Jump to content
Legacy

Ziua Barbatului , 5 mai

Recommended Posts

Posted

Peste 400.000 de barbatii au votat ca sa avem si noi o zi a noastra "oficiala". Aceasta va fii pe 5 mai. In Bucuresti va fii o mare petrecere pe platoul betonat din Parcul Tineretului si vor mai fii si in alte orase, petreceri de acest gen: Craiova,Ploiesti,Oradea,Galati,Iasi si Constanta. Pt. mai multe info gasiti in baruri si carciumi` !

Ce parere aveti despre aceast eveniment? Si cum o sa il petreceti ? Bere multa cred , nu ?

Prietenii stiu de ce :beer:

Posted

Dupa cum se vede in avatarul meu care l`am pus in dupa-masa asta, is PRO Ziua barbatului ! :D

In Oradea, o sa fie si in barul meu preferat, pe care`l frecventez eu, deci normal, bere multa ! :D

O sa tin avatarul asta pana in 6 mai, pana DUPA ziua barbatului ! :)

Posted

ma noi de 8 martie cotizam pt doamnele si domnisoarele din viata noastra, ce scandal fac pe 5 mai daca nu primesc cadouri

PRO ZIUA BARBATULUI

ps. nu ma luati in seama tocmai m-am uitat la cateva episoade south park Cartman kicks ass :D

Posted

ma noi de 8 martie cotizam pt doamnele si domnisoarele din viata noastra, ce scandal fac pe 5 mai daca nu primesc cadouri

PRO ZIUA BARBATULUI

ps. nu ma luati in seama tocmai m-am uitat la cateva episoade south park Cartman kicks ass :D

da, da. s-astepti sa primesti cadaou :photo:

Posted

Sunt de acord ca ar trebui sa existe o zi a barbatului. Dar, nu sunt de acord ca acesta idee sa fie exploatata pentru a-si face reclama un anumit producator de bere. Adica era ok atata vreme cat nu legau ziua barbatului cu un anume producator de bere. Si oricum, exista numai o zi a femeii (si niciuna a barbatului) dintr-un simplu motiv: asta.

[poza e luata de pe acest site]

PS: Reclamele la Bergen.... errrrrr, Ziua Barbatului sunt cele mai bune reclame romanesti pe care le-am vazut eu.

Posted

eh...da...intr-adevar...meritam o zi a barbatului....dar aici sunt de acord cu sabotor,nu trebuia asociat acest eveniment cu un brand anume.asa,toata chestia mi se pare doar o campanie publicitara.si oricum, sa fim seriosi...nu avem nevoie de o zi anume sa ne simtim bine.daca vrem putem sa facem asta oricand cu gasca ^^

Posted

lol, ziua marmotei nu-i? :wub: nu sunt nici pro, nici anti...

Pei daca inca esti cls a8a :) ( joke )

OT: Nu vreau sa ma gandesc ce o sa fie sambata... ca nush ce sa fac sa scap azi de arsuri :< . Anyway asa zicem de fiecare data dupa chef :D , deci deabia astept sambata

Posted

e doar o lovitura de imagine :) de fapt parca vad ca initiatorul acestei campanii e vreo femeie desteapta gata sa faca ceva bani pe seama hoardei de masculi infierbantati care asociaza berea cu fericirea maxima

Posted

De ce sa nu ne bucuram de aceasta zii ? La femei exista 1martie.8martie 14 februarie . la noi dc sa nu fie o zi speciala in care sa ne imbatam ca porcii ? Macar sa fim si noi fericiti odata pe an ... dar sa ne amintim cu placere de aceasta zi :lol:

Posted

De ce sa nu ne bucuram de aceasta zii ? La femei exista 1martie.8martie 14 februarie . la noi dc sa nu fie o zi speciala in care sa ne imbatam ca porcii ? Macar sa fim si noi fericiti odata pe an ... dar sa ne amintim cu placere de aceasta zi :lol:

Tu ai nevoie de o zi speciala ca sa te imbeti ca porcu ? :D

Posted

Tu ai nevoie de o zi speciala ca sa te imbeti ca porcu ? :D

Am nevoie de o zi speciala sa uit de tot si sa fiu in al 10-lea cer ... cum zice dumi :)

dar aceasta "sarbatoare",daca o putem numi asa, nu va tine 1 zii .... 2-3 zile :D ... sa o simtim

Posted

voi vreti cate o sarbatoare pentru barbati pe fiecare weekend.. :|

ce egoista ... voi aveti n'spe mii de zile si noi nu meritam nici macar una ?! sau va doare inima sa luati cadou ... vreti numai sa primiti

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...