Smok3 Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 TEST PSIHOLOGICCiteste bine intrebarea si raspunde inainte de a vedea rezultatul.Testul e facut de un psiholog.O tipa si-a inmormantat mama. La inmormantare a cunoscut un barbat pecare nu-la mai vazuse pana atunci. Tipul i sa-a parut fantatstic, barbatulviselor ei...sa-a indragostit de el la prima vedere.Cand sa-a terminat inmormantarea tipul a disparut fara urma: ea nureusise sa-i ia nr. de telefon si nimeni nu stia cine era barbatul.Dupa cateva zile tipa si-a ucis sora.Intrebare: Care a fost motivul pentru care si-a ucis propria sora?Gandeste-te putin inainte de a raspunde, apoi vezi raspunsul mai jos.Raspuns: Spera ca tipul sa apara la inmormantare!Daca ai raspuns corect, gandesti ca un psihopat. Testul este elaborat deun cunoscut psiholog american si folosit pentru. a vedea daca o persoanagandeste ca un criminal.Multi ucigasi in serie au raspuns corect la intrebare. Eu sunt psihopat :-"
InGeLiTzA*LeA Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 E aiurea ... la ce dreq sa te gandesti altceva decat ca aia a omorat'o doar pt tip :/ ..daca prezentau mai multe informatii si am fi avut alterative ...as fi zis ca eram criminala, dar asa ?! neah ..gandesc doar logic in functie de ce prezinta ei.
Ahilosu Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 that's bull. sun a mass de YM facut de un roman. testele psihologice pentru profileri sunt mult mai avansate decat povestioara asta.
Forbidden Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Dat fiind faptului ca stiam deja povestea stiam si raspunsul este foarte veche si din cate tin minte un cunoscut psiholog american si folosit pentru. a vedea daca o persoana gandeste ca un criminal. aici nu ai dreptate este ceva inventat la plictiseala.
TiberiuC Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 eu m-am gandit ca barbatul acela ar fi avut vreo legatura cu sorasa
Guest Blaidy Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 E foarte dar foarte logic ca si-a omorat sora pt. a aparea tipul acela la inmormantare ...Asta nu e test psihologic, e doar yahoo mass :rofl1:
ReneGade Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 am zis : acel barbat era cu sora..oricum..i'm not a psiho :banana:
Shuriken Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 eu m-am gandit ca barbatul acela ar fi avut vreo legatura cu sorasala fel :)
Zym3r Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 eu ca sor-sa a ucis-o pe maica-sa am raspuns :D astfel ea s-a razbunat :D
TyreXel Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 M-am gandit ca si-a omorit sora din gelozie :D m-am inselat
THuG-Radu Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Damn, i must be a Psycho, m`am gandit exact la raspuns ! :blink:
POLAND Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 m`am gandit ca sor`sa avea ceva legatura cu tipu ala.. prieteni sau ceva de genu' :)i`m not a psycho :D
#spoitoru# Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 barbatul era prietenu surorii ei :D LE: am gresit e tare testul ;)
{JM}Alex Lifetaker Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 M-am gandit ca ala era prietenul sora-sii Darn... stupid test anyway.
Guest Tsu^_^pui Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 m-am gandit exact k la raspuns, be afraind, be very afraid
rtk Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 nu m`am gandit numai la un sg lucru...m`am gandit la mai mult si raspunsu corect era printre astea