POLAND Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Tu cum crezi ca va fii sfarsitul lumii ? Sau nu crezi in acest sfarsit ?Sfarsitul va fii cum este descris in Biblie ? Ne vom distruge noi cu propriile noastre arme? Ne vor extermina extracterestrii? Un asteroid va lovi pamantul ? Robotii viitorului ( creati de om ) ne vor distruge ? Schimbarile climatice ?Am dat doar cateva exemple. Astept niste pareri. :P--------------------------Eu cred ca sfarsitul va fii cum este prezentat in Biblie sau ca ne vom autodistruge.
#spoitoru# Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Sunt sigur ca va fi cum este prezentat in Biblie... daca cititi Biblia, o sa vedeti ca multe dintre profetii sau implinit, si au mai ramas foarte putine, deci sfarsitul e aproape, si totul o sa se termine cum e scris in Biblie
Diabolik_01 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Sfarsitul lumi: Ne vom distruge cu armele create de om ( Bomb. Nucleare)Mai ales ca intre Sua si Rusia exista mereu conflicte + teoria ierni nucleare Cofororm acestei teori :Folosirea pe scala largă a bombelor nucleare, în cazul unui război nuclear, poate avea un efect catastrofal asupra climei planetei si anume apariţia aşa numitei Ierni Nucleare. Această teorie a iernii nucleare a fost dezvăluită in presă, de un grup internaţional de cercetători in Decembrie 1983Conform acestei teorii, prin explozia a mai puţin de jumătate din bombele nucleare deţinute de USA şi Rusia s/ar arunca in atmosferă cantităţi enorme de praf si fum. Acestea ar fi suficiente pentru a împiedica lumina Soarelui să ajungă pe Pământ. Clima va fi extrem de rece până când praful va dispărea . Stratul de ozon va fi şi el afectat şi nu va mai reţine radiaţiile ultraviolete ale Soarelui, care sunt foarte periculoaseAceste efecte ale unui război nuclear ar putea determina sfârşitul rasei umane.sursa
Xellos Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 eu cred ca vor veni niste giganti (cate 1-2 in fiecare tara) si ne vor omora :crybaby:
robert03 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Cand o sa vina, o sa vina. Probabil n-o sa stie omenirea cand e sfarsitul cu adevarat. Nu poti sa te apuci sa faci predictii asupra viitorului fara o anumita baza; altfel se transforma intr-un topic in care fiecare spune ce-i delireaza mintea, aparand scenarii in genul celui de la War of the Worlds, The day after tomorrow, s.a.m.d. Unii l-ar putea numi spam. :)
Fane Spoitoru Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Sa vina sfarsitu lumi doar dupa ce murim noi :) adik generatia noastra, ca mie imi place viata asa cum e ea acuma, cu mici retusuri se poate si mai bine. Oricum mai devreme sau mai tarziu murim toti :)
blk Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 eu cred ca vor veni niste giganti (cate 1-2 in fiecare tara) si ne vor omora :crybaby:don't worry there's no sugar. pe aia din franta / germania / italia / spania o sa-i fure romanii deci tot la noi o sa ajunga toti :rofl1:cum vad sfarsitul lumii? ca pe un lucru bun. sper sa-l prind.
dev Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 cum vad sfarsitul lumii? ca pe un lucru bun. sper sa-l prind.Asa il vad si eu ... si eu sper sa-l prind ;).
[n33d] Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Cel mai probabil este sa ne autodistrugem datorita distrugerii stratului de ozon prin poluare care va produce incalziri masive in cele 2 emisfere si implicit topirea ghetarilor, schimbarea climei, vor fi din ce in ce mai multe tsunami si cutremure care vor deplasa si mai mult axa pamantului si nu in ultimul rand terminarea perioadei interglaciare in care ne aflam.
B|adeTrinity Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 sper sa nu prind acest sfarsit al lumii ... sa mor si dupa se poate intampla orice ... :Doricum cred ca acest sfarsit se va datora incalzirii globale
Legacy Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 ori cade un meteorit pe noi cu diametrul a 10 stadioane de fotbal sau vom fii atacatii de extraterestrii ... sau daca TERRA se va distruge putem emigra pe alte planete ... asta daca se va intampla in viitorul departat, fff departat
blk Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 sper sa nu prind acest sfarsit al lumii ... sa mor si dupa se poate intampla orice ... :DExact atitudinea ASTA aduce sfarsitul lumii. Si din pacate prea multi gandesc asa..
never Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 sfarsitul lumii sau a omenirii?ce intelegi prin lume?omul se adapteaza tuturor schimbarilor de mediu si nu ne vom autodistruge prin bombe nucleare sau prin factori biologici, asa cum am devenit imuni la variola ne vom adapta la (aproape) orice virusieu nu vad sfarsitul omenirii cum scrie in biblie... nu va fi un sfarsit...tot timpul omul va gasi o cale de scapare si... nu are rost sa discutam despre acest lucru
c3nz0r Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 ' date='Apr 15 2007, 16:07' post='1884799']Cel mai probabil este sa ne autodistrugem datorita distrugerii stratului de ozon prin poluare care va produce incalziri masive in cele 2 emisfere si implicit topirea ghetarilor, schimbarea climei, vor fi din ce in ce mai multe tsunami si cutremure care vor deplasa si mai mult axa pamantului si nu in ultimul rand terminarea perioadei interglaciare in care ne aflam.word ...sau se va declansa un razboi din vina unor conducatori care urmaresc unele interese personale
Guest <Raziel> Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Eu cred ca sfarsitul va fii cum este prezentat in Biblie sau ca ne vom autodistruge.cam asa cred si eu,dar mai avem pana atunci :)
iNm Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Distrugere totala nu cred ca va fi ... rasa umana va supravietuii , cum zicea cineva mai sus suntem ft adaptabili.
smuggster Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 eu cred ca va fi ceva gen chicken invaders niste gaini uriase ne vor ataca
Diabolik_01 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 eu cred ca va fi ceva gen chicken invaders niste gaini uriase ne vor ataca prea mult C.I. in ultimul timp ?
Legacy Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 ) parca vad : GOD , cand dai RR DB? PLS stai ca ma apuc sa fac acuma arca
TrC Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Dupa parerea mea sfarsitul lumii va fi atunci cand :OMUL VA AJUNGE LA ACEEASI PUTERE CA AL LUI DUMNEZEU
bunny Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 ) parca vad : GOD , cand dai RR DB? PLS tare )))) party pls sa ma fac mare ?