Jump to content
IceMan

Marcel Pavel a primit avansuri din partea unui travestit

Recommended Posts

Posted

Imagine IPB

Artistul este adeptul extravagantelor in sex Catalogat de gurile rele drept "cel mai arogant dintre cantaretii romani, Marcel Pavel le poate inchide gura, spunand "Am cu ce, ba!.

Are, de departe, una dintre cele mai bune voci din Romania, dar si un umor pe masura. Ii surade ideea de a poza gol, insa nu accepta mai putin de un milion de euro pentru a se expune intregului popor in costumul lui Adam. Nu se sfieste sa spuna ca a fost agatat de un travestit sau ca ii plac extravagantele cand vine vorba de sex. Se poate lauda ca a incercat de toate, dar nu o face de teama sotiei. Poate spune totusi ca, in timpul unui concert, o "femeie superba ii tot facea cu ochiul. Ca un adevarat gentleman, Marcel se pregatea sa-i pupe mana, dar nu mare i-a fost uimirea sa constate ca este vorba despre un travestit, caruia i-a spus politicos: "Nu, merci!. Nu poate onora o asemenea "oferta, indiferent cat de deschis ar fi in materie de sex.

Catalogat de gurile rele drept "cel mai arogant dintre cantaretii romani, Marcel Pavel le poate inchide gura spunand: "Am cu ce, ba!. Are, de departe, una dintre cele mai bune voci din Romania, dar si un umor pe masura. Nu se sfieste sa spuna ca a fost agatat de un travestit sau ca ii plac extravagantele in sex.

- Daca ai fi invizibil pentru o zi, care ar fi primul lucru pe care l-ai face?

- Oooohhhh. Cate n-as face! In primul rand m-as duce la rusi si as recupera tezaurul. Apoi, intr-o banca si as fura totii banii existenti in seif. In ultimul rand, si ceea ce imi doresc foarte tare, as face farse prietenilor. Cred ca m-as prapadi de ras sa-i vad pusi in tot felul de situatii haioase sau penibile, dupa caz. Ramane la aprecierea mea sa-mi dau seama de fiecare cat de bun prieten imi este si cat de tare as vrea sa-l ard!

- Care este cea mai penibila situatie in care ai fost pus?

- Nu au fost prea multe momente nasoale care sa ma afecteze foarte tare. Imi amintesc, insa, un concert pe care il sustineam in fata a 30.000 de oameni si, brusc, mi s-a oprit amplificarea definitiv. Nu mai functiona nimic, nici sunet, nici microfon, nimic, ca as fi putut oricand sa cant live si fara muzica, doar sa fi mers microfonul. Se uitau oamenii la mine si, efectiv, am murit de rusine. Pana la urma, s-a terminat cu bine si am reusit sa scap cu viata de acolo!

- Ce crezi ca ai fost intr-o viata anterioara?

- Nu stiu, nu m-am gandit. Eu stiu? Animal, pasare, femeie. Habar n-am! In mod sigur am fost tot artist! Nu pot sa traiesc fara muzica si nici nu cred ca am putut vreodata, indiferent sub ce forma am existat!

- Ai fost agatat de cineva din lumea mondena?

- Pana acum nu mi-a declarat nimeni nimic. Se poate sa fie cineva indragostit de mine, la asa barbat (rade). Acum vreo 20 de ani, cantam intr-un bar si imi tot facea cu ochiul o gagica tare, o frumusete perfecta. A venit la mine, mi-a intins mana si eu, ca un adevarat gentleman, ma pregateam sa-i pup mana. Am simtit insa o mana vanjoasa si o strangere puternica. Era travestit. Mai aveam putin si o luam la fuga, dar m-am rezumat sa-i spun doar: "Nu, merci!

- Ce animal ti-ar placea sa fii si de ce?

- Leu, sa-mi iau partea. Nu e leul regele animalelor? Nu are el parte de tot ce e mai bun? Prin urmare, mi-ar placea sa fiu leu, cel mai tare din padure!

- Daca ai fi fost femeie, ai fi fost interesata de barbatii cu bani? Ai fi devenit vreodata doamna Columbeanu?

- Nu. Eu sunt mai romantic de felul meu. Vorba aia: "Daca dragoste nu e, nimic nu e!.

- Ai fi de acord sa pozezi gol?

- Nuuuuuu! In nici un caz! Mai "pozez eu gol prin casa, din cand in cand, dar nu vreau sa ma vada tot poporul! Bine, daca mi-ar oferi cineva 1 milion de euro, mai stam de vorba. Poate ma razgandesc, mai stii?

- Care este cel mai ciudat loc in care ai facut sex?

- Nu pot sa-ti raspund la intrebarea asta, ca ma omoara nevasta-mea! Pot spune doar ca sunt foarte deschis in privinta asta. Imi plac extravagantele in sex!

- Ai primit vreodata vreun mesaj de amenintare?

- Pana acum, nu. Sunt sigur ca am mai suparat si eu unele persoane, ca nu poti sa fii perfect! Dar, deocamdata, nu mi-a pus nimeni cutitul la gat si nici nu mi-a lasat vreo scrisoare in usa! Oricum, daca o va face cineva, nu si-a gasit omul! Nu ma intimidez eu asa usor!

- Care este cea mai frumoasa declaratie de dragoste pe care ai primit-o?

- A fost ceva simbolic, dar extraordinar de frumos: cand sotia mea mi-a daruit primul copil! In felul acesta, mi-a demonstrat cat de mult ma iubeste.

- Dar pe care ai facut-o?

- Pai, legat tot de prima parte, cea mai frumoasa declaratie pentru sotia mea a fost ca am participat la "infaptuirea copilului nostru.

- Cand ai plans ultima data si de ce?

- Sunt o persoana foarte sensibila si emotiva. Plang destul de des, la un film bun, cand ascult o muzica buna. Ultima data, mi-au dat lacrimile cand am ascultat piesa pe care am cantat-o cu Costi Ionita. E foarte frumoasa. Are un text superb, o linie melodica extraordinara. Pur si simplu m-a podidit plansul.

- Ce ai schimba la tine?

- Nu as schimba absolut nimic. Nu vreau sa par narcisist, dar imi place asa cum sunt. Imi place ca sunt uman, ca sunt cu picioarele pe pamant si nu mi-am pierdut capul. Succesul iti poate schimba foarte mult felul de-a fi, daca esti slab. Dar eu am ramas exact asa cum am fost dintotdeauna si nici n-o sa ma schimb vreodata.

- Care este ultima minciuna pe care ai spus-o?

- Tot ce am spus pana acum!

Gabriela Dumba

sursa

Posted

Cica are printre cele mai tari voci din ro...

L-am vazut odata la carcotasi.. inregistrat in emisiunea lui teo , facea Playback si i-a sarit discu..:-j

Halal voce..

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...