Jump to content
UmbrA^

Ceva legat de un fel de discurs!

Recommended Posts

Posted

Salut to all lome! Hai sa incep cu inceputu :D am 15-16 ani :) sunt inscris la liceul militar la alba-iulia :) o fak pt bani nu pt altceva :))) si am niste probe de dat :) pshihologic sau cum se scrie :D care ma intreaba tot felu de intrebari stupide bla bla bla si sa stau drept si sa nu ma frek la cap si altele si dup aia vine interviu! Ala ma va intreba Dc ai ales liceul militar? si yo cum nu ma prea pricep la cuv :) va cer ajutoru! Si va rog cer si yo seriozitate sa nu posteze toti noobi!

Posted

Salut to all lome! Hai sa incep cu inceputu :D am 15-16 ani :) sunt inscris la liceul militar la alba-iulia :) o fak pt bani nu pt altceva :))) si am niste probe de dat :) pshihologic sau cum se scrie :D care ma intreaba tot felu de intrebari stupide bla bla bla si sa stau drept si sa nu ma frek la cap si altele si dup aia vine interviu! Ala ma va intreba Dc ai ales liceul militar? si yo cum nu ma prea pricep la cuv :) va cer ajutoru! Si va rog cer si yo seriozitate sa nu posteze toti noobi!

pentru aia ai zis ca alegi cariera militara .... fii sincer ... :nanana:

Posted

in primul rand daca ai ales doar pt bani e grav, in al doilea rand, faptul ca nu stii sa legi 2 cuvinte e si mai grev, iar ca raspuns la intrebare, spune ca vrei sa ajuti tara, ca de mic ti-ai dorit sa ajuti oamenii, sa ii protejezi, bla bla bla ... ceva de genul, o sa mearga

Posted

bine omule da nu o-i spune k pt bani =)) ar fi lol yo abia astept sa ii ciuruiesc pe aia cu arma pe akolo dai naibii de bani sa mai astepte :) :D

Posted

bine omule da nu o-i spune k pt bani =)) ar fi lol yo abia astept sa ii ciuruiesc pe aia cu arma pe akolo dai naibii de bani sa mai astepte :) :D

Sper din tot sufletul sa te dea afara / sa fi examtriculat.

Bafta in viata :tiphat:

Posted

;)) ... nashpa la liceul militar :banghead:

Ii spui si tu " Am ales liceul militar , pentru ca vreau sa imi fac o cariera ..... spui ca este un liceu bun ...

Posted

Ba numa la counter si la hed shot-uri va ganditi!baiatu vreau un sfat de psiholog :D nu vrea sa fie invatzat cum sai ciuruie sau sa fie ciuruit!:)

Posted

lasati-l poate are vreo sansa B) , dar daca tu nu stii de ce vrei sa dai la lic. ala atunci nu ai ce cauta acolo ;)) .... acolo intra oameni cu ambiti , care vor sa faca o cariera

Posted

A trecut vremea cand liceul militar mai insemna ceva.

Acum poti sa te duci direct la Academia Militara si fara liceu militar, nu are niciun avantaj cel care a absovlit liceul militar.

Cat despre tine fa-ti un control...parerea mea ca tie daca ti-ar da o arma ai ti-ai pune arma la cap si te-ai intreba "what does this buton do?" :))

Posted

Salut to all lome! Hai sa incep cu inceputu am 15-16 ani sunt inscris la liceul militar la alba-iulia o fak pt bani nu pt altceva )) si am niste probe de dat pshihologic sau cum se scrie care ma intreaba tot felu de intrebari stupide bla bla bla si sa stau drept si sa nu ma frek la cap si altele si dup aia vine interviu! Ala ma va intreba Dc ai ales liceul militar? si yo cum nu ma prea pricep la cuv va cer ajutoru! Si va rog cer si yo seriozitate sa nu posteze toti noobi!

bine omule da nu o-i spune k pt bani ar fi lol yo abia astept sa ii ciuruiesc pe aia cu arma pe akolo dai naibii de bani sa mai astepte

Dupa ce ca nici macar nu stii ce varsta ai (ori 15 ori 16), mai si vrei sa iti spuna altii cum sa raspunzi la intrebari. In plus, crezi ca acolo te duci sa "ciuruiesti". Ei bine, afla ca pana la 18-19 ani, nici c-o sa pui mana pe o arma cu munitie de razboi. ;)

Sa ne anunti daca ai trecut de testele psihologice; pe urma mai vorbim..

pshihologic sau cum se scrie

LE Acum am observat ca nici cu scrisul nu stai prea bine..

Guest Caspery
Posted

Fara nici o problema spunei k jucai cs de mic glumeam ai ales aceasta optiune deoarece ai vazut un viitor stabil in aceasta meserie de ex lupta pentru tara fii sincer in afara banilor =))

Posted

in primul rand invata sa scri romaneste , in al doilea rand esti un copil ratat care face spam, nu cred ca un ''adolescent cu minte'' ar fi facut topicul asta si ar fi scris ce ai scris tu '' sa ii ciuruiesc pe aia cu arma pe akolo ''

geezas .. get a life !

Posted

La 15-16 ani ar trebui sa stii putina limba romana ca sa scrii coerent si corect o propozitie.

De asemenea iei cam in serios CS'u "sa nu posteze toti noobi" ...

Guest Awp*
Posted

Salut to all lome! Hai sa incep cu inceputu biggrin.gif am 15-16 ani smile.gif sunt inscris la liceul militar la alba-iulia smile.gif o fak pt bani nu pt altceva smile.gif)) si am niste probe de dat smile.gif pshihologic sau cum se scrie biggrin.gif care ma intreaba tot felu de intrebari stupide bla bla bla si sa stau drept si sa nu ma frek la cap si altele si dup aia vine interviu! Ala ma va intreba Dc ai ales liceul militar? si yo cum nu ma prea pricep la cuv smile.gif va cer ajutoru! Si va rog cer si yo seriozitate sa nu posteze toti noobi!

Intai invata sa scrii corect.

Dupa asta cand ai spus ca ai 15-16 ani ma busit rasul =)) la cum gandesti.....nu pare.

Le spui adevarul sau daca esti prea lasa sa spui adevaru le spui ca ai venit acolo fiindca e un liceu foarte bun si vrei sa ajuti tara.

Ai jucat prea mult cs si ai devenit obsedat si teai inscris la liceu el crede ca joaca cs cu aia =))=))=)).

Bafta :right: .

Posted

Pai poti sa le spui ca in alta parte nu ai sanse sa intri pentru ca e multe obiecte de invatat cum ar fi gramatica. Si ca sa tragi cu pusca e visul tau de cand te faceau noobi cu aim prin pereti. Care este.

Posted

Simulare de interviu:

Intrebare (pe un ton neutru): De ce ai ales liceul acesta?

Raspuns (in timp ce vorbeste, respondentul se scarpina in fund): Deciii... io vreau sa ma fac militar ca... asta... deciii... nu stiu cum sa ma esprim... deci... vreau sa defendesc tara... sii... cum sa zic... sa sara banu gros si... am auzit ca se trece usor... astaaa... ezgamenul ala pisicologic... aaa... pseudologic... asta... pixologic. Si... mia zis unu da pa Lingmaria care are un nume cu numere... ha-ha, ce prost e... deci, numa pa cardu da credit a lu tata e numere... deciii, ca sa nu deviex... mi-a zis mie ca sa dau dictionare si carti da gramatica pa moca aicea siii... imi trebe si mie alte carti, ca vad ca telecomanda care o am io la teveu nu e... ala... compotib... nu... conpacti... nu... nu e buna la "Scufita cu 3 iezi" care mi-a luat-o mama la majoratu meu de la 15-16 ani... ca ce canter straicu meu, e multi ani si sa schimba des si nu mai poci ca sa le tin numaratoarea.

Posted

LoL... mergi la liceu militar ca sa faci bani =))

Daca nu esti serios poti sa iti iei adio ...si in primul rand nici nu cred ca treci peste probele alea..

Dude GET a LIFE , stop playing CS!

Posted

1. in tara asta ca sa fii partiot trebuie sa fii smintit ca Vadim, destept ca Becali si sa te cheme Portocala Vasile (sau ceva asemanator)

2. ce bani sa faci daca absolvi liceul militar?

3. daca te accepta (o fi avand tactu' un sac cu bani sub saltea) ai sa o iei la fuga dupa 2 saptamani de instructie avand in vedera atitudinea ta

4. in politie baza e gramatica (doar ai celputin 2 rapoarte/procese verbale de facut pe zi) iar tu nu stii ce inseamna cv. "gramatica"

ps: daca treci de porba de rezistenta eu ma duc la biserica...

...sa dau icoanele cu nishte chilli, sa nu mai poata moshnegii de bucurie cand intra "buzele" lor in contact cu picturile alea

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...