oldman Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 uitati`va la americani.. cand o tara e condusa doar de un om.. care are puterea in stat.. nu apare nici un fel de cearta sau conflicte.. pt ca intre presedinte si parlamentari.. sau presedinte si prim-ministru apar tot felul de conflicte.. pareri diferite + ca presedintele are totul limitat.. nu are putere in stat.. vi se pare normal?.. pt ce mai e presedinte atunci?.. pt ce l`am mai ales atunci?.. o tara evolueaza foarte bine daca e condus de 1 om (rege spre ex).. nu de o hoarda de parlamentari incapabili.. nu sunt atatea partide (multe create aiurea).. si atunci sigur nu apar conflicte.. si merge totul aproape normal (sa nu credeti ca ma refer la dictator, care face abuz si face ce vrea).. nu la asta m`am referit.. @cum sa zica aia de la Antena1? soferul statului in loc de seful statului? .. clar e.. si in televiziune intra multi incapabili ;) Dani aici nu sunt de acord cu tine. Nu putem sa lasam puterea unui singur om. Este bine asa cum este acum dar parlamentarii sa fie alesi prin vot uninominal nu prin banii care-i doneaza la partid. Atunci cand vor raspunde singuri in fata electoratului multe se vor schimba. Va veni sa-mi spuna sa-l mai votez o data dar va trebui sa-mi arate ce a facut pentru judetul care l-a ales si pentru tara. Nu vor mai fi judecati la gramada ca sa arunce fiecare vina de la unul la altul.
blk Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Dani aici nu sunt de acord cu tine. Nu putem sa lasam puterea unui singur om. Este bine asa cum este acum dar parlamentarii sa fie alesi prin vot uninominal nu prin banii care-i doneaza la partid. Atunci cand vor raspunde singuri in fata electoratului multe se vor schimba. Va veni sa-mi spuna sa-l mai votez o data dar va trebui sa-mi arate ce a facut pentru judetul care l-a ales si pentru tara. Nu vor mai fi judecati la gramada ca sa arunce fiecare vina de la unul la altul.Tocmai de-aia nu am incredere in "votul" parlamentarilor de a "decide" cat de anti-constitutional e basescu.Dar noh.. traim in romania. Ipocritii decid regulile.
Dani Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Dani aici nu sunt de acord cu tine. Nu putem sa lasam puterea unui singur om. Este bine asa cum este acum dar parlamentarii sa fie alesi prin vot uninominal nu prin banii care-i doneaza la partid. Atunci cand vor raspunde singuri in fata electoratului multe se vor schimba. Va veni sa-mi spuna sa-l mai votez o data dar va trebui sa-mi arate ce a facut pentru judetul care l-a ales si pentru tara. Nu vor mai fi judecati la gramada ca sa arunce fiecare vina de la unul la altul. nici nu m`am referit la asta.. dadeam exemplu pe SUA doar.. unde presedintele are putere in stat.. poate face ceva.. are un cuvant de spus.. la noi ce cuvant are Basescu? ia sa va aud.. de ce clovnii din Parlament au cuvantul tot timpul? de ce ei voteaza Legi pt ei si presedintele are voie doar sa o confirme? uita`te la Geoana ce a putut sa zica "Basescu e un deseu toxic".. in primul rand la un asa nivel nu`l jignesti pe adeversar in halul ala.. plus ca asta duce la lipsa de caracter, incultura si prostie.. dar ce ma mai mira la astia din PSD?.. Geoana e marioneta lui Iliescu.. ce zice comunistu papusa Geoana aia face.. @p.s. m`am uitat la emisiunea lui Moraru si am ras cu lacrimi de ce poate spune Pruteanu ala .. Vadim 2 hehehehe (sa nu uitam ca a fost in PRM).. plus ca Luminita Anghel a zis o chestie adevarata.. ca s`a "adaugat" un paraf la legea referendumului (tre sa se prezinte 50+1).. dar au clovnii din Parlament au uitat o chestiune importanta.. informarea omului de rand.. sa stie si omul de rand si batranul de la sat de ce se face referendum.. sa vina la vot nu?.. dar se face dinadins chestia asta.. ca sa nu vina omul la vot.. ca sa nu fie valabil referendumul.. inca o chestie pe care o face mafia din Parlament.. plus ca se tine sambata.. iar dinadins.. omul sambata poate merge in sat sa`i ajute pe parinti.. sau la iarba verde.. nu?.. sa fim seriosi..
Yogurt Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 ehhh...sa ajuns la asta din cauza conduceri...era si logic,suntem condusi in marea groapa plina cu kkt !!but who gives a fuck ;) ?? ala fura,ala se plimba prin parc iar 80 % din adolescenti se joaca mmo-uri nonstop!! nu mai are nimeni ce sa zica...ata doamne ies 2000 de oameni in strada...fuck them...ce sa faca aia 2000 de insi...cam asa gandeste guvernu asta al nostru...au stat si au gasit momentu...asta e lume,cat timp o sa avem destepti care,prin vre'un miracol sau ceva cred ca Becali ar putea fi presedinte...domnilor un sofer de tir nu poa' sa conduca un avion,cum nici Becali o taraaaaa!! avem din pacate multe lucruri la care sa lucram...ca sa fim o tara decenta..pana atunci obisnuitiva cu rahaturile astea, dar cum am zis, who gives a fuck :( cat despre Basescu...mie personal si cu el,fara el,tot acelasi lucru e.... ;) ....pacat...foarte pacat,orice roman din strainatate e privit ca un...asta e,vina e a noastra...ce am putea noi sa facem??mai bine fac un lvl la sikroad sau la wow pm ....de ce sa ne mai chinuim sa ne ridicam de pe scaun??...cam asta e chestiunea :) ....si pan la urma urmei,cate probleme are un roman pe cap...draq ii mai arde sa faca ceva..sau macar sa ii pese...mama nu a aflat decat dupa 3 zile d la mine ca tara nu are presedinte...DAMN ;)
dev Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Intr-un fel, eject Base` ... in altfel, mai bine de atat ... nu cred ca poate fi ... doar mai rau ;)
Beethoven Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Dani aici nu sunt de acord cu tine. Nu putem sa lasam puterea unui singur om. Este bine asa cum este acum dar parlamentarii sa fie alesi prin vot uninominal nu prin banii care-i doneaza la partid. Atunci cand vor raspunde singuri in fata electoratului multe se vor schimba. Va veni sa-mi spuna sa-l mai votez o data dar va trebui sa-mi arate ce a facut pentru judetul care l-a ales si pentru tara. Nu vor mai fi judecati la gramada ca sa arunce fiecare vina de la unul la altul.Cam asta e ideea. Sa nu veniti sa-mi spuneti ca Base e pentru votul uninominal ca ca ma apuca rasul. E pentru acum, pentru ca ii convine. A fost impotriva atunci cand i-a convenit asa. Omul e politician, ce mai.@DaniAi cumva impresia ca in Germania cancelarul nu are putere? Sau ca presedintele in Germania e mai mult decat un simbol? Cand depasim oare stadiul de UN OM CARE SA CONDUCA? Fascinatia CONDUCATORULUI care asculta oamenii si face dreptate-n tara :P . Dregatorii fura, dar vine Voda si-i trage'n teapa ... Am trait 16 ani intr-un regim rezultat din aceasta gandire. Am iesit in strada pentru a scapa de el. NU MAI VREAU. Apropo, "Deseu toxic" imi pare o formulare eleganta comparativ cu "gaozar". Departe de mine de a fi fan Geoana, dar termenul incult nu i se potriveste defel.Referitor la intrebarile tale, raspunsul se afla in Constitutie. Culmea, facuta de niste oameni devotati trup si suflet lui Iliescu - cel putin in momentul respectiv. @blkUita-te un pic prin jur. Fa o plimbare prin tara, prin catunele uitate de vreme, fara apa, canalizare, curent. Oameni care n-au ajuns mai departe de satul vecin in viata lor. Chiar crezi ca sunt cei mai in masura sa decida cine trebuie sa conduca Romania? Votul lor in masa Legitimeaza Alesul, dar atat. Eterna dilema: Multi, da' prosti sau Prosti, da' multi. Sa nu-mi ceri solutii ca nu am.
blk Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Uita-te un pic prin jur. Fa o plimbare prin tara, prin catunele uitate de vreme, fara apa, canalizare, curent. Oameni care n-au ajuns mai departe de satul vecin in viata lor. Chiar crezi ca sunt cei mai in masura sa decida cine trebuie sa conduca Romania? Votul lor in masa Legitimeaza Alesul, dar atat. Eterna dilema: Multi, da' prosti sau Prosti, da' multi. Sa nu-mi ceri solutii ca nu am.Sincer acum sunt "zone" care nici macar nu sunt declarate asezari omenesti.Nu poti sa faci investiti de zeci de miliarde de euro pentru a duce acolo drumuri, canalizari, curent, apa etc. cand e mult mai usor ca oamenii aceia sa fie mutati de acolo. Dar vor? Nuuuuu.Acuma asta e situatia. Nu e cazul sa dam vina decat pe Iliescu ca l-a dat jos pe Ceausescu prea devreme.Si mie mi-ar fi convenit sa mai astepte 1-2 ani ca sa termine de construit drumul Tulcea - Sulina unde stau bunicii mei.Proiectul e inceput dar nici pana acum nu se poate ajunge cu masina acolo, decat cu vaporul.Suntem o tzara de lenesi cu conducere pe masura.
Dani Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 @DaniAi cumva impresia ca in Germania cancelarul nu are putere? Sau ca presedintele in Germania e mai mult decat un simbol? Cand depasim oare stadiul de UN OM CARE SA CONDUCA? Fascinatia CONDUCATORULUI care asculta oamenii si face dreptate-n tara :P . Dregatorii fura, dar vine Voda si-i trage'n teapa ... Am trait 16 ani intr-un regim rezultat din aceasta gandire. Am iesit in strada pentru a scapa de el. NU MAI VREAU. Apropo, "Deseu toxic" imi pare o formulare eleganta comparativ cu "gaozar". Departe de mine de a fi fan Geoana, dar termenul incult nu i se potriveste defel.Referitor la intrebarile tale, raspunsul se afla in Constitutie. Culmea, facuta de niste oameni devotati trup si suflet lui Iliescu - cel putin in momentul respectiv. cum sa nu i se potriveasca "incult"?.. defapt e putin zis.. la un asemenea nivel plus daca vrei sa ai si voturi in favoarea ta atunci nu`ti permiti sa faci afirmatii dinastea.. practic iti tai singur craca de sub picioare.. dar de ce sa mai vorbim de PSD ca imi vine greata.. vaisamar.. @Bethoveen tati.. stii cum e?.. cand Parlamentul face abuz de legi si sa`ti dau un exemplu pe care l`am aflat ieri cand am dat iesirea din scoala de soferi.. mai nou trebuie sa platesti 5 RON la Primarie ca sa termini scoala de soferi.. ca ce chestie?.. nu ajunge 700 RON scoala.. 15 RON iesirea si vreo 90 analizele si psihologicul? mai tre si la Primarie? ;).. defapt e normal.. mai merg astia 5 RON de la fiecare la Bugetul Primariilor, nu au destule blocuri si vile.. ce sa mai si sa continui.. cand domnii clovni din Parlament fac abuz de legi si vine Base si le da peste nas (Mai hou umpic baieti, lasati`i si pe astia sa traiasca umpic).. incep sa se revolte domnii bosorogi ca saracii de ei n`o sa mai poata fura si atunci ei decid ca sa`l dea jos.. e normal?.. nu cred..
Beethoven Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 cum sa nu i se potriveasca "incult"?.. defapt e putin zis.. la un asemenea nivel plus daca vrei sa ai si voturi in favoarea ta atunci nu`ti permiti sa faci afirmatii dinastea.. practic iti tai singur craca de sub picioare.. dar de ce sa mai vorbim de PSD ca imi vine greata.. vaisamar.. De mine poate sa se si ingroape (ii dau si o lopata gratis :D ) dar tot nu inseamna ca e incult. E unul din cei mai scoliti si culti politicieni romani. Ca i se pot aplica multe alte epitete, asta e alta problema. Vezi aici cateva date despre pregatirea lui.Pe de alta parte, sa te urci baut la volan, sa vorbesti tampenii la intalniri internationale, sa-ti aprinzi tigara pe coridoarele Parlamentului, sa etichetezi presa drept "gaozari" sunt demne de un Presedinte, nu-i asa? @Bethoveen tati.. stii cum e?.. cand Parlamentul face abuz de legi si sa`ti dau un exemplu pe care l`am aflat ieri cand am dat iesirea din scoala de soferi.. mai nou trebuie sa platesti 5 RON la Primarie ca sa termini scoala de soferi.. ca ce chestie?.. nu ajunge 700 RON scoala.. 15 RON iesirea si vreo 90 analizele si psihologicul? mai tre si la Primarie? ;).. defapt e normal.. mai merg astia 5 RON de la fiecare la Bugetul Primariilor, nu au destule blocuri si vile.. ce sa mai si sa continui.. cand domnii clovni din Parlament fac abuz de legi si vine Base si le da peste nas (Mai hou umpic baieti, lasati`i si pe astia sa traiasca umpic).. incep sa se revolte domnii bosorogi ca saracii de ei n`o sa mai poata fura si atunci ei decid ca sa`l dea jos.. e normal?.. nu cred..Dani, pentru tine toate relele au un singur responsabil - Parlamentul. De la taxele locale pana la grindina. E bine sa fii pasional, dar e rau daca nu esti si rational. Stii vorba: Somnul ratiunii naste monstri. Ar fi bine daca ai intelege ca aici nu o vorba de o batalie intre bine si rau, ci despre cine sa ramana cu ciolanul. Rontairea ciolanului a fost activitatea principala si pentru parlamentarii PD, in frunte cu Basescu :P.Daca ai avea vreo 40 de ani, asi spune ca te-a "infectat" Cultul Personalitatii. :D De mic imi recomanda lumea sa ma fac avocat sau jurnalist. Nu am ajuns nici una, nici alta. De felul meu sunt un observator "la rece". Nu am putut accepta ideea de a scrie la comanda sau a apara un om pe care nu il consider nevinovat. Nu o sa o fac nici acum. TOTI au partea lor de vina si nu e nici unul mai curat decat celalalt.
Dani Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Vodkaroiu rulez :P !!! aste se numeste spam.. pe ce motiv Vacaroiu ruleaza? :) ce oameni.. @Beethoven si normal ca Parlamentul e devina.. cine voteaza Legile?.. presedintele? oamenii? sau bosorogii din Parlament?.. daca ar vota oamenii pt fiecare lege atunci nu ar mai avea vile saracii.. cand a fost ieri meeting Anti Basescu am crezut ca o sa crap de ras .. cum sa vorbeasca marioneta de Geoana? .. o papusa poate vorbi? .. plus ca aduce niste acuzatii pe care nu le`a argumentat (faza cu flota).. n`am vazut dovada.. o vizionare video?.. un contract semnat de Basescu cu cei la care le`a vandut flota?.. n`am vazut nimic.. si nu cred pana nu vad cu ochii mei..
Daedalus Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Mi s-a parut o greseala inca de la inceput, cand Basescu a fost ales. Mi se pare ca lasa o impresie de om care nu ia in serios lucrurile. De exemplu, cand Bill Gates, cel mai bogat om din lume, a vanit in Romania, Basescu a tinut un discurs, continand afirmatia "cel mai piratat program din Romania este Microsoft Office". Serios? Windows nu e piratat deloc? Deci acolo 1 - s-a facut de rusine zic eu. Si mai sunt, nu stau acum sa le enumar. Anti Basescu clar...
blk Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Mi s-a parut o greseala inca de la inceput, cand Basescu a fost ales. Mi se pare ca lasa o impresie de om care nu ia in serios lucrurile. De exemplu, cand Bill Gates, cel mai bogat om din lume, a vanit in Romania, Basescu a tinut un discurs, continand afirmatia "cel mai piratat program din Romania este Microsoft Office". Serios? Windows nu e piratat deloc? Deci acolo 1 - s-a facut de rusine zic eu. Si mai sunt, nu stau acum sa le enumar. Anti Basescu clar...De unde stii tu ba care e cel mai piratat soft din romania? Ia uimeste-me DE CE a fost asta o GAFA atat de mare ca sincer sunt pe dinafara.OMG astea sunt gafe ??Si eu care credeam ca sunt gafe sa vindem petrol si munitie impotriva embargourilor <_<
SeBi Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Mi s-a parut o greseala inca de la inceput, cand Basescu a fost ales. Mi se pare ca lasa o impresie de om care nu ia in serios lucrurile. De exemplu, cand Bill Gates, cel mai bogat om din lume, a vanit in Romania, Basescu a tinut un discurs, continand afirmatia "cel mai piratat program din Romania este Microsoft Office". Serios? Windows nu e piratat deloc? Deci acolo 1 - s-a facut de rusine zic eu. Si mai sunt, nu stau acum sa le enumar. Anti Basescu clar...esti baiat destept dar....fi atent....Sunt multe PC-uri care vin cu un win preinstalat.....peste care vin utilizatorii cu un office piratat....multi nu au dorit poate nici win sa-l aiba cu licenta....dar daca asa a venit....In alta ordine de idei...care crezi ca sunt cei mai multi? cei care au win piratat sau cei care au office piratat? Eu cred ca cei cu office!Gata cu off-ul. Sper sa iasa basescu, si sa se organizeze anticipate...desi poate ar fi nasol de PD!
robert03 Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 cand a fost ieri meeting Anti Basescu am crezut ca o sa crap de ras .. cum sa vorbeasca marioneta de Geoana? .. o papusa poate vorbi? .. plus ca aduce niste acuzatii pe care nu le`a argumentat (faza cu flota).. n`am vazut dovada.. o vizionare video?.. un contract semnat de Basescu cu cei la care le`a vandut flota?.. n`am vazut nimic.. si nu cred pana nu vad cu ochii mei.. Ciudata afirmatie pt un sustinator al indepartarii coruptilor din Parlament. :mellow: Eu stiam ca nu trebuie sa faci "discriminari" intre politicenii corupti.. De unde stii tu ca Geoana, Tariceanu & Company sunt corupti, in lipsa unor dovezi clare si concise (hotarari ale instantelor de judecata)? Sincer, nu inteleg cum va puteti arunca cu capul inainte intr-o parte sau alta (in opozitie sau la putere).. Culmea e faptul ca intr-un topic mai vechi se laudau anumite persoane ca sunt foarte "deschisi la minte".. <_< Intradevar.. vad asta..
Zym3r Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 pana la urma facem republica parlamentara si gata :D atunci sa vezi balamucul de pe lume :rofl1:
blk Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Ciudata afirmatie pt un sustinator al indepartarii coruptilor din Parlament. :mellow: Eu stiam ca nu trebuie sa faci "discriminari" intre politicenii corupti.. De unde stii tu ca Geoana, Tariceanu & Company sunt corupti, in lipsa unor dovezi clare si concise (hotarari ale instantelor de judecata)? Sincer, nu inteleg cum va puteti arunca cu capul inainte intr-o parte sau alta (in opozitie sau la putere).. Culmea e faptul ca intr-un topic mai vechi se laudau anumite persoane ca sunt foarte "deschisi la minte".. <_< Intradevar.. vad asta..N-am incredere in aia.Cei care ei spun ca sunt nevinovati, eu ii consider vinovati (vezi SOV, Nastase, Iliescu). Cei care ei spun ca sunt vinovati (vezi Basescu) eu ii consider curati ca lacrima.Vezi tu.. am invatat sa nu am incredere in impartialitatea instantelor de judecata. Stiu prea bine ce se intampla.Stiu ce inseamna sa dai o persoana jos de pe o functie (mama mea) din motive politice (nu era PSD) si sa-l pui pe cutarescu care e un verishor de-al tau. Actionezi in judecata. Iti da cineva dreptate? Fii serios!
Thade Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 voi tot nu intelegeti ca mai rau de atat nu are cum sa ne mearga si ca nu conteaza cine e presedinte, pacat.
robert03 Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 N-am incredere in aia.Cei care ei spun ca sunt nevinovati, eu ii consider vinovati (vezi SOV, Nastase, Iliescu). Cei care ei spun ca sunt vinovati (vezi Basescu) eu ii consider curati ca lacrima.Vezi tu.. am invatat sa nu am incredere in impartialitatea instantelor de judecata. Stiu prea bine ce se intampla.Stiu ce inseamna sa dai o persoana jos de pe o functie (mama mea) din motive politice (nu era PSD) si sa-l pui pe cutarescu care e un verishor de-al tau. Actionezi in judecata. Iti da cineva dreptate? Fii serios!Nepotismele sunt o realitate certa in Romania. Aici ai mare dreptate.. Insa crezi ca PD-istii n-ar fi procedat la fel ca PSD-ul? Sau PNL-ul? Sau PLD-ul?Hmm.. Eu nu-mi aduc aminte sa fi recunoscut T. Basescu vreodata ca este vinovat pt vanzarea flotei (acuzatie care i se aduce cel mai frecvent; posibil sa existe si altele dar majoritatea electoratului pe asta a tinut-o minte), asa ca nu stiu cat de "lacrima" este.Basescu spune ca a reusit sa faca Instantele Judecatoresti independente (magistrati, procurori, cu totii au fost schimbati). De ce n-ai incredere in ele? Te rog sa nu-mi raspunzi cu o afirmatie de genul: "N-a reusit inca pt ca l-au dat mafiotii jos." E adevarat ca nu in totalitate, dar la un nivel care este acceptat de UE.voi tot nu intelegeti ca mai rau de atat nu are cum sa ne mearga si ca nu conteaza cine e presedinte, pacat.Daca afirmatia ta se refera la unul din comentariile mele, mai explic inca o data ca eu sunt neutru. Pe mine ma intereseaza ca tara sa aiba o continuitate administrativa (Basesciana, PSD-ista, etc - putin important), sa poata fi duse la bun sfarsit proiectele incepute, sa putem schimba ceva. Parerea mea despre Basescu ca om (detasat de functie) este una nu foarte placuta.. Insa, il respect pt ca este Presedintele Romaniei si atat. Nu trebuie sa fiu de acord cu modalitatea lui de a rezolva treburile, cu modul in care isi face aparitia in public (baile de multime) sau cu stilul sau de scandalagiu. Trebuie sa-i acord increderea (poate nu e tocmai cel mai potrivit cuvant) ca sa vedem ca se "invarte" ceva in tara asta. Deci ma intereseaza mai putin numele Presedintelui, atat timp cat lucrurile incep sa mearga spre normal. Ca imi displace persoana, e problema mea si nu afecteaza cu nimic situatia.Se pare insa ca eu sunt printre putinii cetateni care n-au nevoie de lovituri de bici ca sa faca cea ce trebuie, si mai putin ceea ce le place. Alte cateva milioane de cetateni probabil au nevoie de un conducator care sa stea cu biciul in mana si sa mai pocneasca din cand in cand din el..
Daedalus Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 esti baiat destept dar....fi atent....Sunt multe PC-uri care vin cu un win preinstalat.....peste care vin utilizatorii cu un office piratat....multi nu au dorit poate nici win sa-l aiba cu licenta....dar daca asa a venit....In alta ordine de idei...care crezi ca sunt cei mai multi? cei care au win piratat sau cei care au office piratat? Eu cred ca cei cu office!Gata cu off-ul. Sper sa iasa basescu, si sa se organizeze anticipate...desi poate ar fi nasol de PD!Da, Sebi, poate am exagerat dar... Chiar asa: Windows preinstalat. Apoi primesti de pe net virusi. Ce faci? Iei o copie de Windows si reinstalezi. Si, legala nu stiu daca va fi. Black: Basescu este un om care pare sa vorbeasca fara sa gandeasca, apoi urmeaza sa faca alte actiuni decat cele promise. De exemplu, atunci cu inundatiile. Cate a promis Basescu? Cati oameni l-au crezut, el nu a facut aproape nimic. Tariceanu? A luat masuri. Dar vorba lui Thade. voi tot nu intelegeti ca mai rau de atat nu are cum sa ne mearga si ca nu conteaza cine e presedinte, pacat. Sunt 100% de acord. Vom fi priviti in Europa ca niste tigani. Asa este, nu va mirati. Ati vazut cum fac "misto" de noi englezii? Vazusem nu stiu ce documentar. Mi s-a facut SCARBA. Aratau imagini cu carutele de la tara, cum oamenii transportau legume. Alaturi: "Believe it or not, this is a way of transporting goods in Romania". Daca la noi in tara e saracie, ce sa facem...
Sabotor78 Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Vom fi priviti in Europa ca niste tigani. Asa este, nu va mirati. Ati vazut cum fac "misto" de noi englezii? Vazusem nu stiu ce documentar. Mi s-a facut SCARBA. Aratau imagini cu carutele de la tara, cum oamenii transportau legume. Alaturi: "Believe it or not, this is a way of transporting goods in Romania". Daca la noi in tara e saracie, ce sa facem...Nu vom fi priviti ca niste tigani, suntem priviti ca niste tigani, ca niste hoti si ca niste cersetori. Dar poti sa-i condamni?
AngeL. Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Basescu a fost singurul care a incercat sa readuca romania pe picioare. Tot ce s-a intamplat a fost din cauza rusilor care au fost in legatura cu ceilalti presedinti. Besescu a fost ca un catelus pentru ei care deabea au reusit sa-l controleze. Acum, toata vina a cazut pe Basescu si dupa ce nu va mai avea imunitate parlamentara, se va alege cu dosar penal. Parerea mea e sa ramana in functie.
oldman Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Da, Sebi, poate am exagerat dar... Chiar asa: Windows preinstalat. Apoi primesti de pe net virusi. Ce faci? Iei o copie de Windows si reinstalezi. Si, legala nu stiu daca va fi. Man daca ai licenta de windows (windows preinstalat) poti sa-ti reinstalezi de n ori windowsul folosind (in cazul in care ai pierdut cd-ul original) orice alta copie de windows pe care o activezi cu cd-key-ul scris pe stickerul lipit pe comp.
blk Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Black: Basescu este un om care pare sa vorbeasca fara sa gandeasca, apoi urmeaza sa faca alte actiuni decat cele promise. De exemplu, atunci cu inundatiile. Cate a promis Basescu? Cati oameni l-au crezut, el nu a facut aproape nimic. Tariceanu? A luat masuri. Tu esti chiar foarte destept.Mai baiete nu-l mai asculta tu pe Becali. Treaba presedintelui nu este sa FACA, sa DEA bani moka la toti.Mana cu care presedintele "face" este primul ministru, capish? Daca Tariceanu a facut, e meritul lui Basescu. Ei trebuie sa fie o echipa si sa lucreze impreuna, nu unul impotriva celuilalt cum suntem noi obisnuiti.Chiar va rog.. spuneti-mi GAFE cu care el ne-a facut de ras in afara. Sa zici "imi e rusine ca sunt roman ca am un presedinte care a zis : .... " (gen Bush)Si fara palavrageli de-alea "offfice e cel mai piratat soft din romania".1 la mana tu nu ai de unde sa stii2 la mana el e presedintele si cred ca e foarte bine informat deci stai tu flex ca nu stii mai multe ca el ;)