Jump to content
IceMan

S-a inventat tigara electronica

Recommended Posts

Guest HateLord
Posted

200$ ? Mai bine iti legi mainile la spate. Cat poate costa o funie? 3 lei? :))

Guest HateLord
Posted

voi ati vazut macar de cand ii stirea asta ?:))

Acum am vazut :crazy: , sorry, dar daca a dat postat ala s-a dat up :|

@sorry for OFF

Posted

Ce sanatate sa fie? Mai bine nu fumezi si ramai cu banii

Cel mai bun raspuns pana acum -_-

Acea tigara e buna pt. bogatasi , nu vad prea multi oameni sa dea 200 $ pe un pachet.

Posted

Cam scump dar totusi eu nu vad ce e asa greu in a te lasa de tigari .. si eu fumez ocazional de ceva timp si niciodata nu m-am apucat serios ..fumez cam 5-6 tigari pe luna in medie sa zic asa ...cateodata deloc cateodata mai mult..dar totusi am prieteni care fumeaza la prima ora dimineata..doamne cred ca nu a-si muri :despair:

Guest HateLord
Posted

Referitor la postul in care scriam ca este cam mult 200$, acum nu mi mai pare atat de scumpa dupa ce am vazut filmuletele :D Chiar si daca nu sunt fumator mi-as cumpara una :))

Guest Kamikaze
Posted

e din 2007 domnilor topicul nu mai postati ..mai bn sa inchida cnv #-o

alt destept. de ce sa nu mai postam enervantule? :huh:

Guest stefteo21
Posted

alt destept. de ce sa nu mai postam enervantule? :huh:

"enervantule" :rofl1:

Pai cum nu are efect asupra sanatatii daca are nicotina mai mare de 18 ori decat o tigara normala ? :D

Posted

"enervantule" :rofl1:

Pai cum nu are efect asupra sanatatii daca are nicotina mai mare de 18 ori decat o tigara normala ? :D

Pai...din cate am inteles, nu nicotina face cel mai mult rau, ci chimicalele care se afla in tigareta. Vreo 3-4000 la numar.

Posted

Mai baieti voi nu intelegeti...deci:

Tigarea costa 200$ dar nu trebuie sa cumperi decat una

Ea funcioneaza pe baza de cartuse cu nicotina care contina mai multa nicontina e adevarat DAR NU SE INHALEAZA TOATA NICOTINA DEODATA CI PE RAND PENTRU A DURA MAI MULT.Adica nu se consma toata deodata asa ca nu mai spuneti aiureli..........

Guest stefteo21
Posted

Daca ai cap pe umeri si putina vointa in tine iti sta mai bine cu 200 $ in buzunar ;)

Da... dar gandestete in cat timp cheltui acei $200 pe tigari si apoi fa un calcul cam cat te-ar tine o tigara electronica :D si vezi daca merita

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...