blk Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 @Burne: tu ai o simpatie fata de ungurii astia, nu stiu de ce, probabil esti unul dintre ei.De ce sa nu-i criticam ?! Ar trebui sa vezi si tu cum se poarta cu romanii cu cei care se duc in "zona" lor (Harghita, Covasna etc.). Sunt total dispretuitori fata de acestia adica fata de NOI si asta in propria noastra tara.Noi de ce sa fim toleranti cu ei ? mai ales ca vor si autonomie, unul din motivele din cauza caruia am ajuns sa nu-i simpatizez.E usor sa fi anti-rasism cand nu esti implicat.. la fel cum multi zic "sa tratam tziganii ca pe egalii nostrii" pana ii fura portofelu in metrou sau in tramvai. Apoi sa vezi rasism.On Topic: Sunt putini oameni care au atatea usere ca mine pe forum. Din asta se deduce faptul ca postez off-topic, fac reclama sau injur. Alegeti voi.Cenzura = aroganta unor oameni care cred ca pot decide ce e bine / rau pentru ALTI oameni.Cat timp am fost la liceu am fost destul de preocupat de ce se intampla in lumea politica. Mai ales ca mama mea e in domeniu si imi "traducea" manevrele lor. Cand a fost ales basescu presedinte am simtit un moment de respiro. Imediat la televizor au inceput talk-shourile. Se vorbea liber, se arunca cu noroi si in Nastase si in Basescu (inainte nu aveai voie sa arunci cu noroi decat in opozitie) oamenii isi spuneau parerea fara nici o frica.Pe Realitatea TV a fost un TalkShow moderat de Andrei Gheorge care a rulat in paralel cu "ultima confruntare" inainte de alegeri dintre Nastase si Basescu. Au fost 4 invitati: un actor, un pshiholog, un politician si nu mai stiu cine.. Ideea era ca trebuia sa dea note "presedintilor" pe domeniul pe care il cunosteau ei. Cat de bun e ca actor, daca se mascheaza bine, daca vorbeste fluent, daca stie sa isi aleaga cuvintele. Deci nimic politic. Era analizata doar imaginea presedintelui nostru viitor.La sfarsit, dupa ce s-au facut mediile Basescu a luat 9 si Nastase 7. A doua zi Andrei Gheorge nu mai lucra la Realitatea TV.Cenzura s-a practicat mult in presa. Acum e mai subtila, dar inca exista in unele locuri.In muzica.. cenzura e o prostie. Daca eu sunt un rocker obsedat (de-ala imbracat cu zale & piele neagra) sa fie ei siguri ca nu voi asculta prostiile lor cenzurate. Internetul iti ofera orice. Nu poti sa tii oamenii in intuneric pentru ca e in natura omului sa incalce regulile IMPUSE de ceilalti.
c3nz0r Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 luat 9 si Nastase 7. A doua zi Andrei Gheorge nu mai lucra la Realitatea TV.In muzica.. cenzura e o prostie. Daca eu sunt un rocker obsedat (de-ala imbracat cu zale & piele neagra) sa fie ei siguri ca nu voi asculta prostiile lor cenzurate. Internetul iti ofera orice. Nu poti sa tii oamenii in intuneric pentru ca e in natura omului sa incalce regulile IMPUSE de ceilalti.gresesti aiciUna e sa asculti muzica necenzurata in viata ta privata si alta e la TV/Radio unde este expusa si copiilor care poate avea influente negative asupra lor. Bineinteles ca exista internetul de unde poate lua orice copil melodii necenzurate dar asta nu mai este vina celor care raspund de cenzura ci a celor care raspandesc aceasta muzica ; mai ales daca e rock dela hard cu mesaje tampite, ca altfel nu pot sa le spun. Sunt un mare fan al rockului dar se pare ca acesta a involuat in anumite subgenuri care tradeaza orice moralitate sau ratiune existenta.
LucianBv Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Am citit cu mare atentie tot ce s-a postat in cadrul acestui topic si ma vad silit sa aduc si eu unele mentiuni.Pe orice forum va exista o anumita categorie de "useri" favorizati,asta datorita vechimii unora si relatiilor de amicitie care se formeaza in timp,relatii bazate pe simpatii reciproce,idei sau hobbyuri.De aici si pana la formarea unor "coalitii" impotriva oricarui forumist (care se intampla uneori sa indeplineasca doua conditii de baza,este nou si este contra "valului")este un simplu pas.Nu am sa discut acum toate implicatiile care decurg de aici(admin cu legaturi de amicitie cu "greii" forumului care da warnuri sau chiar ban celui implicat intr-o disputa in scris cu unul dintre acesti "grei",vanarea cu obstinatie a oricarei abateri de la regulament a celui vizat,in timp ce acelasi regulament este incalcat intr-o veselie de "grei" s.a.m.d),dar acest tip de comportament mi se pare cel putin deranjant si consider ca este una dintre variantele de cenzura cel mai des intalnite in Romania de cand internetul a luat amploare si la noi.Bineinteles ca exista si "pupincuristii",acei yesman intalniti cam peste tot care nu fac altceva decat sa induca adminului senzatia de atotputernic.Sunt un obisnuit al forumurilor,prefer de cele mai multe ori sa citesc cam tot ce mi se pare interesant si nu postez decat atunci cand simt ca am ceva de spus si am certitudinea ca nu sunt paralel in legatura cu subiectul.In final tin sa amintesc faptul ca tot ceea ce s-a spus mai sus,nu incearca sa faca atingere integritatii adminilor sau userilor cu vechime a acestui forum.Spun doar ca aceste lucruri se intampla,daca nu aici, in alta parte,si intr-un tablou general..tot cenzura se cheama.
[n33d] Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Uneori CNA exagereaza.Alteori confundam cenzura cu altceva.Lance unde lucrezi? Imi poti raspunde sau te simti cenzurat? Sau defapt ti se pare un lucru normal privind anumite aspecte?Majoritatea reactionam la cenzura numai atunci cand suntem supusi la ea, si general aplicabil la raul care ni se aplica noua direct.
c3nz0r Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 In final tin sa amintesc faptul ca tot ceea ce s-a spus mai sus,nu incearca sa faca atingere integritatii adminilor sau userilor cu vechime a acestui forum.Spun doar ca aceste lucruri se intampla,daca nu aici, in alta parte,si intr-un tablou general..tot cenzura se cheama.ba da, se intampla si aici :right: Daca ai "tupeul" sa acuzi sau sa critici pe cine nu trebuie, chiar daca nu adresezi cuvinte indecente, esti mort.
[n33d] Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Prin pe cine nu trebuie ce intelegi? Un membru al staffului? Cenzura grava? Incercati pe un alt forum respectabil sa faceti acuzatii nefondate la adresa unui membru al stafului de acolo si aveti sa constatati cu surprindere, ca nu veti avea un war& suspend
Fane Spoitoru Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 in romania cenzura e total aiurea si in ultimu timp nu prea mai e, am vazut la tv la traducerile de la anumite filme cuvinte ca(,) curva, tarfa,sloboz... si altele, da cuvintele astea 3 le-am vazut aseara la filmu de la ora 10 pe pro cinema :) filmu ala cu copii in tabara @am vazut un videoclip difuzat pe atomic mai d mult cu bug mafia - dupa blocuri care nu era deloc cenzurat, la fel si cel de la La Familia cu uzzy - vorbe
blk Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 ' date='Apr 25 2007, 10:54' post='1906252']Cenzura grava? Incercati pe un alt forum respectabil sa faceti acuzatii nefondate la adresa unui membru al stafului de acolo si aveti sa constatati cu surprindere, ca nu veti avea un war& suspend Forumurile oficiale blizzard / wow. Forumurile allakhazam. 2 exemple simple. Injuri ca-n codru daca vrei. Daca ai tupeul sa ataci verbal un administrator stii ce face? Rade de tine (daca se deranjeaza sa te bage in seama). Nu se inchid topicuri, nu se dau warnuri, nu se numara posturile. Forumurile sunt pentru discutii, nu pentru 2 vorbe / 3 zile. Exista REGULI (si in romania) care sunt considerate reguli simple doar de cei care le-au inventat. Restu plevei le interpreteaza ca si cenzura.
never Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 gresesti aiciUna e sa asculti muzica necenzurata in viata ta privata si alta e la TV/Radio unde este expusa si copiilor care poate avea influente negative asupra lor. Bineinteles ca exista internetul de unde poate lua orice copil melodii necenzurate dar asta nu mai este vina celor care raspund de cenzura ci a celor care raspandesc aceasta muzica ; mai ales daca e rock dela hard cu mesaje tampite, ca altfel nu pot sa le spun. Sunt un mare fan al rockului dar se pare ca acesta a involuat in anumite subgenuri care tradeaza orice moralitate sau ratiune existenta. rockul hard e mai cultivat, in general, decat multe alte melodii difuzate la radio (ex 50cent - candyshop care a fost difuzat pana la refuz... aceasta melodite e mai "porcoasa" decat orice melodie de la Marilyn Manson [is it?])... da' oare de ce nu e difuzat la radio M.M.? cenzura...in muzica dura sau "ciudata", in general, sunt mesaje ascunse pe care putini le inteleg, mesaje care transmit o stare... (vezi Pink Floyd, nu me muzica dura da' e ciudata si greu de "digerat" pt. multi, vezi Pink Floyd's The Wall ca sa-i intelegi mai bine), copii nici nu inteleg, in general, ceea ce se difuzeaza la radio so why is that much censorship in music?k sa arate ca celor din CNA le pasa?... not...mai mult are de invatat un copil de la Pink Floyd, Green Day, Radiohead... decat de la guta, salam, heaven, simplu si multi altii...cenzura are si ea partile bune, la fel si birocratia, chiar daca majoritatii li se pare o prostie, un mare inconvenient far ea ar fi haos si, totusi... sa nu exageram, prea mult dauneaza
[n33d] Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Injuri ca-n codru daca vrei. Daca ai tupeul sa ataci verbal un administrator stii ce face? Rade de tine (daca se deranjeaza sa te bage in seama).Nu se inchid topicuri, nu se dau warnuri, nu se numara posturile.Forumurile sunt pentru discutii, nu pentru 2 vorbe / 3 zile.Super civilizat :tiphat:
blk Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 ' date='Apr 25 2007, 12:14' post='1906356']Super civilizat :tiphat:Du-te pe forumurile respective si vezi cum se vorbeste inainte sa te exprimi, mmmk? :tiphat:
Burne Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 @Burne: tu ai o simpatie fata de ungurii astia, nu stiu de ce, probabil esti unul dintre ei.De ce sa nu-i criticam ?! Ar trebui sa vezi si tu cum se poarta cu romanii cu cei care se duc in "zona" lor (Harghita, Covasna etc.). Sunt total dispretuitori fata de acestia adica fata de NOI si asta in propria noastra tara.Noi de ce sa fim toleranti cu ei ? mai ales ca vor si autonomie, unul din motivele din cauza caruia am ajuns sa nu-i simpatizez.vezi ca esti cam off topicma sincer sa fiu nu sunt unu dintre ei nici macar nu vorbesc limba maghiara ( nu sunt nici roman ) dar asta nu cred ca e treaba ta ce sunt si ce nu. Imi acorzi prea multa atentie pot avea o parere am dreptul sa mi-o exprim la fel cum poti avea si tu o parere si ai dreptul sa ti-o exprimi ( ca nu ma prea intereseaza e alta poveste ) nu trebuie sa ma aduci pe drumul cel bun am 15 ani si ceva, ma descurc si singur , cand o sa am nevoie de o lectie de vaslit, taiat stuf sau pescuit o sa iti cer sfatul ... pana atunci invata sa respecti si parerea celorlalti fara sa comentezi aiurea@on topic facea unu dintre voi comparatie intre videoclipul categoria grea si meciurile de K1 inca o dovada ca nu functioneaza cum trebuie cenzura ( nu sunt de parerea ca trebuie cenzurate meciurile de k1, box, sau alte arte martiale dar videoclipul de la parazitii e fost cenzurat fix aiurea )
Everfrost Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 mai mult are de invatat un copil de la Pink Floyd, Green Day, Radiohead... decat de la guta, salam, heaven, simplu si multi altii...cenzura are si ea partile bune, la fel si birocratia, chiar daca majoritatii li se pare o prostie, un mare inconvenient far ea ar fi haos si, totusi... sa nu exageram, prea mult dauneazatrue.nimeni nu poate spune ce anume poate fi cenzurat cu adevarat. multa lume nu este de acord cu institutii gen CNA. dar si sa traim fara o anumita cenzura nu este bine.
Cloud Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 @ romania : jos cenzura!@ linkmania : comunism clar :lol: doar nwradu e sanatos la cap.. :o