c3nz0r Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 P.S.: exista vre-un stat CIVILIZAT in care presedintele (sa vrea) sa-si faca de cap?NUIn Romania exista parlamentul care-si face de cap.
Thora! Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 c3nz0r, esti relativ pe dinafaraParlamentul (pe care il hulesti, desi daca te-as ruga sa-mi numesti repede 10 parlamentari sigur te-ai impotmoli) NU poate face ce vrea el. Presedintele este cel care in ultima instanta are dreptul de a promulga sau nu o lege votata de catre Parlament. Daca presedintelui i se pare ca o lege adoptata in Parlament nu este in regula, nu o promulga. Daca Parlamentul o voteaza iar ina ceeasi forma, o trimite la Curtea Constitutionala. Daca Parlamentul tot nu se potoleste, in ultima instanta, Presedintele poate chema "poporul" la vot, prin referendum si sa il consulte.Numai ca pe Basescu il doare'n cot de legi, Constitutie, legalitate, comportament, etc.Basescu are un singur scop : grupul sau sa puna mana pe tot ce se poate in afacerile cu produse petroliere si energie ieftina (atomo, hidro). Asta nu pentru ca in momentul de fata gasca sa nu ar avea din ce sa-si intretina palatele sau din ce sa cumpere benzina pentru masinile de >1 milion EUR ale copiilor lor. Nu, gasca "domnului presedinte" Basescu are deja sub control afacerile cu turnat asfalt de 3 ori pe an in acelasi loc, de pus borduri pe langa sinele de tramvai, de luat o caruta de bani ca sa parchezi masina langa un trotuar, de iluminat stradal.Numai ca domnul Basescu si gasca sa, nu se multumesc cu atat, ei vor TOT.Si acum ca sa vezi ca toti astia care vreti un stapan ca sa aveti cui fi slugi va inselati...Sa presupunem, ca marti sau miercuri (cand o valida Curtea Constitutionala voturile sclavilor) "domnul presedinte basescu", proaspat reinstalat la Cotroceni, va emite un decret-lege prin care Patriciu (ca am inteles ca el este si coruptia, si oligarhia, si hotia, si tot in tara asta) sa fie condamnat, arestat, executat, iar averea sa sa fie confiscata. Cui crezi ca va reveni Petromidia SA? Vreunui amarat? Pensionarilor? Sindicalistilor? Copiilor strazii?Si ca o intrebare pentru tine (voi). Daca maine Petromidia nu va mai fi a lui Patriciu, se va ieftini bezina macar cu 10 bani?Si daca singurul lucru pe care il poate face basescu este sa treaca niste afaceri din mana unora in mainile alor sai, fara ca romanii sa se aleaga cu nimic din asta, de ce sa riscam o dictatura sau un comportament deviationist pentru asta?
c3nz0r Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Daca e asa cum spui tu nu numai eu sunt pe dinafara ci majoritatea cetatenilor romani.Cat au fost PSD si PNL la putere s-a vazut rezultatul. De ce sa nu-i acordam si lui Basescu o sansa ?!Sa te intreb ceva: De ce a fost demisa Monica Macovei ?
Thora! Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 1. Pai sunteti pe dinafara. Adica tu compari PNL si PSD cu o PERSOANA?2. Da, este drept, jegul basescu este carismatic, singurul sau atu. Dar carismatici au fost si Hitler, Mussolini, Caesar, Stalin, Lenin, Mao, etc. Marea lor majoritate au ajuns dictatori prin vot popular.3. Basescu a avut nu O sansa, a avut "n" sanse sa arate ca poate face CEVA, ORICE.a. a fost Ministrul transporturilor in mai toate guvernele (inclusiv FSN, PSDR, CDR, etc). In afara ca a facut asa-zisa autostrada Bucuresti-Pitesti mai rau decat era inainte de reparatii, ca a scapat Romania de a treia flota din lume, ca a bagat TAROMul in prag de faliment... in rest mai nimic. A da... si ca sa stii pe cine sa injuri cand dadeai intr-o ditamai groapa proaspat "reparata", a pus langa ea si un panou cu "aici sunt banii dvs" (panou facut tot din banii contribuabililor);b. domnul Basescu a fost coordonator si coordonator-sef la PSAL si PSAL 1. Toate privatizarile facute in cadrul programelor respective au fost cu cantec sau s-au lasat cu scandaluri.c. Domnul Basescu a fost 5 ani Primarul bucurestilor. 4 (patru) ani ne-a dat circ (ce a facut si ca presedinte). Ne-a explicat - atunci facea misto de noi, poporul mai pe ocolite - cat de idioti suntem, ca l-am ales pe el primar general si consilieri PSD, iar primarii de sector tot de la PSD. Drept pentru care, in primii 4 ani de "domnie" peste Bucuresti, nu au fost decat scandaluri si certuri interminabile intre Basescu, primarii de sectoare si consilierii generali pe strazi, alei, gradini, parcuri, apa din tasnitori, etc.Dupa cei 4 ani i-am dat tot ce a vrut el, ca sa-i aratam ca nu suntem chiar atat de idioti - primari, consiliu PD, etc. A avut 9 luni ca sa faca CEVA, ORICE : sa planteze 3 pomi, sa puna un gard, sa se dea cu curu' de pamant. Ei bine, ghici... nici in cele 9 luni nu a facut nimic. A, ba da... daca tot avea consiliu de'al lui, SI-A TRAS ILEGAL O VILA... pentru ca el nu e nici corupt, nici oligarh.Hai ca deja ma doare capu' din cauza motoarelor aduse de prietenii ne-oligarhi ai domnului Basescu in Bucuresti, ca asta ne lipsea, parca nu aveam destul circ la televizor. Ma duc la un gratar la Magurele... SA TRAITI BINE !PS : o sa am grija sa tin topicul asta oarecum "PINNED"... de miercuri, la vreo 10 zile asa, o sa va intreb ce a facut STAPANUL pentru voi. Poate asa o sa va lumriti si voi, astia tinerii si ultra-liberali cum sta treaba cu politica si cu Basescu.LEPPS : mi-am adus aminte... in decembrie 2004, stapanul vostru ne-a zis ca o sa se gandeasca la o rezolvare cu vila pe care si-a tras-o ilegal... sau imoral... poate nu am retinut eu... vila este din nou in patrimnoiul statului (poporului)? A da... s-a razgandit... sau a uitat... e specific.La fel ne-a zis cand si cu "rapirea" jurnalistilor... ca dupa ce vor fi sanatosi in tara o sa ne spuna cum a fost de fapt... dupa care ne-a lamurit... "dar nu acum, peste 50 de ani".
blk Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Cui crezi ca va reveni Petromidia SA? Vreunui amarat? Pensionarilor? Sindicalistilor? Copiilor strazii? Si ca o intrebare pentru tine (voi). Daca maine Petromidia nu va mai fi a lui Patriciu, se va ieftini bezina macar cu 10 bani? Ce gandire comunista De ce s-ar ieftini benzina? Nu noi dictam piata. Barilul de perol s-a triplat in ultimii ani si tu vreu ca benzina sa se ieftineasca? De ce s-ar ieftini benzina? Patriciu nu fura de la oameni, fura de la stat. De ce s-ar duce petromidia SA la pensionari / sindicalisti / copiiilor strazii? :blink: Again.. ce gandire comunista Tare il regreti tu pe Ceausescu.. e trist cand coruptia distruge sperantele oamenilor in democratie in asa hal incat sa vor sa traiasca iar in dictatura.
never Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 PPS : mi-am adus aminte... in decembrie 2004, stapanul vostru ne-a zis ca o sa se gandeasca la o rezolvare cu vila pe care si-a tras-o ilegal... sau imoral... poate nu am retinut eu... vila este din nou in patrimnoiul statului (poporului)? Ai grija ce scrii... desi am votat NU asta nu inseamna ca e stapanul meu... Daca vrei sa incepem cu jigniri se poate rezolva foarte usor. Cine te crezi de iti permiti sa scrii asemenea lucruri? Daca ai ceva de spus fa-o in asa fel incat sa nu ofensezi pe cineva!!!PS: tu pe cine ai vrea presedinte? le: deci in concluzie mai bine de 75% din cei ce au votat ar trebui s-ti de una in cap pt ca l-ai facut pe Basescu stapanul lor
k1nd3r Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 cum sa incep ... thora , tu esti genu de persoana care stie teoria + franturi pe alocuri , genu care incerarca sa influenteze si este influentata f usor de altii ( in mare ce debiteaza toti la TV ) , Basescu a gresit , a incalcat constitutia , nu zic nu , si asta a fost pasu pe care il asteptau PSD & co , pt a`l suspenda ... lucru ce s a intamplat ... ajungem la referendum , acum te gandesti ... Dintre o gramada mare de prosti , pe care il alegi ? decizii , decizii ... pe ala mai putin prost , nu ? NU il alegi pe geoana , un prost-idiot perfect , si nici restu ( vadim, becali , sau vrei ca tara sa aiba un presedinte cioban(sens propriu) sau un paranoic ) , mai ramane Basescu , ala mai ptn prost de care ziceam ... vezi stai si iti pui tot felu de intrebari ... Pt mine posturile in care tot descriai cum se iau decizile de catre parlament sunt egale cu 0 , in contextul in care vorbesti cu totul altceva ... si probabil te intrebi dak ma atac in vreun fel , normal ca ma atac cand vad superficialitatea si ignoranta de a privi lucrurile ... Eu sunt de parere ca Basescu a incercat sa scormoneasca pe alocuri , opozitia , simitindu`se cu musca pe caciula a speculat , ajungand in situatia din prezent ... Acum , te mai intrebi , de ce oare pe cand guverna PSD , era liniste , nici o suspendare nimc ? pt k toti au profitat , majoritatea s au simtit bine furand pe vremea lu iliescu , ca practic asa a fost nu ? de basescu de care zici tu ca vrea tot , tot si iar tot , te intreb eu acum : oare PSD ce a vrut si A si FACUT ?? ... e trist sa vezi , cum stai cu ochii inchisi , ignorand manariile , si sustinand gandirea comunista ... apropo , astazi , ai votat DA presupun , nu ? sustinand conflictu asta , fiind PRO opozitie , daca toata lumea ar gandi ca tine , ar trebui sa stii ca putem ramane pe dinafara UE ? de ce ? pt k avem idioti avizi de putere precum PSD ... daca nu e asa , te rog eu frumos , lumineaza`ma si pune`ma in cunostinta , pentru ca vreau sa stiu , de ce exista conflicte acum ( cu Base la putere ) si de ce nu au existat pe vremea PSD-ului ?? on the other hand , sunt de acord cu c3nz0r : " In Romania exista parlamentul care-si face de cap " . ( punct )
Zym3r Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 se pare ca a iesit cum trebuia votarea ;) base merita si trebuie sa ramana in continuare :>
InGeLiTzA*LeA Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Felicitari lui si felicitari celor care au tinut cu el !! Eram sigura ca nu vor fi nici un sfert din voturi cu DA :D :D
c3nz0r Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Thora tu vorbesti despre Basescu de parca noi am spune ca e vreun sfant iar tu vi cu argumente sa ne contrazici.Nu are rost sa acuzam ce a fost fiecare in trecut, este evident asta, dar nu Basescu a fost raul absolut. Altii au facut fapte mai grave. Nu exista persoana care nu a furat, acum trebuie sa judecam cine are de gand sa faca ceva si pentru noi.Tu de ce crezi ca majoritatea populatiei este PRO Basescu ?! Pentru ca de 2 ani jumate de cand este la mandat s-au vazut motivele care au stat la baza conflictelor politice si cine a fost vinovat pentru declansarea acestora: biletelul in care i se cerea lui Basescu sa intervina pentru Patriciu - vinovat: Tariceanu (ce nu face omul pentru un bun prieten)reforma in justitie a Monicai Macovei - vinovat: parlamentul (normal, era pusa in pericol imunitatea acestora, si averile)datile in care Basescu arata cu degetul - vinovat: parlamentul (se simteau cu musca pe caciula)
Daedalus Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Base + Cotroceni = we're screwed. Ma intreb ce urmeaza. Critica la greu, Base ma va uimi din nou cu o gafa, apoi cine voteaza pt el? Fanii lui, s-a descurcat sa capteze atentia, re. Dar intrebarea ramane: se va schimba in bine?
blk Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Base ma va uimi din nou cu o gafaTe-am rugat de 3 ori sa-mi dai exemple.. vrei sa te implor sa nu mai faci afirmatii nefondate?
Dani Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Forta Base ! ceea ce am avut de zis am zis-o in posturile de mai sus dar vad ca unora dintre voi nu le-a intrat nimic in cap ! treaba voastra ! Forta Base again !
DarkBringer Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Base + Cotroceni = we're screwed. Ma intreb ce urmeaza. Critica la greu, Base ma va uimi din nou cu o gafa, apoi cine voteaza pt el? Fanii lui, s-a descurcat sa capteze atentia, re. Dar intrebarea ramane: se va schimba in bine? Adevarul e ca era mai bine cu geaona+iliescu, care ar fi combinatia perfecta de scelerati tampiti . Nu sunt fan Base , dar decat sa vad ratatii de la psd care ne-au tras ani lumina in jos, prefer pe Basescu. Barem mai schimbam rahatul......
Angel of Darkness Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Mda... Basescu a castigat si vorba lui Daedalus Base + Cotroceni = we're screwed. Ma intreb ce urmeaza. Critica la greu, Base ma va uimi din nou cu o gafa, apoi cine voteaza pt el? Fanii lui, s-a descurcat sa capteze atentia, re.Dar intrebarea ramane: se va schimba in bine?.Nu sariti pe mine, nu sunt fan Basescu, nu sunt nici contra lui, insa m-a cam enervat faptul ca Gusa a fost huiduit de admiratorii lui Basescu. Cred ca nici la meciuri nu se face asa...PS: stati sa vedeti ce va fi de acum incolo (mai ales in orasele in care nu e alianta sa la conducere...)
blk Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 m-a cam enervat faptul ca Gusa a fost huiduit de admiratorii lui Basescu. Cred ca nici la meciuri nu se face asa...Probabil nu ai vazut campania anti basescu facuta de geoana..
Angel of Darkness Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 S-au batut? Eu ma refer la gesturi, nu ca se jignesc unul pe celalalt...
Beethoven Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Trebuie sa gandim macar PUTIN in viitor, doar nu suntem vite sa mancam tot ce ni se da. Cel putin unii dintre noi. Trebuie sa ne gandim CE IMPLICA demiterea lui basescu inainte sa votam. :blink: Oare ce implica? Alegeri prezidential anticipate cumva? Ti se par mai scumpe decat cele parlamentare? A, am uitat, tu nu cotizezi la bugetul de stat ... Inca ceva. Ai vazut tu undeva sa indemn pe cineva sa voteze pentru demiterea lui Basescu? Pentru ca mie mi se pare teribil de speculativ. Nu e de loc speculativ. Esti tu prea tanar sa intelegi. Indiferent cat te deranjeaza sa ti se spuna acest lucru. Iar in ceea ce priveste partile materiale, insasi marele Base a recunoscut ca s-a "invartit" de-o vila si o va da inapoi ... Poti sa vezi si declaratia lui de avere, daca esti curios. In ceea ce il priveste pe Iliescu si setea lui de putere, acesta Constitutie (cu partile ei bune si rele) a fost redactata pe vremea lui. Se pare ca i-a fost suficienta puterea care i-o conferea. Lui Basescu nu ... Si in caz ca nu stiai sau nu ai urmarit basescu a spus live in ultima confrutare dinainte de alegeri dintre el si nastase " imi pare rau ca poporul roman e blestemat, la atata timp dupa revolutie, sa fie obligat sa aleaga dintre 2 fosti comunisti". Un om care apreciaza curajul si sinceritatea ar putea aprecia ce a zis el atunci. A mintit prea mult ca sa mai conteze. Mai mult, acea afirmatie este a fost pentru oamenii usor influentabili. La diverse alegeri anterioare, au fost si candidati care n-au fost vreodata comunisti. S-a ales praful de ei. Ca si de partidele pe care le-au reprezentat. Hai sa te servesc si eu. Gandirea ta este demna de Iliescu (sau ceausescu). Calomnii, minciuni, dezgropari ireale ale trecutului, afirmatii vagi sub o sintagma pretentioasa etc. Fugi tare. Pur si simplu nu merita sa-ti raspund la asta. A, presupun ca nici acum nu ai citit la ce am raspuns cu aceste randuri. Banuiesc ca stii pe ce segment de varsta e majoritar PSD-ul, nu? Stii de ce a iesit de 3 ori iliescu presedinte, nu? Banuiesc ca apreciezi mai mult PSD-ul ca s-a bazat pe tzaranii care nu aveau nici o legatura cu politica dar stiau numele lui Iliescu si pe el il votau. Nici nu stiau ce partid voteaza. Da, pentru acei oameni e dificil sa nu faca corelatia BASESCU - ALIANTA D.A. DA, acei oameni nu ar trebui sa voteze. Dar acei oameni nu ar fi trebuit sa-l voteze pe Iliescu atatia ani, corect? Tu esti obsedat de Iliescu. Ai aflat si tu la un moment dat ca "Iliescu e rau" si o tot dai inainte ca in sceneta cu Florin Piersic si castravetele. Mai rau, imi tii mie teorii care intr-o oarecare masura am participat la Revolutie si la mitingurile anti-Iliescu pe vremea cind tu erai prin gradinita, caruia i-a fost scarba de Iliescu la 5 minute dupa ce l-a vazut prima data la televizor, sentiment ramas la fel de viu pana in prezent. Dar ma rog, tu stii mai bine cum a fost pe strada atunci ... Tare frumos iti bati joc de cei care il prefera pe Basescu in locul musuroiului de coruptie care e psd, cretinii de la PRM sau pe nea` latifundaru. Bravo tie.. intra pe un forum de gameri si zi-le copiilor ca sunt prosti ca sunt liberali. O atitudine de om matur :right: Prefera un musuroi de coruptie in locul altuia. Pana aici mai merge. Singura problema e sa constientizeze acest lucru. Daca te deranjeaza ca eu NU prefer nici una din ele, sa stii ca pot TRAI BINE cu acest gand. Nu multumita lui Base, ci MIE. Muncii depuse zi cu zi. De unde pana unde sunt liberali "pustii" de care vorbesti tu? "Cine nu e cu mine, e impotriva mea" suna a liberalism in gandire? Inca ceva. Pretul combustibilului nu e dat in principal de pretul titeiului, ci de cuantumul accizelor. Accize din care unele tari au construit infrastructuri, retele de autostrazi (chiar fara taxa unele). Alte tari le-au incasat doar. @thade Nu o sa mi se intample :D Oricum, mi-am mai facut odata loc printre scutieri :P Oare acum ii antreneaza mai bine?
Thora! Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Ai grija ce scrii... desi am votat NU asta nu inseamna ca e stapanul meu... Daca vrei sa incepem cu jigniri se poate rezolva foarte usor. Cine te crezi de iti permiti sa scrii asemenea lucruri? Daca ai ceva de spus fa-o in asa fel incat sa nu ofensezi pe cineva!!!PS: tu pe cine ai vrea presedinte? le: deci in concluzie mai bine de 75% din cei ce au votat ar trebui s-ti de una in cap pt ca l-ai facut pe Basescu stapanul lor Tu esti in stare sa intelegi lucruri simple?BASESCU a spus : " sa isi aleaga poporul stapanul". Pai cei ce au stapan sunt slugi, sclavi, servili, aserviti. NU EU AM SPUS-O, ci jegul pe care l-ati sprijinit in proportie de 75%. Adica, BASESCU zice : " 75% din populatia Romaniei are mentalitate de sluga ". Nu sunt eu de vina ca tara mea are un jeg pe post de presedinte, ci voi, cei 75%.Daca tot nu s-a priceput... atata vreme cat mai exista mame care isi plang copiii morti in Revolutie, atata vreme cat in acealsi loc unde eram si eu au murit oameni pentru dreptul la o minima demnitate si libertate, atata timp cat pe crucile din Cimitirul Eroilor nu s-a pus inca patina timpului, presedintele acestei tari nici in gluma, in cercul de prieteni nu ar trebui sa faca afirmatii de genul : "poporul trebuie sa arate cine este adevaratul stapan".Basescu nu a spus-o nici in gluma, nici intr-un cerc restrans, a rostit-o public, pe 5 mai la o reunine a PDului.Again.. ce gandire comunista Tare il regreti tu pe Ceausescu.. e trist cand coruptia distruge sperantele oamenilor in democratie in asa hal incat sa vor sa traiasca iar in dictatura. In locul tau m-as ascunde... departe.Credeam ca esti in stare de mai mult... ca o poti fi in stare sa te ridici macar putin peste lipsa de idei a idolilor tai.Tu vorbesti de mentalitate "comunista"? Pai ce poate fi mai "comunist" decat sa-ti doresti un om care sa aiba puteri absolute intr-un stat, care "sa scoata tara din foame", "sa faca ordine", "sa bage spaima in burgheji", "sa imparta - si sa faca - dreptatea".Hai da fuga pe blogurile pupatorilor in fund de Liiceanu si Patapievici, poate s-au mai bagat cretinisme proaspete, in forma pura.stati ma calmi n-o sa vi se intample voua nimic Probabil ca voi sunteti la varsta la care faptul ca Romania mai pierde aiurea in tramvai 7 ani nu este o catastrofa. Cam asa am zis si eu in '90, nu o sa fie un capat de tara cu Iliescu & Co. Problema e ca Romania a pierdut vreo 4-5 ani, batand pasul pe loc.Si te contrazic, nu numai ca o sa se intample la nivel de cetatean, S-A INTAMPLAT DEJA.Te-am rugat de 3 ori sa-mi dai exemple.. vrei sa te implor sa nu mai faci afirmatii nefondate?O sa iti dau eu, ti-am zis, marti sau miercuri, cand va fi re-incoronat ca STAPAN al tarii sale, maria sa, basescu. Si nu gafe la sprit, ci gafe exact acolo unde sunt atributiile sale principale - politica externa a Romaniei.
martafoy Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 ...vad ca foarte multi afirma ca 75 % dintre romani au votat Nu....nu cumva sunt 75 % dintre participantii la vot ?(fie ei si un milion?!).Atat de bine este totul organizat incat presedintele B.E.C,judecatorul "cutarica" inca nu stie in ce proportie au fost romanii la vot ...trist ...sa traiti si mai bine decat pana acum!
Thade Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Draga mea Thora, noi suntem la varsta in care stim sa respectam decizia altei persoane si sa discutam frumos cu cine merita. Oricum la noi in tara n-o sa se intample niciodata nimic, ce te arde atat ca ramanem cu 7 ani in urma altor tari a? oricum numai prindem nicio tara, asta ar insemna ca celelalte sa ramana pe loc. Si te rog, nu te mai arunca in piscina goala degeaba, noi suntem la varsta in care stim sa discutam decent, daca tot incerci sa ne dai cu varsta ta peste nas p-aici, macar fa-o intr-un mod in care o sa primesti si respect si totusi, NU-TI PLACE? pleaca draga din tara, ia-o pe aratura la stanga treci peste dunare cu pluta si vezi ce gasesti mai departe.
blk Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Tu vorbesti de mentalitate "comunista"? Pai ce poate fi mai "comunist" decat sa-ti doresti un om care sa aiba puteri absolute intr-un stat, care "sa scoata tara din foame", "sa faca ordine", "sa bage spaima in burgheji", "sa imparta - si sa faca - dreptatea".Esti batut in cap? Eu l-am votat presedinte. E dreptul meu sa-l votez. Cu ce drept il da parlamentul jos?Dupa cum ziceam presedintele e ales de populatie. A fost ales si acum, din nou.Afirmatiile tale cum ca el ar fi capul mafiei = vorbele lui geoana. Avand in vedere ca ai mentionat in repetate randuri ca esti/ai fost reporter si avaind in vedere "starea" mass-media din zilele noastre, nu ma mira ca argumentele tale sunt citate de-ale lui geoana.Nu am idoli dar mai bine sa-l apreciez pe Liiceanu decat pe Geoana. Distractie placuta in pestera ta. (pentru moderatorii prea zelosi.. e vorba de pestera lui platon, thora se prinde ;) )