#spoitoru# Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 nu le am eu foarte bine cu basketul, dar am echipa la sc generala si tot jucam cu liceul, e un sport fain, de echipa, care merita jucat. cat despre jordan :tiphat: fain filmulet.
TyreXel Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Desii nu imi place baschetul m-am uitat de curiozitate :) filmuletul esti superb
sylv Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 jordan .. pff super :Djordan a fost un fel de Ronaldinho acum la fotbal :wub:
Lord of round table Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 e bine ca am apucat sa fiu contemporan...macar ptr putin timp ..cu the King :) din cei de acum..doar Kobe se apropie de ce putea el...dar la charisma..e departe...Pur si simplu a reinventat basketul si a intrdosu notiunea de show in the gameRespect :tiphat:
1/2 Man 1/2 Amazing Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 e bine ca am apucat sa fiu contemporan...macar ptr putin timp ..cu the King :) din cei de acum..doar Kobe se apropie de ce putea el...dar la charisma..e departe...Pur si simplu a reinventat basketul si a intrdosu notiunea de show in the gameRespect :tiphat:lui Kobe ii lipseste constanta in joc. Jordan are o medie de 30.1 pcte pe meci (in intreaga cariera). La capitolu asta doar Iverson se apropie de el cu 28 si ceva parca. Totusi, eu zic ca James se apropie puternic de el ;)
Lord of round table Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 lui Kobe ii lipseste constanta in joc. Jordan are o medie de 30.1 pcte pe meci (in intreaga cariera). La capitolu asta doar Iverson se apropie de el cu 28 si ceva parca. Totusi, eu zic ca James se apropie puternic de el ;)Le Bron? daca te uiti la cum aratau sportivii atunci si la ce monstrii umflati cu steroizi joaca acum..te intrebi..cat e mana omului si cat e din pastila?
ReneGade Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 desi nu prea imi place baschetul normal (prefer stree b.) m-am uitat si eu..ce pot spune..tare giordan asta :D
Ahilosu Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 in aceeasi nota. ps Da, Jordan este fara dubiu, cel mai mare.
1/2 Man 1/2 Amazing Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Le Bron? daca te uiti la cum aratau sportivii atunci si la ce monstrii umflati cu steroizi joaca acum..te intrebi..cat e mana omului si cat e din pastila?are nevoie omu de fizic in sportul de azi ... si eu as lua sincer daca as fi sportiv de performanta, altfel riscand sa fiu calcat in picioare de restu :)nu poti spune ca nu are skill LeBron ;)
Ahilosu Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Le Bron? daca te uiti la cum aratau sportivii atunci si la ce monstrii umflati cu steroizi joaca acum..te intrebi..cat e mana omului si cat e din pastila?la ritmul de viata pe care-l au, un meci la 36 de ore, e cam greu sa rezisti fara suplimente. btw vezi ca se scrie LeBron. Pe vremuri baschetul nu era nici de departe asa spectaculos.
Potyike Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 mai nou sunt impatimit de baschet, pana in clasa a 8-a nici macar nu am tinut minge de baschet in mana, da sa vezi ce face timpu si liceul din om :D acu sunt fan BC Mures :D
Deian69 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 sincer nu ma impresionat cu nimic clipu astaimi place baschetul si imi place jocul frumos dar aici au combinat si comparat 2 lucruri si nu a prea iesit nimic
Tybork Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 in aceeasi nota. ps Da, Jordan este fara dubiu, cel mai mare. Ahilosu, thx 4 the video :beer: . Foarte fain...si melodia de la R. Kelly...ce sa zic...super :cool2:
Lord of round table Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 la ritmul de viata pe care-l au, un meci la 36 de ore, e cam greu sa rezisti fara suplimente. btw vezi ca se scrie LeBron. Pe vremuri baschetul nu era nici de departe asa spectaculos.stiu cum se scrie..relax :) si da..poate un bascket mai tehnic si un pic mai lent ..e de preferat unui baschet pe forta si cu arome de creatina...nush parerea meacat despre Jordan...fara indoiala ramane nr 1 indiferent de epocain filmul lui Ahi...am revazut pe Divac...Kukoc...Malone...Pippen..Mutombo...Stockton....oare cati dintre voi ati apucat sa-i vedeti jucand?
1/2 Man 1/2 Amazing Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 arome de creatina... creatina .... yum ... :wub:
napstar77 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 lui Kobe ii lipseste constanta in joc. Jordan are o medie de 30.1 pcte pe meci (in intreaga cariera). La capitolu asta doar Iverson se apropie de el cu 28 si ceva parca. Totusi, eu zic ca James se apropie puternic de el ;)daca-ti plac numerele ... Iverson 1.83 ... Jordan 1.95, si tot tu ai zis ca daca esti mic te calca ceilalti ...nu stiu daca exista ceva de genu doping-test in NBA, da' imi amintesc de ceva campionat mondial cand cereau americanii sa se scoata testu :) si iar l-ati facut pe Lancelot melancolic, nu inteleg ce nu-i place la baschetu' de azi ...i love the Laker Girls si Dallas Mavericks fan pe viata