bunny Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 ce egoista ... voi aveti n'spe mii de zile si noi nu meritam nici macar una ?! sau va doare inima sa luati cadou ... vreti numai sa primitiword, lovitura sub centura :rofl1:
Silvinho Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 cred ca e o campanie initiata de femei:|pana acum ziua barbatului putea fi in fiecare zi; acum e doar odata pe an:|
kosy_k Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Super tare.. si io am votat :DD :banana: ma gasiti si pe mine pe acolo :cool2:
Smok3 Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 peste 400.000 de voturi in romania sunt in jur de 10 mil de barbatidintre care 5 mil au net .... :-" mai avem nevoie de voturi Ps. statistici .... facute de mine dupa 5 beri si un pahar de vin :-"
DivinE Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Peste 400.000 de barbatii au votat ca sa avem si noi o zi a noastra "oficiala". Aceasta va fii pe 5 mai. In Bucuresti va fii o mare petrecere pe platoul betonat din Parcul Tineretului si vor mai fii si in alte orase, petreceri de acest gen: Craiova,Ploiesti,Oradea,Galati,Iasi si Constanta. Pt. mai multe info gasiti in baruri si carciumi` !Ce parere aveti despre aceast eveniment? Si cum o sa il petreceti ? Bere multa cred , nu ? Prietenii stiu de ce :beer:O sa fiu in Parcul Tineretului, sunt perfect de acord cu aceasta zi , astept cadou de la prietena :-"