Jump to content
Tybork

What is love?

Recommended Posts

Posted

daca-ti plac numerele ... Iverson 1.83 ... Jordan 1.95, si tot tu ai zis ca daca esti mic te calca ceilalti ...

nu stiu daca exista ceva de genu doping-test in NBA, da' imi amintesc de ceva campionat mondial cand cereau americanii sa se scoata testu :) si iar l-ati facut pe Lancelot melancolic, nu inteleg ce nu-i place la baschetu' de azi ...i love the Laker Girls si Dallas Mavericks fan pe viata

nu zic ca nu imi place..dar apreciez mai mult tehnica si eleganta..decat duritatea si graba :) dar desigur spectacolul e spectacol

Posted

daca-ti plac numerele ... Iverson 1.83 ... Jordan 1.95, si tot tu ai zis ca daca esti mic te calca ceilalti ...

nu stiu daca exista ceva de genu doping-test in NBA, da' imi amintesc de ceva campionat mondial cand cereau americanii sa se scoata testu :) si iar l-ati facut pe Lancelot melancolic, nu inteleg ce nu-i place la baschetu' de azi ...i love the Laker Girls si Dallas Mavericks fan pe viata

dar Iverson are probabil cel mai rapid cross-over din NBA; faza cand l-a trimis pe Jordan dupa capsuni este de generic. De inaltimea lui Jordan ce sa spunem?Cred ca daca ar fi avut si 1.50 tot ar fi fost cel mai mare.

Nu sunt jucatori eleganti acum? Pai Steve Nash, cel mai bun "assister" din liga nu e elegant? Jason Kidd, Iverson, Carter,? Sa nu mai zic de Kobe, favoritul meu? Si sunt atatia altii. Carmelo, Wade (generatia noua), Karver sau mai stiu eu cati altii? Pana si O'Neal, la 160 de kg, are o eleganta amuzanta.

Din contra, acum mi se pare ca jocul e mult mai elaborat, mai accentuat pe dribling, pe scheme, pe joc 1vs1. Cel putin asta e parerea mea.

Posted

Pot sa va spun doar atat - cand la sfarsitul anilor '80 am vazut primele meciuri din NBA pe casete video, eram in mari dubii daca este trucaj sau nu =))=))=)) Mai jucam si noi, mai vedeam meciuri interne, mai vedeam o Olimpiada, dar ce era pe caseta era alt sport. Pana si antrenorul se gandea in mod serios ca unele faze sunt taiate :D . Erau mult prea putine ratari :P . Era epoca lui Magic Johnson, Larry Bird, Michael Jordan, Karl Malone, John Stockton etc. Cel mai frumos baschet vazut vreodata de mine. In ceea ce priveste "angajamentul fizic", ultimii doi erau considerati printre cei mai "infipti" jucatori din toate timpurile, desi Stockton nu era defel IMENS :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...