Jump to content
IceMan

Posibili candidati la anticipatele prezidentiale

Recommended Posts

Posted

Imagine IPB

Alegerile prezidentiale anticipate a adus pe scena politica trei posibili competitori ai preşedintelui: George Becali, Theodor Stolojan si Mircea Geoana, potrivit Realitatea TV.

Gigi Becali este dispus să-l înfrunte pe Traian Băsescu în eventualitatea organizării alegerilor prezidenţiale anticipate. Ceilalţi posibili competitori ai preşedintelui, Mircea Geoană şi Theodor Stolojan, favoriţi ai românilor în sondajele de opinie, nu se grăbesc însă să îşi măsoare puterile cu actualul preşedinte.

Ultimele sondaje de opinie arată că Traian Băsescu se află pe primul loc în topul încrederii populaţiei. El este urmat de Gigi Becali, Theodor Stolojan şi Mircea Geoană.

Încrederea în principalele personalităţi politice:

Traian Băsescu - 41%

George Becali - 39%

Theodor Stolojan - 26%

Mircea Geoană - 24%

Sondajul IMAS din martie 2007 a fost efectuat pe un eşantion de 1.242 de persoane şi are o marjă de eroare plus/minus 2,9 %.

sursa

Posted

Cand va ajunge tara asta sa fie condusa de unul ca Becali, acela va fi anul in care eu voi emigra... mai bine privita circumspect intr-o tara straina decat sa-l stiu pe cioban presedintele tari mele.

Posted

Cand va ajunge tara asta sa fie condusa de unul ca Becali, acela va fi anul in care eu voi emigra... mai bine privita circumspect intr-o tara straina decat sa-l stiu pe cioban presedintele tari mele.

+1 ( take me with you )

Posted

O M F G, deci chiar se poate asa ceva? nici nu stiu ce sa fac, sa rad sau sa plang, pe Becali nu-l votez nici sa-mi faca palat (sau :D), iar daca iasa el presedinte -> Germania :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...