Jump to content
Guest zapacila89

Skype vs Messenger

Recommended Posts

Posted

ce sa zici si tu acum?

personal in loc de !ym as prefera msn pentru ca-mi place interfata mai mult dar cum majoritatea romanilor folosesc ym, n-am ce face. iar skype este mult prea putin utilizat, asa cum este prea putin utilizata si functia de vorbire a yahoo.

Gluma e gluma, dar eu nu vorbeam de povestioare pe mess si funny stuff. Chiar nu ma intereseaza ce folosesc majoritatea romanilor. Costul convorbirilor externe e ceea ce ma intereseaza. In lumea afacerilor, Skype se foloseste in mod curent, securitatea este mult mai buna. Este dedicat comunicarii VoIP. YM incearca sa-l prinda din urma, dar se adreseaza in primul rand celor care il folosesc for fun, adica amatorilor :banana:

Incerca Oldman sa ma convinga sa folosesc si YM (am ID de multi ani :P ), dar pentru mine nu-si are rostul. Cat sunt in birou, nu-l activez, iar cand sunt seara la calculator, iar nu-l activez =)) In majoritatea situatilor nici Skype-ul ...

Posted

Skype este un VoIP, folosit pentru PC-to-phone call, phone-to-PC call, PC-to-PC call, deci nu e un messenger. Daca tu il folosesti ca un messenger, treaba ta, dar ca messenger Y!M sau Windows Live Messenger, datorita numarului mare de utilizatori. Daca doresti si messenger si VoIP de calitate (in cazul Skype, sa folosesti des VoIP-ul, daca nu Y!M e mai bun), Skype-ul renteaza, daca vrei IM si ocazional VoIP, ramai la Y!M...

Totusi, eu folosesc WLM, de cand cu compatibilitatea mi se pare mai fiabil :)

Pentru asa numitii amatori, e mai bun Y!M pentru ca, recunosc, are o interfata simpla (ca sa dau un exemplu, nu cred ca isi da oricine seama de la inceput unde e Settings-ul in WLM)

Posted

Gluma e gluma, dar eu nu vorbeam de povestioare pe mess si funny stuff. Chiar nu ma intereseaza ce folosesc majoritatea romanilor. Costul convorbirilor externe e ceea ce ma intereseaza. In lumea afacerilor, Skype se foloseste in mod curent, securitatea este mult mai buna. Este dedicat comunicarii VoIP. YM incearca sa-l prinda din urma, dar se adreseaza in primul rand celor care il folosesc for fun, adica amatorilor :banana:

Incerca Oldman sa ma convinga sa folosesc si YM (am ID de multi ani :P ), dar pentru mine nu-si are rostul. Cat sunt in birou, nu-l activez, iar cand sunt seara la calculator, iar nu-l activez =)) In majoritatea situatilor nici Skype-ul ...

=)) pai bine ma, tu lucrezi; se presupune ca la munca nu stai si chat-uiesti :). iar cand ajungi acasa...well, nu stai pe skype :)

Posted

Y! pt chat si skype pt vorbit.

Dpmdv nu are rost sa le compari, fiecare e specializat pe altceva. Skype pt vorbit si Y! pe chat

word

Posted

=)) pai bine ma, tu lucrezi; se presupune ca la munca nu stai si chat-uiesti :). iar cand ajungi acasa...well, nu stai pe skype :)

Nu chat-uiesc, COMUNIC :right: =))

Comunicarea este esentiala ....

Guest bunny03
Posted

Nu chat-uiesc, COMUNIC :right: =))

sa stii ca nu inseamna acelasi lucru(oarecum)...nu nu :nanana:

Posted

YM! fara sunete nici macar la audibles :D si cu setarea de a-ti baga mesajele in bara automat in caz ca joc ceva in full screen (nu prea se intampla asta, mu si counter joc in window mode ..)

Posted

Nu recomand să foloseşti Skype în jocuri pentru că, consumă mulţi RAMI. Foloseşte Team Speak sau Ventrillo.

in wow nu am avut nici o problema cand vorbeam cu un prieten pe skype si jucam in acelasi timp.

problema cu skype e ca nu poti sa fai conferinte de peste 5 oameni (parca) sau 10 iar in wow iti cam trebuie.

de-aia in wow se foloseste ventrillo.

despre calitate.. ce sa zic .. skype > ventrillo

Posted

Atat timp cat majoritatea conversatiilor pe "messengere" se poarta pentru "a vrajii" diferite fete/femei anturate de pe net si acestea dupa cum se stie folosc yahoo nu prea se vor produce mari schimbari. Similar este fenomenul de migrare pe reteaua cosmote care nu ofera pt fete/femei bonus cand sunt sunate!

:cool2:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...