Legacy Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Peste 400.000 de barbatii au votat ca sa avem si noi o zi a noastra "oficiala". Aceasta va fii pe 5 mai. In Bucuresti va fii o mare petrecere pe platoul betonat din Parcul Tineretului si vor mai fii si in alte orase, petreceri de acest gen: Craiova,Ploiesti,Oradea,Galati,Iasi si Constanta. Pt. mai multe info gasiti in baruri si carciumi` !Ce parere aveti despre aceast eveniment? Si cum o sa il petreceti ? Bere multa cred , nu ? Prietenii stiu de ce :beer:
TyreXel Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Ziua barbatului parca e si pe 9 martie cand sunt cele 44 de pahare
THuG-Radu Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Dupa cum se vede in avatarul meu care l`am pus in dupa-masa asta, is PRO Ziua barbatului ! :DIn Oradea, o sa fie si in barul meu preferat, pe care`l frecventez eu, deci normal, bere multa ! :DO sa tin avatarul asta pana in 6 mai, pana DUPA ziua barbatului ! :)
c3nz0r Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 tot PRO sunt si eu :D :cool2: ps: reclama de la TV e foarte tare frate : "am gasit roata, da' cricul ?"
catalinus17 Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 sa curga berea siroaie si vinul la fel :D sunt de acord total :beer: :beer: :banana:
Zym3r Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 foarte bine :D la o bere si un mic, vreme buna sa fie, restul se rezolva :D
Burne Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 ma noi de 8 martie cotizam pt doamnele si domnisoarele din viata noastra, ce scandal fac pe 5 mai daca nu primesc cadouri PRO ZIUA BARBATULUIps. nu ma luati in seama tocmai m-am uitat la cateva episoade south park Cartman kicks ass :D
never Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 pro... bere, pro... gin, pro... de toatebtw cand e ziua baietilor fericiti?
Ahilosu Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 ma noi de 8 martie cotizam pt doamnele si domnisoarele din viata noastra, ce scandal fac pe 5 mai daca nu primesc cadouri PRO ZIUA BARBATULUIps. nu ma luati in seama tocmai m-am uitat la cateva episoade south park Cartman kicks ass :Dda, da. s-astepti sa primesti cadaou :photo:
Sabotor78 Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Sunt de acord ca ar trebui sa existe o zi a barbatului. Dar, nu sunt de acord ca acesta idee sa fie exploatata pentru a-si face reclama un anumit producator de bere. Adica era ok atata vreme cat nu legau ziua barbatului cu un anume producator de bere. Si oricum, exista numai o zi a femeii (si niciuna a barbatului) dintr-un simplu motiv: asta.[poza e luata de pe acest site]PS: Reclamele la Bergen.... errrrrr, Ziua Barbatului sunt cele mai bune reclame romanesti pe care le-am vazut eu.
#spoitoru# Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 lol, ziua marmotei nu-i? :wub: nu sunt nici pro, nici anti...
noghri Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 eh...da...intr-adevar...meritam o zi a barbatului....dar aici sunt de acord cu sabotor,nu trebuia asociat acest eveniment cu un brand anume.asa,toata chestia mi se pare doar o campanie publicitara.si oricum, sa fim seriosi...nu avem nevoie de o zi anume sa ne simtim bine.daca vrem putem sa facem asta oricand cu gasca ^^
FaiThLeSS o.O Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 lol, ziua marmotei nu-i? :wub: nu sunt nici pro, nici anti...Pei daca inca esti cls a8a :) ( joke ) OT: Nu vreau sa ma gandesc ce o sa fie sambata... ca nush ce sa fac sa scap azi de arsuri :< . Anyway asa zicem de fiecare data dupa chef :D , deci deabia astept sambata
Lancelot Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 e doar o lovitura de imagine :) de fapt parca vad ca initiatorul acestei campanii e vreo femeie desteapta gata sa faca ceva bani pe seama hoardei de masculi infierbantati care asociaza berea cu fericirea maxima
.TripDeTrip Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 sa curga berea siroaie si vinul la fel biggrin.gif sunt de acord total occasion14.gif occasion14.gif banana.gifWORD
Legacy Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 De ce sa nu ne bucuram de aceasta zii ? La femei exista 1martie.8martie 14 februarie . la noi dc sa nu fie o zi speciala in care sa ne imbatam ca porcii ? Macar sa fim si noi fericiti odata pe an ... dar sa ne amintim cu placere de aceasta zi :lol:
THuG-Radu Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 De ce sa nu ne bucuram de aceasta zii ? La femei exista 1martie.8martie 14 februarie . la noi dc sa nu fie o zi speciala in care sa ne imbatam ca porcii ? Macar sa fim si noi fericiti odata pe an ... dar sa ne amintim cu placere de aceasta zi :lol:Tu ai nevoie de o zi speciala ca sa te imbeti ca porcu ? :D
techno Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 voi vreti cate o sarbatoare pentru barbati pe fiecare weekend..
Legacy Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Tu ai nevoie de o zi speciala ca sa te imbeti ca porcu ? :DAm nevoie de o zi speciala sa uit de tot si sa fiu in al 10-lea cer ... cum zice dumi :)dar aceasta "sarbatoare",daca o putem numi asa, nu va tine 1 zii .... 2-3 zile :D ... sa o simtim
c3nz0r Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 voi vreti cate o sarbatoare pentru barbati pe fiecare weekend.. ce egoista ... voi aveti n'spe mii de zile si noi nu meritam nici macar una ?! sau va doare inima sa luati cadou ... vreti numai sa primiti