SlyBoy Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 In general nu am preferinte, depinde de starea in care ma aflu si ce vreau sa fac. Nu pot sa ma pronunt exact dar sa spunem ziua.
Ahilosu Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Nopti albe, zile negre Am observat ca in ultima vreme ma regasesc in fata calculatorului, cu castile pe cap, vorbind cu aceiasi oameni cu care vorbesc de ani buni. De ce? Pentru ca imi place, pentru ca pot si pentru ca vreau. Unul din putinele lucruri din viata pe care le fac pentru ca vreau si pentru ca pot...sunt sigur ca nu ma voi intalni cu aceasta posibilitate de prea multe ori in continuare. Se pare ca in sf imi dau seama de ce spuneau parintii mei, ca nu voi recupera timpul pierdut aiurea. Dar daca pe mine nu ma deranjeaza sa il pierd astfel? Cei care va considerati gameri, internauti sau ce va mai considerati voi, cate lucruri sunt mai bune decat momentul cand te pui in pat dupa o noapte de ars gaz'u aiure ain fata calculatorului?Dar...daca ar fi invers, sa o ardeti aiurea toata ziua in fata calculatorului iar seara sa va puneti in pat ati simti aceeasi placere? Eu nu o simt. Ii spuneam acum ceva vreme unei persoane ca imi place sa stiu lucruri, iubesc sa stiu lucruri, shit, ask me orice trivia question, garantez un raspuns, dar NU IMI PLACE SA INVAT... imi place sa o ard aiurea. daca vreti sa cititi restul, http://ahilosu.blogspot.com/2006/04/nopti-...zile-negre.html
blk Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 E destul de evident raspunsul meu avand in vedere ora la care postez..
musthyzz Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 noaptea FTW...vezi orele la care postez eu deobicei...
Deian69 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Imi place si ziua dar si noaptea,Totusi cateodata prefer o noapte linistita pe afara.
Thade Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 incepand cu ora 7 pana la ora 12, apoi bleh (seara)
TiberiuC Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 daca ma trezesc dimineata ma simt mai bine...pacat ca se intampla foarte rar
Smok3 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Noapte .... ori in fata calculatorului .... ori prin cluburi :D