THuG-Radu Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Vorbeam cu vudu pe mess .. si din cate mi`a zis, si`au anuntat prezenta la urmatorul gather Oradea si niste useri de pe forum din alte orashe. Asa ca ... let`s do it ! :DLocul : Emporium, ca ne`am obijnuit acolo si ne place + ca pizza e super buna !Orele : incepand de la orele 17:00 ... pana mai tarziu putin ! :DData : 26.05.2007 (sambata).Everyone`s invited. L`am pus peste 3 saptamani ca sa aveti vreme sa va anulati/amanati treburile de atunci ! :D Sper sa ne adunam cat mai multi ! :) Dani, esti responsabil cu aparatu ! :DAu anuntat prezenta : Radu - OradeaDani - OradeaAndrea - Oradea (prietena lui Dani)vudu - Oradea (Osorhei city :D )Cristina - Oradea (Osorhei city, prietena lui vudu)Smok3 - OradeaKGuard - Oradea (Vadu Crisului :D )sefu_bancii - Oradea (My bro` :X)i_need_money - OradeagARFi3LD - OradeaVinsanity - OradeaDeCeDaT_u - OradeaSpeedMan - OradeaBelial - OradeaJoker - OradeaNoaptea - Oradeaerty - OradeaPsycho - OradeaTeodora - Oradea (prietena lui Psycho)Lenor + 2 amici - OradeaReborn - Oradea
vudu Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 si cand m am reverit la useri din alte orashe m am referit in primult rand la Osirius,DIABLO ghiba Tezeu si Black (lor bautura este din partea mea !)TOATA lumea e bine venita la gather! nu incepeti cu vrajeli de genu ca am examen ... n am bani etc etc dca vrei nu exista NU POT......... deci Diablo Ghiba si black ( tezeu e in spania atunci si are scuza)restu sa nu aud NU :D ! (CandyMan,Thade ,SuperMuci AndyPopa Danny si restu cu care m am intalnit la Bucuresti sunt toti asteptati cu mainile largi deschise la ORADEA ,,,) ps:oradenii nu au scuza si cand zic oradeni nu mai are rost sa va zic numele la toti :P
Dani Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 yo oi veni.. ce`oi face cu voi.. ca vad ca fara mine muriti :P @de Ghiba si blk nu zic nimic.. poate poate vin.. dar Tezeu sigur n`o sa vina.. e in Spania atunci.. dar yo ma gandeam la altcineva.. Mishu silversky Edelweiss si Cr1stY (care mi`au promis ca ajung odata in Oradea).. faceti`va timp pana in 26 si haideti pana aici toti 4 :P (va asigur yo tot ce vreti)..pt oradeni nu exista scuze.. vorba lui vudu..
vudu Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 eu am baut cu ghiba si blk(cu siguranta si thade si SuperMuci si restu care au venit la bar la SuperMuci sunt buni la pahar dar n am avut onoarea sa beau cu ei :( ) si stiu ca am cu cine bea (nu zic ca dumi,dev,money,gandam.... si resut oradenilor is mai slabi) dar cu ei am baut prin bucuresti si au lasat o impresie buna :P (imi pare rau ca n am ramas la baute cu Thade si restu..)in fine, idea e ca vreau sa vad bucuresteni la Oradea :)
Dani Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 inseamna ca nu stii cum eram yo in timpul liceului :) dar nu vreau yo sa ma laud acuma ca nu`i un lucru de laudat :) pe mine m`ar tine (stie si Radu) dar nu vreau pt ca m`am lasat de Sportul asta.. nu`i musai sa bei pana pici sub masa.. poti sa bei si sa te distrezi doar (ex andypopa) =))
vudu Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 eu nu ma laudatt cu nimik...eu doar am zis ca vreau sa beau cu ghiba si blk pt ca cu ei n am apucat sa beau cum trebe la bucale.nu zic ca n am cu cine bea la oradea (DOAMNE FERI sa zic asa ceva........ )dani tu ma sti pe mine de pe vreme lu Tropicana sti ce imi poate supapele.... :P
THuG-Radu Posted May 2, 2007 Author Posted May 2, 2007 Hai sa ne limitam la gather si cine vine si cine nu, nu sa vorbim despre cat poa` sa duca fiecare (bautura :D ).Am sa editez primul post cu cine vine ca sa se stie ! :)
vudu Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 poti sa il pui si pe Diablo de pe acuma ca el vine 100% :Prestu nush inca :(
dev Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Mult a-ti putut posta ... si doar voi 2 :D ... sa fie cu bafta ... eu n-o sa ma duc sa pic sub masa ca un porc
Smok3 Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Cred ca voi fii acolo ! Mai ales daca o sa fie lume multa :beer:
THuG-Radu Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 Diablo a fost sters de pe lista pt. ca a zis ca nu poate veni si l`am adaugat pe Smok3 ! :D
POLAND Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 70% is prezent si eu :D doar daca ma primiti am sa vin cu 2 amici :D se poate ? sper sa nu intrevina ceva intre timp :D
THuG-Radu Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 KGuard adaugat la lista + mai sunt cativa admini Oradea + jucatori de pe Oradea care o sa vina sigur. O sa`i trec si pe ei cu 1-2 zile inainte. Chiar asa putina lume interesata de gather pe Linkmania ?
Dani Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Money? ANdy? dev? Vinsanity?ziceti`mi ce aveti asa important in 26 de nu puteti veni? omg.. vi rusine? ziceti asa ca atunci va cred :)
POLAND Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 ANdy5 are emotii :rofl1: :wub:sper ca ma lasa parintii :( :D o sa ii conving eu.. sper :D
iGARFiELD Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 andy nu merge la nici un ghater pana nu face 18 ani :Dps. poate poate vin si eu :wub: daca nu merg la nunta :>
sefu_bancii Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 andy nu merge la nici un ghater pana nu face 18 ani :Dps. poate poate vin si eu :wub: daca nu merg la nunta :>mah si eu am nunta in 26 dar ma pot duce sa stau la gather 2 ore sa salut baietii si apoi la mancat si la baute pe gratis :banana: :bananadance2: ...in fine de data asta vin... @Andy daca vine sora-ta vii?:> :">
ANdy5 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 <3 my fans :wub: ... Ma nici nu am zis ca nu vin si deja interpretatzi ... daca e asa dc mai intrebati ? pana in 26 mai este mult si bine
iNm Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Money? ANdy? dev? Vinsanity?ziceti`mi ce aveti asa important in 26 de nu puteti veni? omg.. vi rusine? ziceti asa ca atunci va cred :)O sa fiu acolo.
1/2 Man 1/2 Amazing Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Money? ANdy? dev? Vinsanity?ziceti`mi ce aveti asa important in 26 de nu puteti veni? omg.. vi rusine? ziceti asa ca atunci va cred :)Ma Dani ma ... mare figura de om esti :)Cum sa-mi fie rusine? :DNici nu am postat pana acuma aici. Vin si eu sa beau un suc cu voi (fara gaze :) ). Ne vedeam acolo daca nu vine apocalipsa pana atunci :P