Jump to content
IceMan

www.dumnezeu.ro

Recommended Posts

Posted

Imagine IPB

Pacatele semenilor nostri sunt postate, mai nou, pe internet. Si unii dintre ei chiar spera sa-si gaseasca iertarea, spovedin- du-se on line. Mai mult, sunt si preoti care ii incurajeaza pe credinciosi sa dea un dublu click pe Dumnezeu Deja tot mai multe biserici si manastiri au site-uri pe internet.

Pe langa ele, tot felul de locuri de intalnire pentru credinciosi.

De la www.dumnezeu.com, www. spovedanii.com, www. sfintii-arhangheli.ro, la acatiste on-line, tonuri de apel cu imnuri religioase pentru telefonul mobil sau preoti pe forumuri de discutii care ii spovedesc "in direct" pe pacatosi.

M-AM CULCAT CU PRIETENUL SOTULUI

"Port povara unui mare pacat. M-as duce la preot sa ma spovedesc, dar imi e tare rusine sa spun ce am facut, asa ca prefer sa ma descarc aici. M-am culcat cu cel mai bun prieten al sotului, si nu o data. Doamne, ajuta-ma sa nu mai fiu ispitita, ca nu vreau sa-mi pierd sotul", marturiseste Marcela pe site-ul unde romanii spera sa-si gaseasca iertarea.

REGRETE PE NET www.spovedanii.com este locul unde multi credinciosi au ales sa-si usureze sufletele. "Imi pare rau ca fumez si beau din cand in cand, ca am injurat de Dumnezeu uneori, dar mai ales pentru ca am blestemat. Pacatuiesc cu trupul si cu mintea, mi-am vorbit de rau parintii si nu vorbesc cu ei in prezent", a scris un barbat. "Am facut un avort, am preacurvit, am trait in desfranare, am mintit si mint si acum, am fost la ghicitori, am facut spiritism si fumez", a marturisit si o femeie, care ii cerea lui Dumnezeu sa o ierte prin intermediul Netului.

SFATURI DE LA TULCEA

Pe un forum de discutii religioase, parintele Marian Istrati de la Parohia Ortodoxa Macin - Tulcea chiar da sfaturi celor care scriu on-line si isi marturisesc pacatele. Acesta ii invita pe cei pacatosi sa-si spuna orice problema. Asa se face ca sute de persoane i-au scris, marturisind tot felul de pacate, de la cele trupesti la cele spirituale. Femei care au recunoscut un avort sau barbati care au marturisit ca pacatuiesc nu numai cu mintea, dar mai ales cu trupul. La toate acestea, preotul are solutii si citate din Biblie, explicand pacatul si cerandu-le oamenilor sa se roage pentru a fi iertati de Dumnezeu.

PLACERI SEXUALE

"Problema mea se refera la placerea din timpul actului sexual intre sotii cununati. Daca cei doi se impreuna fara a se feri sa aiba copii, se supara Dumnezeu daca ei cauta sa-si ofere si placere? Ma refer in mod special la orgasmul femeii, care nu vine repede si nici usor. Are rost sa se straduie sotul pentru asta, sau e pacat?", intreaba un crestin -internaut. Raspunsul este dat cu promptitudine de parintele Istrati Marian: "Dumnezeu a lasat impreunarea intre soti pentru nastere de prunci, si nu pentru placeri. Doamne ajuta!"

TONURI DE APEL

Paginile de internet ale bisericilor si manastirilor contin, pe langa prezentari, fotografii, biblii si sfaturi ortodoxe, tot felul de fotografii cu icoane pentru desktopul calculatorului. Adica de ce sa ne intampine vreun peisaj de iarna sau un apus de soare, cand putem foarte bine sa ne desfatam privirile cu o Maica Domnului 3 D? Dar inventivitatea slujitorilor Domnului nu se opreste aici. Din paginile de prezentare poti sa descarci in propriul calculator (free) muzica religioasa. Imnuri ca "Veniti sa ne inchinam" sau "Invredniceste-ne, Doamne!" sunt acum la dispozitia credinciosilor. Ba, cei mai credinciosi dintre credinciosi isi pot alege chiar un imn drept ton de apel pentru telefonul mobil. O aberaTie!

Parintele Constantin Stoica, purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, ii sfatuieste pe credinciosi sa nu se lase pacaliti de astfel de site-uri pe care Biserica Ortodoxa Romana le dezaproba. "Sunt niste aberatii, nu au nici o legatura cu invatatura ortodoxa. Cum sa faci spovedanie on-line?". Este foarte posibil ca aceste site-uri sa fie o crasa sarlatanie, a mai adaugat purtatorul de cuvant.

sursa

Posted

am mai auzit de de site-ul asta la stiri ... si intrebabu babele prin sibiu daca vor sa se spovedeasfca on-line

Eu unul cred ca e blasfemie aceasta pagina web

Posted

Si oamenii cred ca daca te spovedesti pe internet, sau te spovedesti la popa, si popa se roaga pentru tine, Dumnezeu o sa te ierte, dar daca cititi in Biblie nu e asa. Ca Dumnezeu sa te ierte, trebuie sa te rogi tu... si alta data nu trebuie sa mai faci... In concluzie cititi Biblia ;)

Posted

Deja e prea mult, cu "modernizarea" asta. Daca si pana aici s-a ajuns...

E ca in bancul ala dintre 2 prieteni:

- frate ploua afara

- da-mi linkul sa vad

Posted

The requested URL could not be retrieved

While trying to retrieve the URL: http://www.dumnezeu.ro/

The following error was encountered:

Unable to determine IP address from host name for

=))

asta imi place la dumnezeu... nu exista, nu are un ip, o adresa alocata... nu-si are locul in internet

deci cel ce a deschis sau vrea sa deschida un asemenea site poate fi un geniu precum e becali, daca nu chiar becali in persoana

Posted

WTF is this :|||||||||||

Oare de ce mai avem biserici hai sa le demolom,pentru ce le mai tinem acolo

de Pastia slujba pe net,de Craciun la fel

Invierea o facem in counter strike

Posted

Inca o dovada ca religia este pentru cei naivi. Si-au dat seama bisericile ca oamenii prefera sa se duca in discoteci si ce s-au gandit, hai sa folosim masina diavolului(calculatorul) ca sa-i readucem pe calea cea buna =))>

Penibil... ma gandesc sa ma fac popa, sa fac bani pe seama naivilor :evil

Posted

V-ati intrebat vreodata de ce oamenii care ucid, fura, etc etc de cele mai multe ori scapa !

A, ei nu ajung in rai (pai iadu nu exista cititi toate cartile cu marii filozofi,psihologi,etc si veti afla ca iadu nu exista) ... deci ce se intampla totusi cu ei ? exista Dumnezeu ? exista...asta va spun eu, mai departe...?

Hai ca sunt curios ce cultura sau imaginatie aveti.

Posted

@ Extrem One:daca spui ca iadul nu exista, Dumnezeu de asemenea, inseamna ca negi peste 2007 de ani de credinta in Dumnezeu, in acelasi timp , din postul tau ar rezulta ca si Biblia e o mare minciuna.Ceea ce spun "marii" filozofi nu poate fi comparat cu ce au spus apostolii:adevarul.Nu caut motiv de cearta , doar imi spun parerea.Si lamureste-ma cu inca un lucru:oamenii care ucid, fura, etc etc scapa.Unde scapa?De ce scapa?De puscarie?Aia da.Se numeste coruptie, dar sunt convins ca de iad sigur nu scapa, cel putin daca nu se pocaiesc.In fine, de ajuns cu chestii de genu pentru moment, daca ai chef de "dezbateri religioase" hai sa o facem pe ym sau altundeva aici nu e locul.

@OT:Faza nu e chiar noua, si mai demult parca exista un asemenea site.Dupa cum spunea si Frody, nu preotul trebuie sa se roage pentru tine si bla bla bla.Tu trebuie sa te rogi pentru pacatele tale si sa ceri iertare, nu altul.Zapp online--->>>GOD online :) is curios ce mai inventeaza astia :happy1:

Posted

Cat de bolnav poti fi sa faci asa un site sau mai bine zis cum poti sa fi asa de nebun sa intri sa ``te spovedesti`` acolo ... Doamne :comp1:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...