Jump to content
Burne

Cu sau fara Basescu

Cu sau fara Traian Basescu  

257 members have voted

1. 1. Vreti ca presedintele Traian Basescu sa fie demis din functie ?

• Da vreau ca Traian Basescu sa fie demis din functie
      62
    • NU !!! Basescu trebuie sa ramana
      195

Recommended Posts

Guest Babes
Posted

Sa mergem la vot si sa votam NU pentru suspendarea presedintelui

Posted

NU ! Basescu trebuie sa fie la putere , altfel comunisti gen: Dan Voiculescu , Vadim Tudor etc. fac prapad in tara asta . Pentru cei care se vor duce la vot , votati-l pe Basescu sa stirpam comunisumul.

Posted

Sa vedem ce o sa iasa cu voturile si pe urma o sa putem zice forta base ;;)

O sa iasa bine, ai sa vezi :)

FORTZA BASE !!!!! :tiphat:

Posted

Voted 2.

Parerea mea este ca pana la momentul de fata a fost cel mai bun presedinte pe care l-a avut Romania!

Cum zicea money ca vede tot mai multe greseli din partea lui, da se poate pentru ca este singurul presedinte caruia "i s-au pus atatea bete-n roate" si s-au facut multe publice.

Chiar is curios, daca s-ar fi facut publice gafele presedintelui anterior?

Guest CottonMan
Posted

Rezolvare problema prin reducere la absurd:

Presupunem ca Base e un ticalos! Prima concluzie : Oare cei 322 de jigodii sunt clone a maicii Tereza? NU! ..... OK , dinte 1 ticalos si 322 de ticalosi ce parte alegem?

Eu clar : " 1 ticalos". Daca o fi ticalos , se vor gasi destule jigodii , din cele 322 ce vor pierde ciolanul , sa-i monitorizeze fiecare miscare. Dar , pe noi nu ne intereseaza cu cine bea la Golden Blitz , daca a pus-o cu Elena , etc.. asta face mai mult sau mai putin fiecare roman (Tariceanu la a treia nevasta!?!). Problema este calitatea lui Base ., ca om politic nu ca "persoana fizica" . (parerea mea) (Daca doi oameni au aceeasi parere , atunci cel putin unul dintre ei este INUTIL!)

Posted

heheheh cat am ras ieri.. cum sa zica Geoana "Basescu, Congo e tara ta" sau "Votati Da, Votati DA, ziceti-i PA.. BYE BYE" =)) .. Doamne cata prostie.. deci exact ca si niste copii de 3 4 ani care se cearta pt mancare.. oricum el ca si Presedinte de partid nu ar trebui sa`si permita sa zica dinastea.. dar se simte cu musca pe caciula si incepe sa dea tot felul de replici aiurea.. daca nu ar fi vinovati si ar fi siguri de victorie, cei din PSD ar sta pe curul lor pana la referendum dar pe zice trece lumea isi da seama defapt ce urmaresc ei..

Geoana l`a acuzat pe Base ca a furat 300 de milioane de euro din faza cu Flota.. sa fim seriosi.. nimeni nu ar crede asa ceva.. eventual.. ca orice politician si`a bagat vreo 4 5 milioane in buzunar dar nicidecum 300.. e strigator la cer.. si cainele de pe strada isi dadea seama.. daca era ce zice el fiti sigur ca la vremea respectiva iesea un scandal monstru si Base nu mai era presedinte astazi.. poate isi petrecea "mandatul" la parnaie dar ce sa faci.. cand zici Geoana.. zici "papusa lui Iliescu".. face si vorbeste exact ce zice bosorogul de Iliescu..

Doamne ce am ajuns.. de rasul lumii si la EuroNews am ajuns sa ne vedem :(

Posted

mai lasa-l pe base, nu e usa de biserica (si niciodata nu as vota o usa de biserica) da' totusi sa nu exageram in privinta lui, e un politician si trebuie sa il tratam ca atare...

Posted

mai lasa-l pe base, nu e usa de biserica (si niciodata nu as vota o usa de biserica) da' totusi sa nu exageram in privinta lui, e un politician si trebuie sa il tratam ca atare...

yo sunt PRO Base :) yo nu am nimic cu el :P

Posted

Eu unul m-am cam plictisit de BASE

Eu de intreaga clasa politica. Nici nu stiu daca ma duc sau nu la vot. Dar parca m-as duce sa pun stampila pe NU si asta ca sa nu le fac jocul parlamentarilor.

Noi decidem daca trebuie sau nu demis.

Posted

dimineatza :happy1: shi ma uit la realitatea cum totzi vb de base; eu lash vota pe Base dar astai ca nu pot sunt doar cls 5, eu zic ca n-ar trebui sa fie suspendat, toata lumea gresheshte! cum cred ei de la parlament ca is suspendeaza 2.. de oameni 108 is cu el shi 10 sau kt abtzineri cnd il voteaza cateva milioane de oameni

Posted

argumente pls :readthis: iar daca l`a votat lumea pe 5 ani de zile atunci sa`l lase pana la capat nu sa vina cei 322 de derbedei si sa`l dea jos.. ca ce chestie?.. ei l`au votat? plus ca pana acuma nu au adus dovezi.. doar vorbe au fost..

Posted

Uite-te pe cartoon network <_<

Clasa politica nu e acolo ca sa te distreze pe tine.

Posted

Se pare ca nu pot vota sambata ! :< O sa fiu la o sectie de votare toata ziua, lucrez si eu o zi ! :D

Oricum ash pune clar : DA !

tu votezi DA pt ca nu`ti place fata lui =))

@cum sa`l acuzi ca a furat 300 de milioane de euro? cum sa gandeasca cu fundu? E STRIGATOR LA CER.. pur si simplu nu`mi dau seama cum va manipuleaza PSD asa =)).. si tiganu de la Cacaceni din Deal afla daca se furau atatia bani plus ca nu e frumos sa zici de fata cu lumea "Base, Congo e tara ta" sau "ziceti`i PA".. sa fim seriosi.. la un asemenea nivel daca tot vrei voturi atunci comporta`te ca atare.. nu ca si un copil.. si aia din clasa a doua recita mai bine poezia ca Geoana discursul..

Posted

Se pare ca nu pot vota sambata ! :< O sa fiu la o sectie de votare toata ziua, lucrez si eu o zi ! :D

Oricum ash pune clar : DA !

inca o sansa in + pt base :P

anyway... :gives:

Posted

Rezolvare problema prin reducere la absurd:

Presupunem ca Base e un ticalos! Prima concluzie : Oare cei 322 de jigodii sunt clone a maicii Tereza? NU! ..... OK , dinte 1 ticalos si 322 de ticalosi ce parte alegem?

Eu clar : " 1 ticalos". Daca o fi ticalos , se vor gasi destule jigodii , din cele 322 ce vor pierde ciolanul , sa-i monitorizeze fiecare miscare. Dar , pe noi nu ne intereseaza cu cine bea la Golden Blitz , daca a pus-o cu Elena , etc.. asta face mai mult sau mai putin fiecare roman (Tariceanu la a treia nevasta!?!). Problema este calitatea lui Base ., ca om politic nu ca "persoana fizica" . (parerea mea) (Daca doi oameni au aceeasi parere , atunci cel putin unul dintre ei este INUTIL!)

frumos gandit

sa zicem sunt 2 grupe

1 este data jos cealalta poate sa fure fara masura numai are cine sa ii comenteze mai ales ca o sa vina oamenii

care o sa fie mana in mana cu 1 grupa

Acestia o sa fie foarte infometati astia sau cam potolit putin.

O sa fie acealasi kkt.

Va garantez asta.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...