Jump to content
#spoitoru#

Iran, amenintare cu 1.000 de rachete

Recommended Posts

Posted

Programul nuclear iranian ar putea fi grav afectat prin lansarea unui atac de zece zile cu 1.000 de rachete de croaziera, a declarat premierul israelian Ehud Olmert, citat ieri de revista germana ?Focus”.

Premierul israelian nu a exclus ipoteza unei actiuni militare daca Iranul va continua sa sfideze ONU.

sursa

Posted

100 rachete pe zi , astia nu's intregi la cap :blink:

la ce fonduri au .... isi permit ;) si in plus ei vor strictete, iar iranul ... lasa de dorit

Posted

mda incep si astea razboiu acuma :-< macar sa apucam si noi sa ne distram vara asta k-lumea

tie iti arde de distractie acu` .. da daca incep aia razboiu` numa` la distractie nu o sa te gandesti .. sunt niste tari cu putere militara destul de mare .. dar cu minte putina .. si nu va bucurati pt ca suntem in UE .. acuma suntem implicati si noi .. :|

Posted

Are dreptate zuzu. Suntem implicati si noi(de parca romanii nu se baga unde nu le fierbe oala)

Va veni al 3-lea razboi mondial care va fi feroce la ce arme exista acum.

Posted

Vad ca veniti cu tot felul de aberatii, le televizor nu se spune nimic. De unde scoateti toate astea domnilor ?

De pe site-ul unui ziar respectabil cum este Evenimentul Zilei :tiphat: .

GOD BLESS ROMANIA

word.

Posted

De pe site-ul unui ziar respectabil cum este Evenimentul Zilei :tiphat: .

word.

Si de ce la televizor, pe NBC News sau alte site-uri specializate nu am auzit nimic ? Nu va dati seama ca o stire de asemenea amploare aparea pe mai toate posturile si site-urile specializate ? Nu mai bagati lumea in sperieti aiurea :P .

Guest Blaidy
Posted

Din toate tarile nu picam noi de prosti, stati linistiti :P

Orice ar fi daca sunt si americanii implicati castiga ei, germania iar este o tara extrem de puternica.

NU vine nici un razboi, unde va credeti ? acum 200,300 de ani ? :|

Posted

tie iti arde de distractie acu` .. da daca incep aia razboiu` numa` la distractie nu o sa te gandesti .. sunt niste tari cu putere militara destul de mare .. dar cu minte putina .. si nu va bucurati pt ca suntem in UE .. acuma suntem implicati si noi .. :|

si ce ai vrea sa fac fratele meu sa stau sa plang pana in ziua razboiului? in loc sa ma distrez sau mai stiu io ce, totusi pana atunci mai am multe lucruri frumoase de facut ;)

Posted

NU vine nici un razboi, unde va credeti ? acum 200,300 de ani ? :|

Acuma e mai rau ca e foame mare de petrol ;;)

Guest Blaidy
Posted

Poate este foame de petrol, dar cum noi stam la capitolul asta foarte prost suntem norocosi ^_^

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...