IceMan Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Un japonez pasionat de robotica a creat primul robot android, care ii seamana leit, pe care l-a botezat Geminoid. Singura deosebire intre robotul cu fata umana si creatorul sau, a carui identitate nu a fost dezvaluita inca, este aceea ca humanoidul vorbeste mai mult decat el, mai precis, aproape toata ziua. sursa
Legacy Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Uite ce fac Japonezi cand se plictisesc . Asta ii indeparteaza de lumea reala si vor ajunge ca in " I,Robot" . Mi se pare o prostie sa creezi androizi ... mai bine creea ceva folositor lumii ... nu ca androidul acesta .... si sigur va scoate pe piata asa ceva ptr armata :mellow:
Daedalus Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Mda. Tot ei mor in fata calculatoarelor, dar este ceva sa creezi un android... Insa pot capata roluri ciudate in viata de zi cu zi.
Ahilosu Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Uite ce fac Japonezi cand se plictisesc . Asta ii indeparteaza de lumea reala si vor ajunge ca in " I,Robot" . Mi se pare o prostie sa creezi androizi ... mai bine creea ceva folositor lumii ... nu ca androidul acesta .... si sigur va scoate pe piata asa ceva ptr armata :mellow: pai poate la un moment dat chiar ne vor folosi. as prefera oricand ca o replica android sa mearga la munca-n locul meu :D
TyreXel Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 In cativa ani parca vad ca o sa fie ceva la moda ;)
Zym3r Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 omfg sunt total impotriva la astfel de lucruri, madar facar, mai bine sa se rezume la roboti si orez, macar intre roboti si oameni poti face diferenta
1/2 Man 1/2 Amazing Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 voi astia impotriva... cred ca va uitati prea mult la filme SF in care omenirea sfarseste sa fie condusa de androizi. Ahi a dat doar un exemplu, insa beneficiile pe viitor de pe urma lor pot sa fie mult mai mari.
FujiPa Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 bona android , bucatar android , politist de circulatie android... pare ceva bun :P
Potyike Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 de unde stim ca nu va chiar asa (vom fii omorati de androizi) :) who knows :) in rest as avea nevoie si eu de vreo 2 (teme and things)
Zym3r Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 voi astia impotriva... cred ca va uitati prea mult la filme SF in care omenirea sfarseste sa fie condusa de androizi. Ahi a dat doar un exemplu, insa beneficiile pe viitor de pe urma lor pot sa fie mult mai mari.sa-mi spui asta peste 10 - 20 de ani cand nu o sa ai loc de munca din cauza androizilor, ok? :right:
Burne Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 sa-mi spui asta peste 10 - 20 de ani cand nu o sa ai loc de munca din cauza androizilor, ok? :right:problema asta este si acum multi oameni au fost trimisi in somaj din cauza liniilor de productie robotizate , dar si baietii astia ( androizii) au limite nu pot gandii cum gandeste un om nu pot face foarte multe chestii pe care un om le face cu usurinta ... de exemplu sa minta sa fie perfid si chestile astea mici care ne confera un imens avantaj fata de un programel
Zym3r Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 problema asta este si acum multi oameni au fost trimisi in somaj din cauza liniilor de productie robotizate , dar si baietii astia ( androizii) au limite nu pot gandii cum gandeste un om nu pot face foarte multe chestii pe care un om le face cu usurinta ... de exemplu sa minta sa fie perfid si chestile astea mici care ne confera un imens avantaj fata de un programelsi cat crezi ca mai dureaza pana o sa poata face si toate treburile astea? :D
Burne Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 imi vine greu sa cred ca o ii poata face sa gandeasca asa departe, sa tina cont de mai multi factori, sa se gandeasca la consecinte sau la reactia altei persoane sunt niste treburi instinctuale si nu imi prea vine sa cred ca se pot reproduce si pana la urma viitorul lor depinde de noi , daca voi ajunge sa detin asa ceva va fi folosit strict la munci fizice si nu cred ca m-as atasa de el decat sa caut un companion in asa ceva mai bine imi iau un caine
Uzur Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Haha tare :D , i want one of those :P , ca si in iRobot o sa fie la noi pe viitor
c3nz0r Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 this is crapSunt contra oricarei super tehnologii care poate afecta buna desfasurare a ciclului uman. Mai bine si-ar folosi talentul cautand sau dezvoltand noi surse de energie nepoluante.