John C3n4 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 f bine ca a ramas... Merita functia de presedinte..
Angel of Darkness Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 f bine ca a ramas... Merita functia de presedinte.. Corect :right: :lol: :lol:
c3nz0r Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Tu esti in stare sa intelegi lucruri simple?Probabil ca voi sunteti la varsta la care faptul ca Romania mai pierde aiurea in tramvai 7 ani nu este o catastrofa. Cam asa am zis si eu in '90, nu o sa fie un capat de tara cu Iliescu & Co. Problema e ca Romania a pierdut vreo 4-5 ani, batand pasul pe loc.Vai de mine ce afirmatie ! Ar fi fost bine daca ar fi batut macar pasul pe loc dar psd(pdsr) a tras tara cu mult in jos.Sute de intreprinderi ale statului s-au dus pe apa sambetei: combinate, fabrici, rafinarii etc. Au fost vandute si s-a ales praful de ele. Sute de mii de oameni au ramas fara locuri de munca. Si aici nu cred ca e vina lui Basescu cu flota lui.Pai ca sa mentii o flota in viata iti trebuie o gramada de bani. Desigur, Romania avea acesti bani atunci si probabil i-ar fi avut si acum dar unii au fost prea dornici de inavutire. Si-a tras si Basescu partea lui de acolo dar nu el a decis soarta ei.
c3nz0r Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Pe mine inca ma obsedeaza chestia asta cu ALTERNATIVA si vad ca nimeni din cei care sunt impotriva lui nu se obosesc sa posteze.Presupunem ca Basescu ar fi fost demis? Pe cine ati fi sustinut ca presedinte si de ce ?
ANdy5 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 nu vreau sa fac pe moderatorul dar prin faptul ca s-au iscat atatea certuri si Basescu insfarsit si`a reluat "tronul" cred ca s-ar putea inchide acest topic
DivinE Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Ma bucur ca s-a facut dreptate. A ramas Basescu :DCinste celor care au votat :)
Sabotor78 Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 nu vreau sa fac pe moderatorul dar prin faptul ca s-au iscat atatea certuri si Basescu insfarsit si`a reluat "tronul" cred ca s-ar putea inchide acest topicPai cam faci pe moderatorul. Cu ce te deranjeaza unii ce discuta despre Basescu?
blk Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 nu vreau sa fac pe moderatorul dar prin faptul ca s-au iscat atatea certuri si Basescu insfarsit si`a reluat "tronul" cred ca s-ar putea inchide acest topicDoamne ajuta.. unii oameni au alergie la topicuri deschise :blink:
rat Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 NU vi se pare ceva ciudat la procentajul de pe forum si cel adevarat, cu referire la Poll?
c3nz0r Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 NU vi se pare ceva ciudat la procentajul de pe forum si cel adevarat, cu referire la Poll?da, 75 % si pe forum si la vot :)
Dani Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Tu esti in stare sa intelegi lucruri simple?BASESCU a spus : " sa isi aleaga poporul stapanul". Pai cei ce au stapan sunt slugi, sclavi, servili, aserviti. NU EU AM SPUS-O, ci jegul pe care l-ati sprijinit in proportie de 75%. Adica, BASESCU zice : " 75% din populatia Romaniei are mentalitate de sluga ". Nu sunt eu de vina ca tara mea are un jeg pe post de presedinte, ci voi, cei 75%.yo sincer sa fiu nu am auzit acest lucru dar sa fie cum zici tu.. in plus e parerea ta si nu cred ca tu esti in masura sa judeci sau sa obligi pe cineva sa creada in ce crezi tu.. daca PSD, PRM si celelalte partide comuniste nu au fost instare sa aduca argumente si dovezi pentru demiterea lui Basescu nu stiu ce ta bagi tu.. care e treaba ta? Tu vorbesti de mentalitate "comunista"? Pai ce poate fi mai "comunist" decat sa-ti doresti un om care sa aiba puteri absolute intr-un stat, care "sa scoata tara din foame", "sa faca ordine", "sa bage spaima in burgheji", "sa imparta - si sa faca - dreptatea".ce poate fi mai comunist decat Geoana si compania? tu ai vazut macar ce declaratii au dat la televizor? de toata jena.. si frate-meu rostea poeziile la gradinita mai bine ca ei.. doar acuzatii in vant dar fara dovezi.. au promis tarii ca aduc ceva filmulete.. yo nu le-am vazut.. tu le-ai vazut? si din moment ce l-am votat presedinte in 2004 atunci sa-l lasam pana la capat.. cine sunt derbedeii din Parlament ca sa-l demita? de cand si pana cand? sa se uite la ei cat fura.. fara rusine.. si daca cineva le da peste nas e RAU.. nu-i asa?.. nici Base nu e Sfant dar totusi.. la ora actuala presedinte mai bun ca el nu exista.. cand o sa gasesti unul ca-lumea 100% atunci sa il propui ca sa il votam.. pana atunci ciocul mic si joc de glezna.. Hai da fuga pe blogurile pupatorilor in fund de Liiceanu si Patapievici, poate s-au mai bagat cretinisme proaspete, in forma pura.Probabil ca voi sunteti la varsta la care faptul ca Romania mai pierde aiurea in tramvai 7 ani nu este o catastrofa. Cam asa am zis si eu in '90, nu o sa fie un capat de tara cu Iliescu & Co. Problema e ca Romania a pierdut vreo 4-5 ani, batand pasul pe loc.vorbeste mai frumos ca nu esti pe blogul tau.. nu cred ca cineva te-a jignit.. daca nu aduci dovezi si ramai fara cuvinte atunci nu incepe sa arunci cu jigniri in stanga si in dreapta.. @o zi buna iti doresc si pana nu aduci dovezi ar fi bine sa o lasi mai moale..
Deian69 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Sa traim si sa vedem rezultatele.Ar fi frumos daca ar fi pined topicu si de fiecare data cand face ceva bine pentru popor sa fie scris aici.La fel daca e si negativ.
martafoy Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 ...... Base ma va uimi din nou cu o gafa.....Tu esti reincarnarea lui Nostradamus?! :) "..Mai, pasarica, n-ai si tu treaba azi?....Da... Dar cat era de agresiva tiganca asta imputita. (...) " Si nu cred ca era matol.