Jump to content
Guest Andr3y_30

Ajutor ! Cum sa o cuceresc?

Recommended Posts

Posted

nu stiu de ce aveti voi impresia ca fetelor le plac gesturile astea excesiv de romantice. mie mi se par scarboase chiar, penibile :|

chiar daca mi-ar placea de cel care face asta, sentimentul s-ar risipi imediat. e de-a dreptul libidinos

Te referi la prima intalnire sau la o relatie?

Posted

Te referi la prima intalnire sau la o relatie?

in primul rand la prima intalnire si la declaratia in sine. apoi, in timpul relatiei, accept cate-un gestulet romantic din cand in cand, dar nu ingenuncheri, fraze eminesciene and shits :P

Posted

in primul rand la prima intalnire si la declaratia in sine. apoi, in timpul relatiei, accept cate-un gestulet romantic din cand in cand, dar nu ingenuncheri, fraze eminesciene and shits :P

Daca esti mai timid asa poate si ea umpic.O vezi cate placi,o placi si vezi asta din gesturi.Dar nu poti sa ii spui si nici ea nu o face ceva in genu romantic ar merge dar declaratia aia nu.Cea ce simti nu umpluturi si porcarii.

Posted

ba ia si dormi ca maine ai scoala si lasa-ma cu balivernele tale :-j tu ce vrei ? sa ai 100 si sa isi bata joc toate de tine ca esti casanova nu ? :) fii serios..hai ca o sa ma abtin la un viitor reply referitor la ti ne.. si asta pentru ca ai o gandire specifica "Jmecherilor" de cartier din Romania anului 2009 :) voi aveti impresia ca viata e asa roz..asta cel putin cat mai stati in spatele parintilor ;) eu n'am "scenari" SF in cap.. mi-am exprimat doar o parere..de intelegere se pare ca tu ai nevoie copile :) consulta un psiholog iar apoi raporteaza parerea lui sa vedem cine are dreptate :)

Ma omule, eu ti-am mai spus sa deschizi ochii aia odata!

Gandire de "jmecher"?! nu ti-am dat nici macar un motiv sa spui asta! Si te rog rezuma-te la a trage concluzii doar de pe urma celor scrise de mine, nu de urma banuielilor tale (ca si eu fac la fel).

Nici nu stiu acum la ce sa-ti raspund, ca ai luat-o rau pe aratura...

1. Ca o fata sa-si bata joc de tine, trebuie ca tu sa fi suficient de prost incat sa-i permiti asta.

2. Nu stiu care dintre noi are nevoie de un psiholog:

- eu care sunt de parere ca din 10 fete cel putin 8 sunt calumea / sau tu care crezi ca fetele "cuminti" sunt mai rare ca diamantele

rapture e ca un tigan care castiga la loto, nimeni nu-l cunostea inainte sa deschida gura iar acum toti il urasc :(

why? :)

le; tu ma iubesti ?

nu-mi frange inima, am nevoie de intelegere..

Posted

Daca esti mai timid asa poate si ea umpic.O vezi cate placi,o placi si vezi asta din gesturi.Dar nu poti sa ii spui si nici ea nu o face ceva in genu romantic ar merge dar declaratia aia nu.Cea ce simti nu umpluturi si porcarii.

ne traduci si noua?

@rapture: nu stiu, asa mi se pare mie..

Posted

poftim?

Posted

Ma omule, eu ti-am mai spus sa deschizi ochii aia odata!

Gandire de "jmecher"?! nu ti-am dat nici macar un motiv sa spui asta! Si te rog rezuma-te la a trage concluzii doar de pe urma celor scrise de mine, nu de urma banuielilor tale (ca si eu fac la fel).

Nici nu stiu acum la ce sa-ti raspund, ca ai luat-o rau pe aratura...

1. Ca o fata sa-si bata joc de tine, trebuie ca tu sa fi suficient de prost incat sa-i permiti asta.

2. Nu stiu care dintre noi are nevoie de un psiholog:

- eu care sunt de parere ca din 10 fete cel putin 8 sunt calumea / sau tu care crezi ca fetele "cuminti" sunt mai rare ca diamantele

why? :)

:rofl1: gandesti ca un copil . mda.. nu e amuzant :|

Daca o fata isi bate joc de tine tu ii citesti gandurile nu ? o.O stii ce are de gand ? nu tre sa iti dai seama neaparat o.O ea se poate purta frumos cu tine iar pe la spate poate sa te faca de cacao o.O din 10 fete 8 sunt ca lumea ? unde traiesti mai baiatule ? In rai cumva ? Fiecare isi vede de interesu' sau in ziua de azi si trage la el atata cat e nevoie .apoi te face ca nu te mai cunoaste in majoritatea cazurilor :) si cu asta nu pot spune ca nu am dreptate o da..8/10 din fete sunt de treaba..or fi..daca va salutati doar cand va vedeti pe strada :) insa daca petreci mai mult timp in anumite grupuri si anturaje ai sa vezi ca fiecare are un interes :) iar pentru acel interes face orice .

Am o intrebare pentru tine

Ai avut vreodata un prieten bun :) iar ala sa dea de o gagica mai deocheata sa zicem..iar dupa 2-3 luni sa te faca nici ca nu te cunoaste din cauza aleia ? intrebare de baraj.

Posted

:rofl1: gandesti ca un copil . mda.. nu e amuzant :|

Daca o fata isi bate joc de tine tu ii citesti gandurile nu ? o.O stii ce are de gand ?

eu da, tu nu?

Posted

Ai perfecta dreptate atunci,ma gandeam ca nu accepti o floare si un sincer "te iubesc" intr-o relatie si eu unul cred ca nu mai sunt astfel de persoane... (parerea mea)

O singura data am "sufocat" o fata,dar am avut alte motive,m-am gandit pe parcurs sa-i cer scuze si sa-i explic de ce am fost ipocrit,dar in timp mi-am dat seama ca n-are rost si ii mai bine asa. :D

Nu-s genul de persoana care sa jure iubire vesnica din prima intalnire si nici in timp,dar nu accept sa fiu mintit . :)

Posted

din 10 fete 8 sunt ca lumea ? unde traiesti mai baiatule ? In rai cumva ? Fiecare isi vede de interesu' sau in ziua de azi si trage la el atata cat e nevoie .apoi te face ca nu te mai cunoaste in majoritatea cazurilor :) si cu asta nu pot spune ca nu am dreptate o da..8/10 din fete sunt de treaba..or fi..daca va salutati doar cand va vedeti pe strada :) insa daca petreci mai mult timp in anumite grupuri si anturaje ai sa vezi ca fiecare are un interes :) iar pentru acel interes face orice .

dar tu cate din 10 zici ca-s de treaba? si la ce te referi cand zici "de treaba"? si raportat la cine? de treaba cu cine? cu tine sau cu alti tipi in general? ca acum depinde si cu cine vrei sa fie de treaba: cu un libidinos si insistent sau cu un om normal.

Posted

dar tu cate din 10 zici ca-s de treaba? si la ce te referi cand zici "de treaba"? si raportat la cine? de treaba cu cine? cu tine sau cu alti tipi in general? ca acum depinde si cu cine vrei sa fie de treaba: cu un libidinos si insistent sau cu un om normal.

o.O din 10 ? grea intrebare..continui sa dai din coate coana marie si sa iti curga din gura tot felu' de cuvinte care sunt spuse probabil defectelor tale de integrare in societate..e normal cine place o fata asa ca tine care sta inchisa in casa legata de calorifer 25/24 ? ai voie la baie macar sau ai olita ? gugle toata ziua ca sa dai reply uri interesante referitor la chestiile de viata huh ? tu si inca cativa schizofrenici de pe forum va agitati si va dati mari clovni..incep sa ma pli ctisesc deja 8-|

OT : din 10 fete...sa zicem in facultate la mine :) din 10 fete 1 maxim 2 e de treaba ? MOTIV? Interese si mancarimi pentru bursa..pentru camin si pentru alte facilitati ce le ofera facultatea daca te clasezi cat mai sus la sfarsit de an. :) cul' :) si aici nu ma refer sa imi dea la examene ci la chestiile care au loc in timpu' cursurilor..barfe bisericute..GAGICI EU ESTE GAGICA TU ESTE CURVA si tot asa :) ma rog.. -_- vine lance si da suspend si warn nu ca ma luai de lucky scrot ? o.O

EDIT: SI te rog cand vb cu mine tine gura inchisa...nu te mai basi cand vorbesti ca nu e frumos -_-

Posted

Aparenţele înşeală . Asta am observat zilele astea şi întradevăr sunt oarecum dezamăgit, mă aşteptam ca tipa să fie altfel dar nah, n-a fost să fie. <_< !

Posted

' date='Jun 1 2009, 23:18' post='3887130']

EDIT: SI te rog cand vb cu mine tine gura inchisa...nu te mai basi cand vorbesti ca nu e frumos -_-

haha esti prostul forumului, cum sa-ti schimbi contul de frica unui suspend? peEnibil

Posted

Aparenţele înşeală . Asta am observat zilele astea şi întradevăr sunt oarecum dezamăgit, mă aşteptam ca tipa să fie altfel dar nah, n-a fost să fie. <_< !

voi puteti sa traiti in continuare cu gresita impresie ca fetelor le plac "eminestii". tot pe pielea voastra o faceti. la varsta ta inca nu e prea tarziu sa te mai indrepti.

Posted

...

Esti atat de semidoct incat nici insultele nu-ti ies cum trebuie. :D

voi puteti sa traiti in continuare cu gresita impresie ca fetelor le plac "eminestii". tot pe pielea voastra o faceti

In cazurile fericite asta trece pana la 16 ani maxim.

Posted

haha esti prostul forumului, cum sa-ti schimbi contul de frica unui suspend? peEnibil

o.O ai idee ce vb ? desteptu' forumului s-a trezit :) ma scutesti de comentarii de prost gust ?

spala'te pe dinti castore ca emani a hoit.

Posted

voi puteti sa traiti in continuare cu gresita impresie ca fetelor le plac "eminestii". tot pe pielea voastra o faceti. la varsta ta inca nu e prea tarziu sa te mai indrepti.

Am zis că aparenţele înseală pentru că tipa mi se părea ok şi am vorbit cât de cât cu ea şi părea interesată de mine. Dar dupaia am văzut ce fiţoasă e. Cine a zis că fetelor le plac romanticii? Dimpotrivă observ că băutura şi fotbalul a ajuns subiect de discuţie cu o fată. :blink:

Posted

' date='Jun 1 2009, 23:45' post='3887244']

stii hengleza ? o.O vezi ca aveam sa pic din hamac

pai ma, tot prostul forumului ai ramas

Posted

pai ma, tot prostul forumului ai ramas

tu ai fost violat de vreun animal de mic ? ai probleme mentale copile :| poate te vedem maine la stirile de la ora 8..

Posted

' date='Jun 1 2009, 23:47' post='3887252']

tu ai fost violat de vreun animal de mic ? ai probleme mentale copile :| poate te vedem maine la stirile de la ora 8..

dea toti avem probleme mentale, deci ramai cam singurul prostalau de p-aici

Posted

gandesti ca un copil . mda.. nu e amuzant

Daca o fata isi bate joc de tine tu ii citesti gandurile nu ? o.O stii ce are de gand ? nu tre sa iti dai seama neaparat o.O ea se poate purta frumos cu tine iar pe la spate poate sa te faca de cacao din 10 fete 8 sunt ca lumea ? unde traiesti mai baiatule ? In rai cumva ? Fiecare isi vede de interesu' sau in ziua de azi si trage la el atata cat e nevoie .apoi te face ca nu te mai cunoaste in majoritatea cazurilor si cu asta nu pot spune ca nu am dreptate o da..8/10 din fete sunt de treaba..or fi..daca va salutati doar cand va vedeti pe strada :) insa daca petreci mai mult timp in anumite grupuri si anturaje ai sa vezi ca fiecare are un interes iar pentru acel interes face orice .

Am o intrebare pentru tine

Ai avut vreodata un prieten buniar ala sa dea de o gagica mai deocheata sa zicem..iar dupa 2-3 luni sa te faca nici ca nu te cunoaste din cauza aleia ? intrebare de baraj.

Doamne, lesinez :))

Sa-ti raspund intai la intrebare: NU!

Nu inteleg cum poate sa-si bata o fata joc de tine! (te vorbeste pe la spate? wtf? si ce sa zica? // altceva?)

Nu inteleg ce asteptari ai tu de la o fata ...

' date='Jun 1 2009, 23:18' post='3887130']

o.O din 10 ? grea intrebare..continui sa dai din coate coana marie si sa iti curga din gura tot felu' de cuvinte care sunt spuse probabil defectelor tale de integrare in societate..e normal cine place o fata asa ca tine care sta inchisa in casa legata de calorifer 25/24 ? ai voie la baie macar sau ai olita ? gugle toata ziua ca sa dai reply uri interesante referitor la chestiile de viata huh ? tu si inca cativa schizofrenici de pe forum va agitati si va dati mari clovni..incep sa ma pli ctisesc deja

OT : din 10 fete...sa zicem in facultate la mine din 10 fete 1 maxim 2 e de treaba ? MOTIV? Interese si mancarimi pentru bursa..pentru camin si pentru alte facilitati ce le ofera facultatea daca te clasezi cat mai sus la sfarsit de an cul si aici nu ma refer sa imi dea la examene ci la chestiile care au loc in timpu' cursurilor..barfe bisericute..GAGICI EU ESTE GAGICA TU ESTE CURVA si tot asama rog.. -_- vine lance si da suspend si warn nu ca ma luai de lucky scrot ? o.O

Inainte sa vad replayu asta, incercam sa-ti explic niste chestii (chiar daca in zadar) dar ... n-ai cu cine.

Nu stiu cum ai tupeu sa spui ca ea are probleme de integrare sociala cand, limbajul utilizat de tine te recomanda ca un badaran de ultima speta.

Probleme de integrare in societate? Uita-te prietene la tine? Spui ca 1 din 100 de fete sunt pe treaba lor si imi vorbesti mie despre socializare? Du-te dracu intr-o pestera si traieste singur!

Si repet: cat de sila imi e de oamenii ca tine !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...