atk.oxyg3n Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 10 pagini , macar ai cucerito ? dupa cum vezi, inca se chinuieparerea mea ... mai iesi la un suc / plimbare de vreo 2-3 ori, dupa care baga-i 'prajitura' : vrei sa fii cu mine? stiu ca esti timid, dar odata si odata tot trebuie sa-ti iei inima-n dinti
ShadyMonto Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 10 pagini , macar ai cucerito ? dupa cum se poate vedea , nu Knox a deschis topicul => ca nu dspr el s-a vorbit 10 pagini , nici macar 5 . Doh :blink: Recomand celor care dau cate un post aerian , gen : invit-o!! dute la ea , fa-ti curaj..nu fi timid etc. ; sa citeasca posturile anterioare , sau macar sa se intereseaza care e situatie si cine are nevoie de ajutor.
THuG-Radu Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Eu am cucerit`o pe a mea ! :wub: :DBafta multa knox :D
KoBrA`19 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Eu am cucerit`o pe a mea ! wub.gif biggrin.gif Nu esti singurul :P .
Guest Blaidy Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Bafta multa knoxRelatia lui knox cu amica aia a lui nu este nici de prietenie ... si nu cred ca va face ceva cu ea (lumea e prea cruda, nu ? :P)
Fane Spoitoru Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 lol io nu am zis nimanui chesti cu vrei sa fi cu mine poate pe mes da in realitate nu )))))))) am avut alte modalitati de a vorbi cu ele :) + ca nush da cate o data iti dai sema k si persoana respectiva vrea sa fie cu tine si ii bagi direct alta prajitura in gura ))))) nu mai stai si cu intrebari si cu nebuneli, da asta depinde de situatie
4 Real Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Knox, Blaidy are dreptate. Tipei ii place sa atarni dupa ea. Sau te considera prea de treaba... sunt crude femeile, nu? :PEu ma tem ca nu prea mai ai sanse. Daca vrei sa faci ceva, renunta la SMS-uri. Incearca fata in fata si n-o invita pe un ton de rugaminte, ca si cum ti-ar face o favoare. Fii barbat, ce mama naibii :) . Daca nu vrea, eu zic sa nu inghiti prajitura cu "Stii, esti deosebit, dar vreau sa fim doar amici, pentru ca...". Ai fi uimit sa vezi ce schimbari poate produce in unele cazuri un "Am destui prieteni si, oricum, nu prea vad ce mi-ai putea oferi in aceasta calitate.". Asta nu inseamna sa n-o mai saluti, ci doar sa te comporti cu ea cum te-ai comporta cu orice alta fata fatza de care esti indiferent.Stiu ca pare crud, misogin si lipsit de bun-simt, dar hai sa fim seriosi: nu prea ti-a pasat de tipa atat timp si, dintr-o data, te transformi in companionul ei? Nu prea cred.Sa nu uit: nu e obligatoriu ca ea sa se indragosteasca de tine daca iti schimbi atitudinea. Dar iti va salva respectul pentru propria persoana.
Guest Blaidy Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Knox, ti-am zis ce sa faci ... aia este singura solutie daca vrei sa o scoti la capat. Eu zic ca aia este inca draguta la ce face, eu am avut parte de chestii in care vorbeai cu ea alea alea si te trezeai ca te vorbeste pe la spate -_-Threadul asta mai are putin si moare :P
smuggster Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 knox nu cred ca esti in masura sa ma faci pe mine prost doar asa ca iti vine tie...ca doar nu ne cunoastem...kthxbaiP.S: cred ca am dreptul sa imi exprim parerea fata de poza care ai postat-o deoarece odata cu faptul ca ai pus-o aici ai luat in calcul faptul ca nu toti o vor vedea perfecta....si apropo vad foarte bine :-jPPS: eu primesc suspend permanent pentru spam iar knoxuletz ma face prost si nu ia nici macar warn....FOARTE TARE FRATE
smuggster Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 aha,clar p.s:imi spui mie sa consult oftalmologul...dar nu te vezi pe tine stai toata ziua pe forumul asta doar la sectiunile poze cu tine si cum sa o cuceresc la varsta ta dai dovada de disperare din punct de vedere sentimental....stai aici doar doar gasesti si tu jumatatea....dute pe siturile destinate unor persoane care au nevoie de ajutor in asemenea probleme si tine-te de mana cu cei ca tine....poti sa ma faci cum vrei dar niciodata nu o sa ma vezi cautand sfaturi in dragoste sau alte subiecte sensibile pe un forum cu atata disperare ca tine PA ? acum urmeaza permanent si pe user asta?
smuggster Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 care e prostia in ce am scris eu?si cu ce sunt eu mai disperat?..........te rog sa exemplifici....esti penibil
Sp4wN`19 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 ? acum urmeaza permanent si pe user asta?strici thread-ul iar raspunsul este da. cya
Guest Trotilatu' Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Problema cu fata poate avea mai multe rezolvari. Daca ai noroc si se intampla sa aveti prieteni comuni sau macar cunostiinte , si sa va pomeniti la acelasi chef / petrecere e mult mai simplu. Un dans , un schimb de zambete , o discutie despre lucruri marunte , si de-aici poti construi apoi... Daca nu , e mai greu , daca nu esti genul direct atunci roaga-te sa ai ceva anume care sa-i atraga atentie ....de preferat nu teribilisme copilaresti.
Guest Giovanny2007 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Dude....nici io nu-s profesor in asa ceva dar eu fac urmatorul lucru (de obicei)...Cand iesiti amandoi de la scoala (culmea de o data) spune-i ca ai un chef de plimbarica prin parc si zii daca vrea sa te insoteasca si eventual sa beti un suc.Daca vine incearca sa fii cat mai original;).Si stand amandoi asa frumos pe bancuta incearca sa te apropii de ea,eventual asa printr-un mod mai nevinovat si subit sa o prinzi de mana;sa o imbratisezi (nu prea tare).Daca ii mai timida nu incerca sa o saruti de la primele intalniri si unde ii multa lume ca plm.....se inroseste si risti sa ramai singur pe bancutza .Respect si casa de piatra va doresc;)) :banana:
Guest smuggg Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 sau poti sa incerci ceva de genul...vezi o tipa buna pe strada si nu stii cum sa o agati...! Te duci la ea si ii zici:-Buna!...ea iti raspunde evident in sictir.Dupa aceea o intrebi daca ar vrea sa faca o plimbare cu tine si ea va raspunde:-Ce as putea sa vad eu la tine? Tu ii zici : - Pai draga nu stii ce pierzi...eu sunt o persoana foarte importanta,intelegi? ea:-Hmm pai cum asa...? Tu:-Pai vezi "pisi" eu sunt admin pe un forum.... :-j Cu replica asta agatzi orice femeie sorry pentru cei ofensati
Ahilosu Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 sau poti sa incerci ceva de genul...vezi o tipa buna pe strada si nu stii cum sa o agati...! Te duci la ea si ii zici:-Buna!...ea iti raspunde evident in sictir.Dupa aceea o intrebi daca ar vrea sa faca o plimbare cu tine si ea va raspunde:-Ce as putea sa vad eu la tine? Tu ii zici : - Pai draga nu stii ce pierzi...eu sunt o persoana foarte importanta,intelegi? ea:-Hmm pai cum asa...? Tu:-Pai vezi "pisi" eu sunt admin pe un forum.... :-j Cu replica asta agatzi orice femeie sorry pentru cei ofensati ce crezi ca e mai usor? tu sa stai 5-10 min sa-ti faci cont sau un moderator sa dea 2 clickuri?
Guest smuggg Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 dar care e problema daca imi fac cont?....??? e vreo restrictie la numarul acestora? sau te-ai trezit vorbind? sau esti ofensat ? susp perm
ShadyMonto Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 dar care e problema daca imi fac cont?....??? e vreo restrictie la numarul acestora? sau te-ai trezit vorbind? sau esti ofensat ? bai fratilor , da' bagatii filtru pe ip ceva , ca eu m-am saturat de asta.
Guest [Smuggster] Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 deh nobody cares daca v-ati saturat..trebuie sa ma suportati cum va suport si eususp perm
Tybork Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Smug, imi aduci aminte de cineva...nu-l cunosti cumva pe fenomenalul Sex_Simbol :rofl1:? El bantuia orice topic la sectiunea MU unde posta si Alex86. Dupa ce ii bagau vreo 3 usere in permanent s-a saturat sa-si faca alt user doar ca sa se lege de o singura persoana . P.S. nu-l mai bagati in seama, si dupa un timp o sa cedeze si el :P
Guest [Smuggster] Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 eu nu am nimic cu ei dar nu inteleg de ce un user obisnuit ca si mine trebuie sa imi urmareasca posturile si sa sublinieze" termina cu spamul" " o sa iei suspend warn samd" cand SUNT NISTE SIMPLI USERI nu sunt moderatori....asta este...scuzati-mi expresia....pupincurismsusp perm
4 Real Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Smugg, imi permit eu sa-ti explic de ce iti atrag atentia niste "useri obisnuiti"... desi, ma indoiesc ca vei intelege.Regulile sunt facute in interesul tuturor. Presupun ca intelegi ca "politica anti-spam" are scopul de a preveni diversi useri sa posteze aiurea, pentru ca o astfel de practica i-ar putea deranja (de fapt, ii deranjeaza) pe ceilalti care intra pe forum. Aceeasi ratiune in cazul dezaprobarii offtopic-ului.Acesta este doar un exemplu.In legatura cu acel extrem de inteligent "hai, ba, jeeeet!" pe care mi l-ai adresat acum cateva zile pot spune doar ca nu-si avea rostul. In momentul in care ai spus ca vezi si mustata, trebuia sa stii ca unii nu vor fi de aceeasi parere. Eu, de exemplu, n-am fost si ti-am spus asta. Postul tau spunea asa: "se observa mustata sau nu vad bine?". Din moment ce eu nu am vazut urme de mustata, a ramas valabila varianta conform careia nu vezi bine. Ce face un om care nu vede bine? Isi pune ochelari.Pe de alta parte, nu-ti inteleg mania de a cauta cearta. L-ai jignit pe Knox (chiar daca nu te-a luat in seama), m-ai jignit pe mine si acum te contrazici aiurea cu toata lumea. Spuneai ceva ca abia ne suporti? Nu te obliga nimeni sa frecventezi forumul.Sincer, cred ca mi-am pierdut timpul. Sunt convins ca esti un copil pe care nu-l baga nimeni in seama in viata reala si care se simte smecher in spatiul virtual. Si, evident, nu esti dispus sa asculti un punct de vedere din care ar reiesi ca suferi de deviatii comportamentale... sau de lipsa de prieteni.
Sp4wN`19 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 oameni buni, pur si simplu ignorati astfel de specimene. pierdeti timpul degeaba, ignorati-l ca are cine sa-i stearga posturile, sa-i dea suspend etc. el crede ca isi bate joc de noi si are dreptate numai atat timp cat il bagati in seama, cand o sa-l ignorati atunci o sa fie totul bine, pana atunci nu faceti decat off-topic (cand ii raspundeti lui). mie putin in pasa ca isi face zeci de conturi, poate sa scrie ce vrea ca nu ma afecteaza, chiar imi place pt ca am si eu activitate, mai dau un suspend ceva.
musthyzz Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Deci (da stiu fara deci la inceput) deja lumea a inceput sa taie frunze la caini in threadul asta.DECI (da...iar deci) cum am zis acum nspe100,tz numar de posturi ... dude (am si uitat numele lui... @initiatorul topicului sau care naiba mai are problema asta (omg nu stiu cum sa o cuceresc)) daca nu merge....NU MERGE si gata.Nu te mai complica si nu mai pune la suflet pentru ca nu e singura fata din oras / judet / tara / lume / univers / univers paralel.Si eu am patit chestia asta cu o fata ... am insistat de 2 , trei (nu mai am trei la tastatura :) ) ori si gata ... am vazut ca nu ajung nicaieri >> bafta si la levedele.Insisti etc. etc. insisti si mai mult. dar daca nu ajungi la un rezultat atunci drop it.Ce ai sa faci ? ai sa stai dupa coada ei si in facultate ? WTF oO !! Ultimul meu post in threadul asta (de parca am si postat mult pe aici).glhf!