam ca am vb ceva /:) :) esti ca o capusa deza :) ai verificat robinetu ?am noroc ca Lance e darnic ? daca era darnic dadea mai multe zile suspend.. logic ? ce sa'ti cer..la mintea ta si'un kg de sfecla tot aia e :)Pai darnic,adica mai bun,mai ``sufletist``(sau cum s`a zice)Daca citeam doar finalul ,spuneam ca suntem la topicul de reclamatii.ON:Du`te,o iei de shold,si o saruti.Cred ca deobicei,99.99% te alegi cu un pumn in fata,dar no,love is in the air :P
Guest RoPowerRullzZ Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Viata de liceu mah ;)) ! E simplu , am trecut si eu prin deastea si in ciuda faptului ca scriu posturile astea asa intelectuale sunt golan.. intotdeauna mi-au placut fetele si mi-a placut si relationez cu ele ;) ! Acum o sa iti spun un mic joc.. incerci sa ii faci rost de numarul ei de telefon si o suni spunandu-i : - Buna, sunt baiatul ce ala care .. stii mi-a facut placere atunci sa stam de vorba .. si ma gandeam ca poate iesim la o plimbare daca ai timp , sa mai vorbim .. sincer chiar mi-ai atras atentia .. putina vrajeala si te duci cu ea la plimbare ;) ! Iar de acolo evolueaza tot .. treceti pe langa o terasa o intrebi : - Vrei sa mergem sa bem un suc? .. fii cat poti tu de finutz ;) ! Cam asta ai de facut.
BeautifulMind Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Parazitule , sincer cata minte poti sa ai ca sa vorbesti astfel cu o fata/femeie ?RoPowerRullzZ topicul era din 2007....acum se discuta altceva pe aici.
marius_truckerfan Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Parazitule , sincer cata minte poti sa ai ca sa vorbesti astfel cu o fata/femeie ?RoPowerRullzZ topicul era din 2007....acum se discuta altceva pe aici.Nu conteaza , eu unul iau postul lui ca un sfat , am cam aceeasi problema ca a lui Andr3y_30 (initiatorul topicului) :D .
fanaticaldoll Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Aici se mai discută on sau e spaţiu pentru jignit?Care e ultima întrebare ontopic? vreau să vin cu un răspuns :)
Guest wanted4life Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 As avea si eu o problema de genul.. Tin sa mantionez ca am 12 ani si de ceva timp in coace imi place de o fata din clasa. Inainte nu aveam o relatie asa de buna cu ea, dar acum am reusit sa o integrez in colectivul meu si ne intelegem foarte bine. Am inecercat mereu sa o atrag si iata ca acum, la sfarsit de an ea ma place, dar aici m-am incurcat , nu mai stiu cum sa fac pasul urmator (sa ma combin cu ea :D ). Va rog dati-va si voi cu parerea si ajutati-ma , mersi !Va rog frumos daca postati sa postati serios fara faze de genul esti prea mic nu ar trebui sa te preocupe asta , gandeste-te la scoala .. ca nu inghit.xD. ^_^
fanaticaldoll Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 ok, fără faze de genul că eşti prea mic, chiar dacă eşti prea mic :Deu zic că, dacă tot vă placeţi reciproc să ...hmmmm, vă "combinaţi"(??)la ce te gândeşti când spui asta? aşa, activităţi, ...faze de genu' :)
Guest wanted4life Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 ON : Ceea ce inteleg toti prin asta (bine in afara de o activitate care zic ca ma depaseste , desi .. ) . OFF : Activitati : Prima intalnire , mana pe picior. A doua intalnire mana pe picior plus pupic. A treia intalnire mana pe picior , pupic si .. un pumn in fata !
THuG-Radu Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Invit`o la un suc ... povestiti, una alta, condu`o acasa ... si inainte sa ajungeti acasa la ea ... opriti`va pe o banca undeva ... spune`i pe fatza ce simti, ca o placi, alea alea (gasesti tu ceva formulare buna) si la varsta voastra, cred ca inca se practica intrebarea cu : "vrei sa fii prietena mea?" asa ca go for it :) Trebuie doar sa ai tupeu :) atata tot.
fanaticaldoll Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 @ wantet4life eşti amuzant :P mâna pe picior, zici... ca să nu-ţi spun "mai aşteaptă" (că apoi spui şi tu: asta de pe ce lume vine?), spun "ok" (parcă-aş fi mama ta ) Fă primul pas de care spui... e o experienţă pe care oricum o vei trăi, chiar dacă personal mi se pare cam devreme, incompatibilă cu vârsta. De ce spun asta? pentru că anumite trăiri le simţim la momentul potrivit - nu vreau să cad într-o sferă drastică şi uşor ridicolă, evident că suntem diferiţi şi ne schimbăm în ritmuri diferite. De fapt, caut să-ţi spun să laşi experienţa primului sărut, primului angajament pentru momentul potrivit, momentul în care poţi simţi intens toate asta; acum mi se pare că ceea ce faci este o copie infidelă a realităţii trăite de cei mari, a realităţii din emisiunile tv sau seriale. De pierdut nu ai nimic, asta ştiu sigur, doar acel ceva despre care nu vei şti niciodată cum a fost. Ştiu, am vorbit cam abstract, nu ştiu cum să mă raportez :)scuze. hai să o luăm mai altfel, dacă nu ai fugit deja :P @ THuG-Radu nenea radu, asta ca asta, că nu o fi greu să ceri pe cineva de prieten/ă. momentul imediat după e un pic mai important.
Guest wanted4life Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 @ThuG-RaDu : am invitat-o de atatea ori la suc (doar ea si cu mine nu vrea). merg in fiecare zi cu ea acasa i-am spus de 3 ori ce simt pentru ea eu sutn mai avansat .. am trecut de perioada cu vrei sa fii prietena mea? duh ._. ce penibil suna @fanaticaldoll : imi place stilul tau (asta asa abstract cum ii zici tu) si tin sa iti spun ca din ce ai spus acolo (sau macar din ce am inteles eu :blink: ) nu e nimik adevarat. eu nu incerc sa copiez pe nimeni , numai ca eu sunt la un nivel mai avansta decat cel care mi-l permite varsta mea (nu stiu daca se vede) .. observ lumea cu alti ochi .. cresc foarte repede .. nu vreau sa copiez pe nimeni ci doar sa imi creez un univers pe masura (ti-am vorbit si eu mai abstract asa :) )
thd Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 wanted puiule, daca eram in locul tau ii spuneam ca e bine sa facem sex ca viata e scurta ;) mana pe picior auzi tu hahahayea yea, esti mai matur ca restul de pe langa tine, baiat, TOTI cred asta dar sunt unele lucruri pe care la 12 ani NU le poti faceLE: ai trecut de perioada "vrei sa fii prietena mea", dar ce ma, ai avut vreo 50 de prietene pana acum? si mai spui ca vezi lucrurile altfel :(
Guest wanted4life Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 de exemplu? :) stai linistit ca stiu mai multe decat tine despre sex
fanaticaldoll Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 @wanted4life hei, nu aş putea spune "judecăţi de valoare" despre tine, nici măcar "simple impresii"; acum ne cititm prima dată, nu? aşa că stai liniştit că vorbesc de fapt din altă perspectivă :) cel mai complicat lucru este să ne autoevaluăm şi să ne dăm seama dacă ceea ce spunem e rezultatul unei autosugestionări. Tu te-ai gândit dacă eşti întradevăr "mai avansat" decât cei de vârsta ta sau de fapt, asta îţi place să crezi despre tine? :) şi ştiu că fugim de ideea de a fi copiatori ca "dracu' de tămîie", dar eu admit că deşi sunt mai mare decât tine, mă las prinsă în "jocul copiatorilor". Foarte puţin suntem originali, ceea ce suntem asimilăm şi învăţăm de la alţii şi nu e nimic ruşinos în asta. :) la subiect, i-ai spus de 3 ori că îţi place de ea... şi ea ce reacţie a avut? wanted puiule, daca eram in locul tau ii spuneam ca e bine sa facem sex ca viata e scurta ;) mana pe picior auzi tu hahaha yea yea, esti mai matur ca restul de pe langa tine, baiat, TOTI cred asta dar sunt unele lucruri pe care la 12 ani NU le poti face LE: ai trecut de perioada "vrei sa fii prietena mea", dar ce ma, ai avut vreo 50 de prietene pana acum? si mai spui ca vezi lucrurile altfel :( thd, dă-ţi o palmă şi nu-l mai provoca
Guest wanted4life Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 de 2 ori o reactie de nervi sau cel putin eu asa am inteles ca s-a suparat pe mine .. si o data s-a rusinat si mi-a spus si eu dar dupa a venit tata si mi-a stins PC @thd : thd eu am avut prietena la gradinita pe fata educatoarei si multe altele pe langa ea ;) @faaticaldoll : nu ar trebui sa ai .. te asigur :D
fanaticaldoll Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 de exemplu? :) stai linistit ca stiu mai multe decat tine despre sex am o îndoială de 2 ori o reactie de nervi sau cel putin eu asa am inteles ca s-a suparat pe mine .. si o data s-a rusinat si mi-a spus si eu dar dupa a venit tata si mi-a stins PC @thd : thd eu am avut prietena la gradinita pe fata educatoarei si multe altele pe langa ea ;) wanted, ai cerut-o pe YM? urât lucru!
THuG-Radu Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 @ThuG-RaDu : am invitat-o de atatea ori la suc (doar ea si cu mine nu vrea). merg in fiecare zi cu ea acasa i-am spus de 3 ori ce simt pentru ea eu sutn mai avansat .. am trecut de perioada cu vrei sa fii prietena mea? duh ._. ce penibil suna Atunci cheam`o afara ... nu neaparat la suc. Prosteste`o ca mai vin nush ce prieteni de`ai vostrii si o sa fiti doar voi ;) Si atunci ii spui ce si cum. de 2 ori o reactie de nervi sau cel putin eu asa am inteles ca s-a suparat pe mine .. si o data s-a rusinat si mi-a spus si eu dar dupa a venit tata si mi-a stins PC Sa inteleg ca cele 3 ocazii, au fost pe mess, right ? Incearca totusi LIVE "avansatule" sa vezi clar ce reactie/expresie a fetzei are :) Daca ultima data ti`a spus SI EU si toata chestia a fost pe mess, ai incercat sa vb. live ? Pt. ca sa o saruti, nu poti in prin mess. De fapt pot dar ce farmec are ?
thd Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 am o îndoială d-aia i-am si raspuns cum am facut-o, pt ca mi-am dat seama de la inceput ca-i un increzut mic daca tot ai avut atatea prietene, pe fata educatoarei etc, nu inteleg de ce ai avea nevoie de sfaturile unora de 22 de ani, dar na @celine: da-mi tu o palma!
Guest RENEk Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 AHAHAHA :rofl2: PIS PE MINE DE RAS AHAHAHAHcate fete gravide ai lasat ? :>
fanaticaldoll Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 măăi băieţii mai mari, luaţi-l încet că apoi fuge :) în altă ordine de idei, viaţa e nais :D
Guest wanted4life Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Voi intelegeti ca este colega cu mine ? Si vorbesc mereu cu ea ? :)
Guest RENEk Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 tu la 10 ani ai chef sa bagi carnatu-n gavaza . mai bine du-te la ceva parcuri de copii si da-te-n leagane si trenulete
fanaticaldoll Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 @faaticaldoll : nu ar trebui sa ai .. te asigur :D thd a avut ceva mai mult timp ca tine, atât, nu mă leg de mai multe aspecte :D alex, ţi-aş da dar nu am timp :D pentru licenţă