Guest Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 De ce nu postati intrebari legate de programare ? Sunt sigur ca multi dintre voi sunt la licee sau facultati cu profil informatic ( sau aveti materii de informatica ) si ati intampinat probleme. Am vazut ca sunt multi utilizatori care sunt dispusi sa va raspunda. Nu trebuie sa va fie rusine de ce intrebati. Normal ar fii ca cei care va raspund sa nu fie cu nasul pe sus si sa critice orice scrieti. Daca intradevar stiu raspunsul, ar trebuii sa dea dovada de inteligenta si sa-l formuleze fara sa ofenseze pe nimeni.
Guest Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 Numai sa nu ne cereti proiecte de atestat gata facute :>
aorta Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 Kiz chiar daca ash fi dispus sa ii dau celui care imi face rost de proiect pt atestat o suma de bani de la 500k in sus :>
Guest Posted February 8, 2004 Posted February 8, 2004 Eu vreau o pagina gata facuta, hostata la microsoft, banda 100 mbps, domeniu .com 4 lifetime ; ofer 50 k lei :>
Guest Posted February 9, 2004 Posted February 9, 2004 Cum fac in Visual C "split windows" ? Daca nu stiti ce sunt alea intrati in Visual C , deschideti mai multe fisiere si la Windows dati optiunea de split windows.
zamf Posted February 16, 2004 Posted February 16, 2004 @gosamihai: cred ca trebuie sa faci tu o clasa pentru asta. Nu stiu de nimic deja existent cu asemenea optiune. Cred ca e destul de dificil. @aorta: daca stai in Craiova il fac eu. Ce tema ai ? :>
akaionut Posted March 2, 2004 Posted March 2, 2004 aorta : choose me.....choose me :) -zamf...nu te superi nu ? :> - daca e vorba de delphi, vb, vb.net, asp, php, asp.net...etc (fara c/c++ si java)... :wink: hm....economia de piata... :)