Azra'il Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Daca vrei "bataie", mai bine faci box, acolo inveti sa dai cu pumnul. Daca vrei arte martiale, folositor pe strada e kick-box
Burne Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Daca vrei "bataie", mai bine faci box, acolo inveti sa dai cu pumnul. Daca vrei arte martiale, folositor pe strada e kick-boxboxul nu face parte din categoria artelor martiale ?arte = trebuie sa ai un oarecare talent sau inclinatie spre acestamartial = vezi mitologia romana Marte (în latină: Mars) este zeul roman al războiului. deci oarecum o arta a razboiului
L!nuX Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 mie unu mi-ar placea sa stiu Capoeiraam vazut mai demult un film si am ramas placut impresionat :bananadance2:
Adi Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 E cool arta aia pe care ai pus-o linux. Dar ala e mai mult dans.
THuG-Radu Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 mie unu mi-ar placea sa stiu Capoeiraam vazut mai demult un film si am ramas placut impresionat :bananadance2:Capoera e stil de lupta brazilian. Se bazeaza mai mult pe picioare si sarituri. E un fel de break-dance ! :)E foarte frumos, dar si foarte greu. Daca nu incepi de mic, nu prea ai sanse sa ajungi sa STII CU ADEVARAT capoera !
Lancelot Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 capoeira? terminati cu astea :) sau voi credeti ca se apuca astia pe strada sa va tina ritmul si sa va cante in timp ce voi ii bateti? lol
Fane Spoitoru Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 ce-a mai mare dreptate o are Visanity, cu toate artele tale martiale pe care le sti si tot boxu si ce ati scris mai sus :) vine unu mic si iti infige briceagu in spate si ala esti ;) @ot Kick-Box :D
frankie Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 ce-a mai mare dreptate o are Visanity, cu toate artele tale martiale pe care le sti si tot boxu si ce ati scris mai sus :) vine unu mic si iti infige briceagu in spate si ala esti ;) @ot Kick-Box :DCe briceag..acu` iti baga glontu`n cap...si nu cu manaot: karate, ca mi-a placut mult karate-kid filmul si mi-au placut bonsaii lu miagy-san...
Fane Spoitoru Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 horus se vede k stam in craiova :D ai avut probleme cu pistolarii ?
THuG-Radu Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 utzu cand facem si noi la manusi ? :DMa bag si eu ! :D
uTzu Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 utzu cand facem si noi la manusi ? :D cand doresti :P vi la cta si ne jucam putin la sala
Daedalus Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Kick-Box. Dar cel mai bine este sa incerci o faza fake de wrestling pe un adversar, pentru ca il bagi in sperieti rau.