Jump to content
IceMan

Masacrati in sala de curs a universitatii

Recommended Posts

Posted

stiu ca o sa fiu injurat dar....isi merita soarta.(pacat ca a murit 1 om de'al nostru)

Recomandare (film) : Bowling For Columbine ... o sa itelegeti de ce apoi.

Posted

Dar profesorul roman ce-a facut pentru a fi declarat erou?A murit.Atat.A stat si a murit.Si gata a devenit erou.WTF man... asta e prostie, n-am mai vazut atata prostie de cand a calcat un soldat roman pe-o mina si l-au facut si pe ala erou.Ca a calcat pe mina :\

In curand se vor da decoratii de eroi daca intrii cu masina intr-o groapa(bucurestenii vor fi toti eroi ) :))

Poate ca nu stiai, dar acel profesor roman tinea un curs in acel timp.. Cand a auzit impuscaturile, s-a dus la usa a tinut-o si le-a spus elevilor sa sara pe geam. Ei au sarit, dar profesorul a fost impuscat prin usa. Pentru asta este considerat erou.. Tu ce crezi?

Posted

Cum zice blk, aia n`au putin curaj ? Unu mai stralucit dintre cati erau pe acolo ? Glock avea? ala parca are 20 de gloante. Din 20 de gloante sa nu`mi spui ca, cu fiecare glont o omorat cate un om. Cel putin de 2 ori o reincarcat pistolu, in momentu ala trebuia sa sara careva pe el.

Total de acord cu blk, de era la noi asa ceva, il rupeau romanasii la poarta, nu mai apuca sa intre in clarire ! :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...