Guest zapacila89 Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Sincer sunt intro perioada de tranzitie dintre messenger si skype, adica prefer messenger pt ca totii prieteni sunt online (inclusiv cei nedoriti) iar skype pentru calitatea sunetului si video si sa nu uitam de NO BUZZ si NO mASSvoi ce preferati?
alecs Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 niciuna ... in ultima perioada fac tranzitia catre msn messenger , mai nou Windows Live Messenger , superior Y!M .
Fane Spoitoru Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 toata lumea foloseste ym da cred ca pt vorbit este mai bun skype ma refer la vorbit prin microfon
vudu Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 deci incep sa ma satur de YM pot sa zic ca YM rulz ....... in schimb SKYPE rupe orice la claritate voce...
Potyike Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 folosesc skype cu prietenii si rudele sa mai vorbim si noi, dar in rest Yahoo! :)
M0rtix Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 skype bate YM la calitatea sunetului si la Webcam. dar inca nu este asa de popular ca YM. in scurt timp cine stie ce se va intamplA? :-?
BlackDevil Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Y! pt chat si skype pt vorbit.Dpmdv nu are rost sa le compari, fiecare e specializat pe altceva. Skype pt vorbit si Y! pe chat
Mowgli Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 N-as fi asa sigur ca Skype bate YM chiar asa de lejer la calitatea audio.Ati incercat sa vb la YM cu ultima varianta ?De s-ar auzi asa si la RTL sau la RDS :P
1/2 Man 1/2 Amazing Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 nu poti renunta la Y!M pt Skype. Motivul? Cum zicea Lapusneanu: "Prosti, dar multi" :)
Guest zapacila89 Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 sa inteleg ca toata lumea e satula de massuri si prostii deasta la ce sa ajuns la messengeram vazut ca au inceput un survey sa il imbunatateasca.. poate ne aude careva de la yahoo a scoata MASS Option si Send Contacts.. ca deja devine mirc.. sincer mau inebunit.. te trezesti asa deodata a nush care de prin ce colt al lumii te contact
ReneGade Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Y!M este cel mai folositSkype bate Y!M cu mult peste la sunet si webcam
THuG-Radu Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 !ym fara audible, buzz, popup etc:)Same here. Just highlight & minimize !
#spoitoru# Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 mie imi place skype, pacat ca prea putina lume are id pe skype...
IceMan Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Y!M pt chat, dar pentru voice chat skype rulează. Folosesc şi xfire, e foarte util pentru gameri.
Tybork Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Eu folosesc mai mult Yahoo! Messenger si mai putin Skype, dar cred ca YM este mai bun :)
Beethoven Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Eu folosesc mai mult Yahoo! Messenger si mai putin Skype, dar cred ca YM este mai bun :) Crezi gresit :D . Yahoo este doar mai utilizat. De catre amatori :P .
Ahilosu Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Crezi gresit :D . Yahoo este doar mai utilizat. De catre amatori :P . ce sa zici si tu acum? personal in loc de !ym as prefera msn pentru ca-mi place interfata mai mult dar cum majoritatea romanilor folosesc ym, n-am ce face. iar skype este mult prea putin utilizat, asa cum este prea putin utilizata si functia de vorbire a yahoo.
IceMan Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Apropo de Yahoo...au lansat: http://webmessenger.yahoo.com/index.phpMi se pare mai bun decat meebo.com