Jump to content
L!nuX

CERF 2007

Recommended Posts

Posted

A inceput CERF-ul , azi a fost prima zi . Parerea mea este ca IN ROMANIA SUNT FETE BETON !!!! :D

Dupa ce am reusit sa imi dezlipesc ochii de pe fete am trecut pe la standuri . Pot sa spun ca Vodafone ca in fiecare an are printre cele mai frumoase standuri ( pacat ca la hostess sunt 0 ) . Cele mai tari fete se pare ca anul acesta sunt la Ultra Pro ( nu neaparat frunoase da' inalte si dezbracate :P )

Multe standuri , multe firme , multe fete , cam asa as descrie CERF-ul de anul asta .

standuri care mi-au placut

- Vodafone - Mare , colorat , sunet f bun , inedit , masina de F1

- Romtelecom - Nu imi place reclama , e cea cu tevile ale si cu ala pe bicicleta , insa realizarea standului e deosebita

- Dolce - nu impresionat , mic dar f colorat

- LG - se vad impecabil plasmele expuse , da f bine

standuri care nu mi-au placut

- Orange - mare , gol , alb ( cam asa poti sa descrii standul Orange )

- Sony - imbarligat , pare neorganizat

Mai era o firma care avea cac si monitoare Apple ( I MAC ) , cele mai tari monitoare sunt , se vedeau impecabil , lacrima

Maine mai dau o tura si revin la acest thread cu poze ( multe cu fetele ) si cu noi opinii :P

Care a fost la CERF sa isi spuna pararea pe aici :)

LE : am reusit sa aduc si niste poze

IPB Image - standul Vodafone

IPB Image- masina de la standul vodafone

IPB Image- standul RomTelecom

IPB Image- standul Orange

IPB Image - standul RCS- RDS

Posted

cerf era foarte apreciat, de mine, cand avea competitiile de jocuri. Acum vreo 2 ani a fost una de CS si una de COD. La standul CS au venit baietii de la TEG, s-au facut campionate de 2vs2, a fost caterinca, dar acum? Decat sa merg doar sa vad niste produse, pe care le vad la orice googlesearch, mai bine fara.

Posted

La ultra pro s-au pus niste simulatoare ( volan + pedale ) Logitech , la care te poti juca , la un stand este un un simulator F1 foarte bun , te baga intr-o masina si in fata ai o plasma nesimtita .

Sa fim seriosi ca daca te duci la CERF sa te uiti doar la produse este GAY !!

CERF = haven on earth = girls and toys 4 boys :P

Posted

E bine ca-l avem pe linux, sa se ocupe de CERF`s girls, si pe linkmania :D

Cel mai mult imi place cum arata standul Romtelecom. Au fost foarte inventivi, spre deosebire de celelalte standuri :)

Posted

hahahahahah si cand ma gandesc ca la Vodafone am fost sa le instalez netul =))

am fost in zilele precedente cand totul era aproape gata si le-am instalat netul... pot sa spun ca dedesubtul tuturor reclamelor si lucrurilor frumoase .. sunt multe lucruri urate

Posted

Nu stiu cum a fost pana acum, dar azi la standurile dolce si cosmote se arunca cu premii in lume, cartele, tricouri, iPoduri, sepcutze si poze cu fetitele alea imbracate frumos ;;)

Posted

sincer eu anul asta nu mi-am mai batut capul sa merg deoarece anul trecut am cam fost dezamagit insa sunt de acord cu un singur lucru :

Romanian Girls ROCKS !!! :nanana: (majoritatea oricum)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...