Wasssup Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 lol...stiu ... am auzit la stiri ... decat cu suvita aia de prost gust ...mai bine fara...:D OFFTOPIC: dude ...e super misto avatarul si signature-ul tau ...super beton ..cu SAN ANDREAS i can't wait :beer: :beer:
{JM}Alex Lifetaker Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Lol...oricum la ce fatza are(basescu, nu shady)ne face de ras tzara... :) Ar trebui sa ma puneti pe mine presedinte si voi transforma Romania in cea mai mare putere economica, politica si militara :)
Ahilosu Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 nuuuuuuuu simbolul natiunii noastre...pleata lui Samson....nuuuuuuuuuuuuuu
{JM}Alex Lifetaker Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 ' date='May 2 2005, 06:09 PM'] he is a jedy now :D Bah nu te mai lua de Jedi Poate visezi un wookie la noapte :D
Trex Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Bine ca a scapat de suvita aia ca ne-a facut de ras in toata lumea :P ; Cred ca a pus-o la pastrare ca amintire :D
Guest fallout` Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 HA HA HA!!! Ma voi chiar vorbiti serios? Si-a tuns Basescu suvita?
M Power Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Poa' sa-si taie si gatu' ca tot asa ramane... :thefinger:
SW Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Bine ca a avut taria (prea sa luau astia de el). Lasati-l pe om cum la lasat Dumnezeu :urat gras chel etc.
dark jedi master Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 nu cred ca basescu si-a taiat suvita. cred ca el n-o s-o dea niciodata jos, deoarece ei sunt prieteni foarte buni, au trecut prin multe aventuri (ooooo.......) impreuna, si se au ca fratii :D sau basescu ar vrea sa sscape de ea, dar suvita se tine ca un parazit de capu' lui, care il indeamna la prostii :D
rats Posted May 4, 2005 Author Posted May 4, 2005 intotdeauna tre' sa fie un "mai destept" ca si dark jedi master... nu exista sa nu apara si acest pion al rasei umane... http://www.hotnews.ro/articol_21315-Noul-l...tuns-suvita.htm :dooh:
andi Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 abia astept sa vad PRESEDINTELE ROMANIEI TRAIAN BASEXU ARE UN NOU LOOK RAS IN CAP ca tot se poarta la marinari
lucky13 Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 hmmmm acu seamana cu presedintele Frantei ... parca si ala era la fel
demonium Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Cedez cuvantul Presedintelui Romaniei, domnul Traian Basescu: El a declarat ca si-a taiat „motul" la indemnul sotiei si ca spera sa poarte noroc ziaristilor rapiti. „Am zis ca o sa poarte noroc ziaristilor din Irak daca imi tai motul si s-a rezolvat intr-o secunda" No Comment...