Jump to content
udvaritibor92

hi5 question

Recommended Posts

Posted

chiar nu e amuzant si mi se pare un aiurea ala ce a facut profilu

oricum a fost facut presupun, just for fun contul ca altfel nu pot sa cred...

Posted

oricum a fost facut presupun, just for fun contul ca altfel nu pot sa cred...

Cica ar fi din baia mare tipu` :rofl1:. Mi-a zis scream ca a apelat la serviciile lui ... :rofl1:

EDIT: check siiiiig :(

Posted

Cica ar fi din baia mare tipu` :rofl1:. Mi-a zis scream ca a apelat la serviciile lui ... :rofl1:

EDIT: check siiiiig :(

din cate vad eu in background zona unde sunt facute pozele ( bd republicii cu bd unirii pt cei din bm ) e o zona unde isi cam desfasoara activitatea unele doamne domnisoare si chestii din astea dupa caz :bananadance2:

BAIA MARE FTW :cool2:

Posted

1. pe myspace poti sa iti modifici pagina in mult mai multe moduri...si fara sa ramana porcarii de genul "pimp my profile by nush ce site" ( asta daca sti un pic html )

2. exista categorii ( myspace music, myspace comedy ) in care artistii au pagini oficiale...nu porcarii facute de fani

3. sunt update-uri la functiile site-ului destul de des...nu ca la hi5 o data la 5 ani

oricum am pagina si pe myspace si pe hi5 :) numai ca myspace mi se pare mai bun

Posted

din cate vad eu in background zona unde sunt facute pozele ( bd republicii cu bd unirii pt cei din bm ) e o zona unde isi cam desfasoara activitatea unele doamne domnisoare si chestii din astea dupa caz :bananadance2:

BAIA MARE FTW :cool2:

well e un personaj destul de cunoscut pe aici (da, sunt din bm)... a aparut parca si in ziar povestea lui- e un EL-, mie mi-a provocat mila. Cred ca nu e o persoana f inteligenta, mai ales ca s-a lasat pozat asa, in vremea cand am citit articolul statea in ceva cladire parasita si nu era gay activ, cica ii placea numai sa se imbrace ca femeile dar nu "practica" nimic. Oamenii se mai schimba, nu?

Oricum mie imi provoaca mila... l-am mai vazut pe strada, dar arata mai jalnic... o fi avand cineva grija de el? daca si-a gasit un sugar daddy e de inteles schimbarea asta...

Posted

like omg. e clar a e facut la caterinca. btw cica ar fi 500.000 utilizatori hi5 in Ro.

yap ai dreptate

hi5

Incepand cu luna Aprilie 2007, traficul romanesc al retelei Hi5.com va intra in portofoliul de vanzari MediaCafe.ro.

Cu peste 20 de milioane de utilizatori inregistrati, Hi5 este una din cele mai mari retele de social networking din lume. Mai mult decat un site de dating, Hi5 este locul preferat de peste 500.000 de romani pentru a tine legatura cu persoane apropiate, a impartasi idei sau pasiuni.

Hi5 este accesat din toate orasele Romaniei, Bucurestiul fiind orasul cu cei mai multi utilizatori inregistrati - 59.000. 32.000 de utilizatori acceseaza Hi5 din Cluj si 28.000 din constanta, 25.000 din Timisoara si 47.000 din Iasi.

MediaCafe ofera posibilitatea targetarii pe localitate, varsta sau sex elementele esentiale pentru eficienta oricarei campanii online.

sursa

Posted

daca vrei sa intalnesti obsedati sexuali , mintali si de alta natura , gay , lesbiene sau alte specimene , join hi5 :whistle:

Posted

e bun hi5 asta ... intr-un timp cautam asiatice si am gasit :D ... si aveau niste poze :mellow: ..ma rog asta e o alta poveste

la ce va tre peste 200 friends? ca pe ei ii dor undeva de tine asa cum te doare si pe tine de ei ... mai ales jana4u ... aia care are vreo 2000 de commenturi la poze ... a lasat lumea commenturi ca sa ii bage si pe ei cineva in seama si probabil apoi sa ii cunoasca cineva , sa se castoreasca si sa faca copii ... chestia asta cu 2414141 de friends cred ca e doar o fitza :|

Guest <Raziel>
Posted

eu am doar 30 :) ,cei cunoscuti

Posted

Poate is eu mai prost dar tot nu reusesc sa inteleg cum uni oameni au mai multe sute de prieteni pe hi5 sau myspace...IMI EXPLICA CINEVA?

simplu..cont de aproape 3 ani cred....vreo 170 friends,majoritatea cunoscuti

Posted

Stai si tu o saptamana intreaga pe hi5 si da add la toti streseaza`i si sa vezi ca o sa ai sute de ``prieteni``

PS : Hi5 sucks

Posted

am un cont pe hi5 de vreo 2 ani si nu am intrat decat de vreo 5-6 ori in tot acest timp... aproape ca am si uitat care e contul :dooh:

Posted

Am si eu o intrebare legata de hi5 ..... pot sa revad comentariile pe care le`am facut la pozele altora ? ... de ex: vreau sa vad cui am facut comentarii acum`s o luna ....

Daca se poate spuneti`mi va rog !

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...