tthdd Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 zeama de urs hahaha iti tremura mana pe tastatura, eu zic sa-ti dai foc apoi sa te stingi cu benzina, oricum ai scrum in cap, de ce sa risti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai™ Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 va rog eu, DĂI ADD PE MESSENGER ŞI BĂGA-ŢI-VĂ ACOLO C?T PUTEŢI!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deza Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 ' date='Jun 2 2009, 00:24' post='3887378']ma deza ma :) DE PUTA MADRE ce esti nu ti-ar fi rusine :) ce limbric de om adevaru' e ca tu ai si fizic de invidiat,15 kg la 1.25 fuck off Link to comment Share on other sites More sharing options...
tthdd Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 va rog eu, DĂI ADD PE MESSENGER ŞI BĂGA-ŢI-VĂ ACOLO C?T PUTEŢI!!!ce-i ma nu te ia somnul sau care-i problema ta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Loading] Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 o fi, dar in seara asta mai bine aleg sa ma amuz. deja cred ca ar trebui sa scriu in carnetel tot ce spui :lol: nu auzi expresii ca ale tale pe toate drumurilehotaraste-te, sfecla sau zeama de urs (ftw)?nb :) ma plictisiti rau..ma asteptam la niste replyuri de oameni inteligenti..insa sunteti mult prea inapoiati :( tic tac basiti'va de bucurie ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai™ Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 ce-i ma nu te ia somnul sau care-i problema ta?te agiţi prea mult pentru nimic. :-j Link to comment Share on other sites More sharing options...
tthdd Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 ' date='Jun 2 2009, 00:39' post='3887424']nb :) ma plictisiti rau..ma asteptam la niste replyuri de oameni inteligenti..insa sunteti mult prea inapoiati :( tic tac basiti'va de bucurie !nb, mi-a facut placere sa-mi bat joc de tine@Mihai: eu nu ma agit deloc, tu esti ala CAPSOLITICK p-aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuckyShot Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 ' date='Jun 2 2009, 00:39' post='3887424']nb :) ma plictisiti rau..ma asteptam la niste replyuri de oameni inteligenti..insa sunteti mult prea inapoiati :( tic tac basiti'va de bucurie !pai daca-ti dam replyuri mai inteligente decat ale tale ar fi contrastul prea mare si deja n-ar mai avea sens Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deza Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 ' date='Jun 2 2009, 00:39' post='3887424']nb :) ma plictisiti rau..ma asteptam la niste replyuri de oameni inteligenti..insa sunteti mult prea inapoiati :( tic tac basiti'va de bucurie !iar tu ne luminezi cu inteligenta ta+1 thade Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Loading] Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 )))))))))))))))))))))))))) k o sa tin minte Link to comment Share on other sites More sharing options...
tthdd Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 ' date='Jun 2 2009, 00:46' post='3887446'])))))))))))))))))))))))))) k o sa tin minte neatza' Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Loading] Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 neatza'ba pigmelion dute'n cotet ca te cauta partenera. n'ai plecat ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deza Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 ' date='Jun 2 2009, 00:50' post='3887456']ba pigmelion dute'n cotet ca te cauta partenera. n'ai plecat ?ai revenit sa ne incanti cu stilul tau de clovn virgin? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tthdd Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 ' date='Jun 2 2009, 00:50' post='3887456']ba pigmelion dute'n cotet ca te cauta partenera. n'ai plecat ?uite e dimineata si tot prost ai ramas, ce naspa maoricum, greu sa-ti dai seama ca orice reply al meu are scopul de a te face pe tine sa aberezi aici, iar eu sa-mi bat joc de tine si tot asa ohhh so much fun Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Loading] Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 sari pe geam. o.O am uitat ca stai in grota si nu ai ferestre -_- ma scuzi.. @ ce ziceai deza ? vorbeai de tine ? :rofl1: urca'te pe masa si dai din buric. vezi ca vine zoro si iti da la rozeta :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deza Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 ' date='Jun 2 2009, 01:03' post='3887479'] sari pe geam. o.O am uitat ca stai in grota si nu ai ferestre -_- ma scuzi.. @ ce ziceai deza ? vorbeai de tine ? :rofl1: urca'te pe masa si dai din buric. vezi ca vine zoro si iti da la rozeta :) mi se pare doar mie sau asta are glume de ratat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuckyShot Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 mi se pare doar mie sau asta are glume de ratat?it's that a typo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Loading] Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 mi se pare doar mie sau asta are glume de ratat?hai recunoaste ca ai rozeta de mult sparta..inca de cand erai mic copil baietii te puneau capra si jucati capra in spatele blocului.. has mo car we.. asa de control. soto gaozu' ti-au facut de te bas esti ca animalu' fara sa vrei cand mergi pe strada..ba ce nerusinat..baga'ti ma in dodoasca un stiulete de porumb ca darami lumea pe strada..PS: si mai lasa fasolele deoaparte..nu de alea..da provoci al 3 lea razboi mondial.k? :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deza Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 ce traumatizat :rofl1:prietene,la voi la iasi asa se face? :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoNutzZ. Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 ' date='Jun 2 2009, 01:25' post='3887506']hai recunoaste ca ai rozeta de mult sparta..inca de cand erai mic copil baietii te puneau capra si jucati capra in spatele blocului.. has mo car we.. asa de control. soto gaozu' ti-au facut de te bas esti ca animalu' fara sa vrei cand mergi pe strada..ba ce nerusinat..baga'ti ma in dodoasca un stiulete de porumb ca darami lumea pe strada.. PS: si mai lasa fasolele deoaparte..nu de alea..da provoci al 3 lea razboi mondial. k? :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uber Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 haha Loading prostalake nu te mai potolesti? Sau tu esti turbat de mic?Apropo vezi ca folosesti prea mult cuvantul "basina"-Ai avut traume in copilarie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zetulescu Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 alt topic inchis Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Loading] Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 haha Loading prostalake nu te mai potolesti? Sau tu esti turbat de mic? Apropo vezi ca folosesti prea mult cuvantul "basina"-Ai avut traume in copilarie? pe tine cine te-a bagat in seama bah materie fecala ce esti ? o.O traume ai avut tu probabil bah avorton ce esti :) ai fost nascut din borcan o.O ai glas acu ? wtf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 Pana la urma ce s-a intamplat cu andrey si alex ??Invit-o la tine sa jucati WOW impreuna ! :lol:gasesti sfaturi pe www.viatadecacat.net' date='May 25 2009, 14:02' post='3857753']Fa rost de id`ul lu mircea radu , si vorbeste cu el sa`ti dea niste safaturil in legatura cu ea ... bafta :PSoluţia problemelor multora :lol: http://www.durex.com/ro-RO/Products/Condom...ges/Select.aspxma duc la agatat tarfe sau sa-i cer prietenia ? :Dcred ca da, ca mi se faceau curmale daca nu :-?ei warn up ptr spam in principalParazitu/Loading suspend 14 zile pe ambele conturi :) poate asa te calmezi si incetezi sa imi violezi retina cu tot felul de texte auzite la hora in sat duminicatopic mutat la comunitate si pinned :D e un clasic.Pacat ca ultimele 2 pagini au fost stricate de ambitia unora :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parazitu' Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 ei warn up ptr spam in principalParazitu/Loading suspend 14 zile pe ambele conturi :) poate asa te calmezi si incetezi sa imi violezi retina cu tot felul de texte auzite la hora in sat duminicatopic mutat la comunitate si pinned :D e un clasic.Pacat ca ultimele 2 pagini au fost stricate de ambitia unora :)/:) Parazitu' why ? s-au postat offtopicuri sau injurii de pe el cumva ? hai ca e penibil deja.. Link to comment Share on other sites More sharing options...