Jump to content
IceMan

Japonezii au creat primul android

Recommended Posts

Posted

Imagine IPB

Un japonez pasionat de robotica a creat primul robot android, care ii seamana leit, pe care l-a botezat Geminoid. Singura deosebire intre robotul cu fata umana si creatorul sau, a carui identitate nu a fost dezvaluita inca, este aceea ca humanoidul vorbeste mai mult decat el, mai precis, aproape toata ziua.

sursa

Posted

Uite ce fac Japonezi cand se plictisesc . Asta ii indeparteaza de lumea reala si vor ajunge ca in " I,Robot" .

Mi se pare o prostie sa creezi androizi :| ... mai bine creea ceva folositor lumii ... nu ca androidul acesta .... si sigur va scoate pe piata asa ceva ptr armata :mellow:

Posted

Uite ce fac Japonezi cand se plictisesc . Asta ii indeparteaza de lumea reala si vor ajunge ca in " I,Robot" .

Mi se pare o prostie sa creezi androizi :| ... mai bine creea ceva folositor lumii ... nu ca androidul acesta .... si sigur va scoate pe piata asa ceva ptr armata :mellow:

pai poate la un moment dat chiar ne vor folosi. as prefera oricand ca o replica android sa mearga la munca-n locul meu :D

Posted

omfg sunt total impotriva la astfel de lucruri, madar facar, mai bine sa se rezume la roboti si orez, macar intre roboti si oameni poti face diferenta :|

Posted

voi astia impotriva... cred ca va uitati prea mult la filme SF in care omenirea sfarseste sa fie condusa de androizi. Ahi a dat doar un exemplu, insa beneficiile pe viitor de pe urma lor pot sa fie mult mai mari.

sa-mi spui asta peste 10 - 20 de ani cand nu o sa ai loc de munca din cauza androizilor, ok? :right:

Posted

sa-mi spui asta peste 10 - 20 de ani cand nu o sa ai loc de munca din cauza androizilor, ok? :right:

problema asta este si acum multi oameni au fost trimisi in somaj din cauza liniilor de productie robotizate , dar si baietii astia ( androizii) au limite nu pot gandii cum gandeste un om nu pot face foarte multe chestii pe care un om le face cu usurinta ... de exemplu sa minta sa fie perfid si chestile astea mici care ne confera un imens avantaj fata de un programel

Posted

problema asta este si acum multi oameni au fost trimisi in somaj din cauza liniilor de productie robotizate , dar si baietii astia ( androizii) au limite nu pot gandii cum gandeste un om nu pot face foarte multe chestii pe care un om le face cu usurinta ... de exemplu sa minta sa fie perfid si chestile astea mici care ne confera un imens avantaj fata de un programel

si cat crezi ca mai dureaza pana o sa poata face si toate treburile astea? :D

Posted

imi vine greu sa cred ca o ii poata face sa gandeasca asa departe, sa tina cont de mai multi factori, sa se gandeasca la consecinte sau la reactia altei persoane sunt niste treburi instinctuale si nu imi prea vine sa cred ca se pot reproduce si pana la urma viitorul lor depinde de noi , daca voi ajunge sa detin asa ceva va fi folosit strict la munci fizice si nu cred ca m-as atasa de el decat sa caut un companion in asa ceva mai bine imi iau un caine

Posted

this is crap

Sunt contra oricarei super tehnologii care poate afecta buna desfasurare a ciclului uman. Mai bine si-ar folosi talentul cautand sau dezvoltand noi surse de energie nepoluante.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...