Guest ioanabuburuza Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 -In general dupa parerea voastra,pt. ce este folosita reteaua de cartier(odc,c++,torrente) de marea majoritate a utilizatorilor? Jocuri? Chat? Browsing? Sunt mai multi baieti sau fete care fac parte din retea? Varsta generala?
Zym3r Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 reteaua de cartier e mai mult folosita pt a downloada filme, muzica, software, etc., programul cel mai folosit cred ca esti oDC (dc++, StrongDcc) si pt chat ! cat despre cei care fac parte din ea sunt si baieti si fete, cu fel de fel de varste :>
Fane Spoitoru Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 am facut si eu parte dintr-o retea de cartier da noi nu avema net :) eram legati la un swich care era la unu acasa aveam vyper`s chat si ne jucam tot felu de jocuri :D si lu`am filme unu de la altu in 3 minute :D
Potyike Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 la noi mai mult e retea de oras (merge bine) si se downloadeaza cam tot ce trebuie :)
robert03 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Reteaua de cartier nu prea mai e retea de cartier, cel putin in Bucuresti. Fiecare retea mica (de bloc) are un ISP afiliat la Interlan. Prin cele 5-6 noduri din Bucuresti s-a realizat o retea mare; practic nu mai conteaza in ce cartier stai pt ca sunt aceiasi parametrii la toti.LE Folosesc P2P-ul pt diferite lucruri.
Guest <Raziel> Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 filme,muzica,jocuriunt mai multi baieti sau fete care fac parte din retea?boys :D
SlyBoy Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Eu fac parte dintr`o retea de cartier si nu ma plang de nimic.Pret mic, download bun. :D
kadafi2pac Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 si eu am retzea de cartier ... si in general lumea ia filme ... muzica ... si sunt dee toti ( baieti/ fete ) cu toate varstele .....
{JM}Alex Lifetaker Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 In craiova nu prea sunt retele de cartier... si nici nu le gasesc rostul, trag metropolitan cu 3.5 MB/sec. Eu zic ca e destul :) Externul insa e la 120 KB/sec.
Diabolik_01 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 In pitesti e bibi se trage totu la o viteza remarcabila. Filme, Jocuri.
LeNaRiO*PO Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Mai mult pt filme si jocuri..@{JM}Alex Lifetaker : word !
Fane Spoitoru Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 In craiova nu prea sunt retele de cartier... si nici nu le gasesc rostul, trag metropolitan cu 3.5 MB/sec. Eu zic ca e destul :) Externul insa e la 120 KB/sec.alex aici te inseli :) uiti de reteaua aia mare din spate de la institut de au venit aia de la rds si i-au imparti pe jumate ca le manca prea mult din unda sau nush ce naiba :) de sunt 200 in retea numai fire si fire pe toate blocurile alea :D sa te duci acuma si ai sa vezi de la statia aia de taxiuri de la borcanu cu miere la dreapta la blocurile alea :D in tot cartieru ala e retea ;)
SlyBoy Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 alex aici te inseli :) uiti de reteaua aia mare din spate de la institut de au venit aia de la rds si i-au imparti pe jumate ca le manca prea mult din unda sau nush ce naiba :) de sunt 200 in retea numai fire si fire pe toate blocurile alea :D sa te duci acuma si ai sa vezi de la statia aia de taxiuri de la borcanu cu miere la dreapta la blocurile alea :D in tot cartieru ala e retea ;)Asa e si in Suceava in cartierul in care locuiesc. Au impartit reteaua in vreo 7 - 8 rootere sau cum se spune. :dooh:
alecs Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 la inceput eram sceptic in ce priveste reteaua de cartier , dar in momentul acesta dupa ce trag linie si fac comparatie cum era inainte la un provider mare , si cum e acum , constat ca e foarte avantajos la retea de cartier
Ahilosu Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 ca o parantez, pe www.speedtest.net, al 5-lea provider DIN LUME este Evolva, provider ce a inceput ca o retea de cartier si, desi a crecut mult, tot ofera viteze foarte bune.
DivinE Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 ca o parantez, pe www.speedtest.net, al 5-lea provider DIN LUME este Evolva, provider ce a inceput ca o retea de cartier si, desi a crecut mult, tot ofera viteze foarte bune.Da, are dreptate Ahile...La inceput reteaua de cartier era folosita doar pentru jocuri, filme, muzica. Acum odata cu aparitia netului in fiecare retea e mult mai ieftin...si unele chiar merita :)