Jump to content
oldman

5 milioane de USD pentru o operatie

Recommended Posts

Posted

Tocmai ce am vazut la stiri ca operatia de separare a celor doua gemene si nu inteleg cum poate sa coste 5 mil USD. Mi se pare exagerat de mult. :( . Ce poate sa justifice pretul asta?

Posted

analizele, materialele folosite, personalul implicat, perioada de recuperare si mai ales durata operatiei...

cu cat e mai lunga operatia cu atat ia doctorul mai multi bani (poate din cauza duratei vor fi mai multe echipe implicate)

naba stie d c e asa de scumpa operatia, da' un lucru e sigur: doctorii pt astfel de operatii iau un comision de (zeci) mii de dolari

Posted

MDA! pretul poate ca atata o fi dar de obicei doctori ar trebui sa cada la un comun acord sa lase mult mai ieftin sau sa o faca gratis , ca au mai fost cazuri in care doctori au lasat gratis pt situati dinastea sau iau scutit de dat o gramada de bani, poi sa ne gandim! daca ar fi 50 de doctori cea ce nu cred :P iar veni 100 mii $ la unu, si nu putem zice ca e o suma mica :error:

Posted

pai in urma cu cateva zile am auzit ca operatia va fi facuta gratuit si familia trebuie sa suporte doar cheltuielile legate de drum , cazare , mancare ! si 5 mil de dolari ptr a salva 2 vieti ? :o

Posted

la inceput au fost 2, dupa 4, acum 5. trist ce poate face foamea din om. au vazut ca sunt mediatizate si ca da lumea bani si gata, storc tot ce pot.

Guest Madruga
Posted

multa muca , multe studdi , nu numai asupra cazului , ci si pentru a se ajunge la asemenea cunostinte , necesit investitii enorme de-alungul anilor

Guest Blaidy
Posted

Dar 5 milioane $ ? nici Becali nu ar da atata =))

Este o suma piperata dar cred ca ei au adaugat foarte mult la costuri, cu 5 milioane $ traiesti 10 vieti in puf da-o draq de treaba.

Posted

va dati seama ca parintii fetelor nu au atatia bani

daca sunt oameni cu job normal ... nici in 10 vieti nu aduna atat :-O

oricum bine ca a fost moca ;)

Posted

:( am vazut si eu cazult celor 2 surori si sincer sa fiu mai bine dau bani pt asa ceva decat sa construiesc case alcolistilor care si-au pierdut casele la inundatii jandarmeira si cei care ajutau sapau la diguri si carau saci de nisip si ei stateau la bere ..... ca peste 2 zile dupa ce a ramas fara casa tot acelasi om sa isi planga de mila ca nu ii face jiji casa noua

Dumnezeu sa le ajute sa fie bine sunt copii si merita sa traiasca o viata normala

Posted

multa muca , multe studdi , nu numai asupra cazului , ci si pentru a se ajunge la asemenea cunostinte , necesit investitii enorme de-alungul anilor

Sunt de acord dar nu cred ca fondurile din cercetare sunt fonduri acordate pentru a obtine profit ulterior. Si oricum nu cred ca se justifica suma.

Posted

nasol , sa dai atati bani pentru o operatie

Viata unei persoana nu cred ca are pret :( . Dar , cum a mai zis cineva : " ce face foamea din om... " :( . Fetitele alea sunt intre viata si moarte si astia s-au gasit sa le jegmaneasca :(

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...