nipu Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 cum pot sa aflu cand s-a nascut o persoana ?stiu ca exista un program al politiei care afisa cnp dar nu il gaseste acoloexista un site sau o evidenta a populatiei ?multumes
Lancelot Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 ca o parere personala..fereste-te de programelul ala..altfel o sa primesti ceva f dragut de la departamentul IT al politiei... si nu sa te simti prea confortabil cand o sa citesti micul anunt
#spoitoru# Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Daca e o persoana publica, o sa gasesti pe Google, Wikipedia etc. Daca e vreun prieten de-al tau sau altcineva nu ma pricep...
CrashOver Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 ca o parere personala..fereste-te de programelul ala..altfel o sa primesti ceva f dragut de la departamentul IT al politiei... si nu sa te simti prea confortabil cand o sa citesti micul anuntWord !!! :D
robert03 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 ca o parere personala..fereste-te de programelul ala..altfel o sa primesti ceva f dragut de la departamentul IT al politiei... si nu sa te simti prea confortabil cand o sa citesti micul anuntLancelot dezvolta, te rog. :)
Lancelot Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 sa zicem..ca la inceput era haos cu programelu asta...dar de ceva vreme s-au pus baietii pe treaba sa identifice orice ip de pe care se acceseaza programelu..si crede-ma nici un proxy sau alte scule nu ajuta la ce aparatura folosesc ei acum..se merge cam al sigur..si daca accesezi programelu resp..o sa primesti frumos un fel de warning de la ei..in care te anunta ca la urmatorul pas gresit..vei suporta amenda si inca ceva bonusuri in plus :)
robert03 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Hmm.. eu stiam ca problema legata de el era faptul ca respectiva executabila continea un virus. Cum iti afla IP-ul cei de la MI? Programul se conecteaza la o BD online? Eu tin minte ca l-am folosit de cateva ori la o cunostinta si n-am primit niciun mesaj.. Nici atunci nici acum..
Dani Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 sa zicem..ca la inceput era haos cu programelu asta...dar de ceva vreme s-au pus baietii pe treaba sa identifice orice ip de pe care se acceseaza programelu..si crede-ma nici un proxy sau alte scule nu ajuta la ce aparatura folosesc ei acum..se merge cam al sigur..si daca accesezi programelu resp..o sa primesti frumos un fel de warning de la ei..in care te anunta ca la urmatorul pas gresit..vei suporta amenda si inca ceva bonusuri in plus :) Lance sunt haceri care stiu cum sa se fereasca crede`ma.. mai ales la noi in Romania.. de unde provin cei mai multi haceri de la N.A.S.A.. programelul asta e mic pitic pe langa ce fac altii.. ce site`uri se sparg si ce bani fac altii din asa ceva.. dar daca nu esti profesionist atunci nu are rost sa incerci.. @nipu iti sugerez sa o lasi balta
Edelweiss Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Lance sunt haceri care stiu cum sa se fereasca crede`ma.. mai ales la noi in Romania.. de unde provin cei mai multi haceri de la N.A.S.A.. programelul asta e mic pitic pe langa ce fac altii.. ce site`uri se sparg si ce bani fac altii din asa ceva.. dar daca nu esti profesionist atunci nu are rost sa incerci.. @nipu iti sugerez sa o lasi balta hai sa nu exageram cu "hacerii" romani de la nasa se poate rezolva treaba usor dintr-un club de calculatoare, de ce sa risti de acasa?:D si totusi, l-as asculta pe lance la faza asta si-as lasa-o balta (nu de alta, dar ar fi cam aiurea sa se trezeasca adminul de retea sau patronul clubului de calculatoare cu un avertisment de-ala prietenos :P, evidenta vizitatorilor nedoriti e evident ca se tine)
WaH ^ MaTuX Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 ziceti'mi si mie cum se numeste programu ala ca ma risc :Ddak nu puteti sa puneti linku dati'mi un PM :D :banana:
Fane Spoitoru Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 da nu e mai usor sa il intrebi cand s-a nascut? sau sa pui pe altcineva sa il intrebe :)
Daedalus Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Este mai greu daca ai IP dinamic, cred. IP dinamic -> proxy -> accesezi. Apoi reconnect, alt IP. Ma refer, desigur la fiberlink-ul RDS. Ar fi mai greu sa te gaseasca, dar nu se stie, poate ai noroc. Si ce, se duce politia la RDS sa intrebe? Ca aia stiu: ieri la ora 15:30 fix CINEVA a avut acel IP. Dar cred ca se poate afla cine. Btw: Am auzit de acest program, dar... Stiam ca e cam ilegal. De fapt sigur e ilegal. <_<
IceMan Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Da, RDS au în baza lor de date exact fiecare IP cui se acordă la ce oră (pe contul ce îl ai la RDS). Cei cu IP dinamic au un user şi un pass cu care se conectează la internet, cei de la RDS vor ştii tot timpul pe ce cont s-a folosit un IP şi la ce oră, pentru că este stocat în serverul lor.P.S.: nu recomand folosirea programului respectiv!