napstar77 Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 mai multe aici, sper sa gasesc si un articol in limba romanahttp://thesuperficial.com/2007/05/paris_hi...ing_to_jail.phpAsta e motiv de sarbatoare pentru mine."Dupa ce judecatorul a dat sentinta Paris a izbucnit in lacrimi, tipand "I'm sorry! I'm sorry! "
RaifalM3n Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 dao draq prea au bani si isi bat joc poate se invata minte!
blk Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Cititi comentarile de la articolul respectiv.. Era sa mor de ras..Indeed.. e sarbatoare pentru toti oamenii cu capul pe umeri. Hooray :beer:
Lancelot Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 stati linistiti..nu merge niciunde :) la cati bani are isi cumpara o puscarie personala
Ahilosu Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 How much does anyone want to bet that there will be a mysterious outbreak of herpes amongst the inmates in the jail while she's there? o merita pe deplin. trebuia luata de mai mult timp decizia ca prea e rebela.
napstar77 Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 sa vedem poate apare "A night in Paris 2"," Inmates in Paris"
Cenzurat Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 trebuia luata de mai mult timp decizia ca prea e rebelaCuvintul pe care il cauti nu e rebela
frankie Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Cuvintul pe care il cauti nu e rebelaIdioata ? Rasfatata ? Inculta ? Nesimtita ? Ingamfata ? Egoista ? si lista poate continua :)Cat despre asta...asa ii trebuie, se crede mai presus fata de altii pt ca are ceva pt care nici nu a muncit ! Mori, jivina !
never Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 sa vedem poate apare "A night in Paris 2"," Inmates in Paris" a night in paris 2 a aparut de mult... good riddance poate ii vine mintea la cap acele fete
Cenzurat Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 poate ii vine mintea la cap acele feteNu poti recapata ce nu ai avut niciodata .
Tybork Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Drunk b**** este cuvantul pe care o descrie cel mai bine...dar totusi, nu cred ca va ajunge la inchisoare. Este vorba de publicitate personala.Dupa un album solo de slaba calitate, trebuia sa inventeze ceva nou. In acest caz este vorba doar despre reclama :) ... nimic nou!
Beethoven Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Cata rautate-mi vad ochii... Ce aveti cu sarmana fiinta? :P Va luati de ea ca de Monica, desi asta nici macar nu e casatorita, nemaivorbind de averea mostenita, nu procurata prin prostire pardon casatorie
Burne Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 damn .... ce e o luna de puscarie ? macar de ar face puscarie sa o tina pe apa si seminte si la desert cate o bataie si asta minim 1 anprea multe isi permit odraslele astea de miliardari chiar si la noi in tara fara sa fie pedepsiti
never Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Nu poti recapata ce nu ai avut niciodata . vai... silly me cum am putut sa o jignesc pe infama Paris... am uitat ca asaceva nu are... :dooh:@ beethoven: tie iti place cum canta? I surely don't (si ce nu imi place nu e bun :P )
Beethoven Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 @ beethoven: tie iti place cum canta? I surely don't (si ce nu imi place nu e bun :P )Chiar crezi ca am ascultat? Nici macar la "celebrele" ei inregistrari pasionale nu m-am uitat. Am vazut si eu vreo 2 - 3 poze (uneori mai navighez si cu "open all popups" ) si cam atat. Neinteresant. :P
never Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Chiar crezi ca am ascultat? Nici macar la "celebrele" ei inregistrari pasionale nu m-am uitat. Am vazut si eu vreo 2 - 3 poze (uneori mai navighez si cu "open all popups" ) si cam atat. Neinteresant. :P atunci d c ii iei apararea? n-ai auzit ce tampenii a facut si a scapat doar cu un mic avertisment?asaceva nu e normal...
Beethoven Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 atunci d c ii iei apararea? n-ai auzit ce tampenii a facut si a scapat doar cu un mic avertisment? asaceva nu e normal... Ii iau apararea? Probabil nu mi-am dozat corespunzator sarcasmul... :( Imi musc limba inainte de a lua apararea cuiva care incalca legea si rade in nas tuturor pentru ca are sacul de bani (sau imunitate, daca ne uitam in ograda nationala a bautorilor la volan).
never Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Ii iau apararea? Probabil nu mi-am dozat corespunzator sarcasmul... :( Imi musc limba inainte de a lua apararea cuiva care incalca legea si rade in nas tuturor pentru ca are sacul de bani (sau imunitate, daca ne uitam in ograda nationala a bautorilor la volan). deci... nu stii sa minti ... Paris Hilton lover :whistle:
Beethoven Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 deci... nu stii sa minti ... Paris Hilton lover :whistle: O daaa :D O mai iubesc si pe Moni, sa nu uitam. Sue me :nanana: Macar de spuneai de Anne Nicole Smith (pacat ca a murit). In schimb recunosc ca imi plac hotelurile Hilton. Au o prestanta aparte. :right:
[Creator] Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 E o fata dragutza...pana sa vad filmele cu ea xxx mii se parea o persoana interesanta...dar acu ca am dat de asa ceva pe dc++ isi merita soarta...vreo 5 ani ia-r prinde bine...
CryNow Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 e doar o camera mai mare ^^ un hotel fara stele :rofl1:ps: nu-i bai !
napstar77 Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 poate mai ia si de la protectia animalelor cateva luni... in halu' asta si-a mutilat cainele :http://img142.imageshack.us/my.php?image=parishiltondoglm0.jpg
Zym3r Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 macar in SUA exista dreptate :> oricum, prea putin 45 zile :D macar lasata vreo 6 luni sa mai vedem niste filme xxx cu ea :wub:LE: H@H@H@H@ ce catel smecher are :D
frankie Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Cine uploadeaza a night in paris 2 :lol: pt noi ???Just kiddin` ...