oldman Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Tocmai ce am vazut la stiri ca operatia de separare a celor doua gemene si nu inteleg cum poate sa coste 5 mil USD. Mi se pare exagerat de mult. :( . Ce poate sa justifice pretul asta?
never Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 analizele, materialele folosite, personalul implicat, perioada de recuperare si mai ales durata operatiei...cu cat e mai lunga operatia cu atat ia doctorul mai multi bani (poate din cauza duratei vor fi mai multe echipe implicate)naba stie d c e asa de scumpa operatia, da' un lucru e sigur: doctorii pt astfel de operatii iau un comision de (zeci) mii de dolari
rat Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 MDA! pretul poate ca atata o fi dar de obicei doctori ar trebui sa cada la un comun acord sa lase mult mai ieftin sau sa o faca gratis , ca au mai fost cazuri in care doctori au lasat gratis pt situati dinastea sau iau scutit de dat o gramada de bani, poi sa ne gandim! daca ar fi 50 de doctori cea ce nu cred :P iar veni 100 mii $ la unu, si nu putem zice ca e o suma mica :error:
Zym3r Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 daca tot zici de operatie macar zi ce fel de operatie si pe cine e facuta poate nu toti stiu despre ce e vb PS: nu sariti :D
udvaritibor92 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Pai nu am auzit, dar cred ca le-au mai pus niste centimetri ;)
B|adeTrinity Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 pai in urma cu cateva zile am auzit ca operatia va fi facuta gratuit si familia trebuie sa suporte doar cheltuielile legate de drum , cazare , mancare ! si 5 mil de dolari ptr a salva 2 vieti ? :o
Deian69 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 cu banii aia operezi jumate de romania ...mi se pare nu mult extrem de mult
Alexandru Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 cine stie poate aveau vreun organ comun si operatia sa fie riscanta
Ahilosu Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 la inceput au fost 2, dupa 4, acum 5. trist ce poate face foamea din om. au vazut ca sunt mediatizate si ca da lumea bani si gata, storc tot ce pot.
Guest Madruga Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 multa muca , multe studdi , nu numai asupra cazului , ci si pentru a se ajunge la asemenea cunostinte , necesit investitii enorme de-alungul anilor
Guest Blaidy Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Dar 5 milioane $ ? nici Becali nu ar da atata Este o suma piperata dar cred ca ei au adaugat foarte mult la costuri, cu 5 milioane $ traiesti 10 vieti in puf da-o draq de treaba.
B|adeTrinity Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 dak cele 2 gemene trec bine de operatie si vor fi sanatoase nu mai conteaza cat a costat . Ce e cel mai important pt ele , e sa poata duce o viata normala
SpecialEffects Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 nu le da nimeni 5 mil $ din cate am auzit eu la stiri doctorii fac asta gratis va dati seama ca parintii fetelor nu au atatia bani
CryNow Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 va dati seama ca parintii fetelor nu au atatia bani daca sunt oameni cu job normal ... nici in 10 vieti nu aduna atat oricum bine ca a fost moca ;)
Fane Spoitoru Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 ai ma frate k e exagerat de mult 5 mil de usd. Toate k toate bine ca a fost gratis pana la urma
Burne Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 :( am vazut si eu cazult celor 2 surori si sincer sa fiu mai bine dau bani pt asa ceva decat sa construiesc case alcolistilor care si-au pierdut casele la inundatii jandarmeira si cei care ajutau sapau la diguri si carau saci de nisip si ei stateau la bere ..... ca peste 2 zile dupa ce a ramas fara casa tot acelasi om sa isi planga de mila ca nu ii face jiji casa nouaDumnezeu sa le ajute sa fie bine sunt copii si merita sa traiasca o viata normala
Diabolik_01 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 e foarte mare suma + doctori au afirmat ca sansa de reusita e mai mica decat cea de ne-reusita in aceasta "separare"Ps 200 de post :)
oldman Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 multa muca , multe studdi , nu numai asupra cazului , ci si pentru a se ajunge la asemenea cunostinte , necesit investitii enorme de-alungul anilorSunt de acord dar nu cred ca fondurile din cercetare sunt fonduri acordate pentru a obtine profit ulterior. Si oricum nu cred ca se justifica suma.
Raul4HH Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 5 milioane de USD e o suma exorbitanta parerea mea ca o operatie de separare mai mult de 40-50.000 nu costa
ShadyMonto Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 nasol , sa dai atati bani pentru o operatieViata unei persoana nu cred ca are pret :( . Dar , cum a mai zis cineva : " ce face foamea din om... " :( . Fetitele alea sunt intre viata si moarte si astia s-au gasit sa le jegmaneasca :(