Guest kokoboy18 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 nu vreau sa va stric curiozitatea spunandu-va ce este si cum functioneaza...ce spun este ca puteti sa va jucati in acelasi timp in care stati afk intr-un mmorpg(deseori intr-un party). http://www.povesteanoastra.ro/click.php?x=kokoboy http://www.povesteanoastra.ro/signup.php?rec=kokoboy Sper ca aceste 2 linkuri sa va starneasca intreseul Have Fun!!!
acustic Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 acesta este un joc deci trebuia postat la web games nu aici.. chiar daca doresti foarte tare sa primesti orice anume ofera jocul ala daca se urmeaza refererul tot in sectiunea web games se potriveste.. si acolo iti merge treaba..
#spoitoru# Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 imi spune ca sunt gangster a lui kokoboy... lol :)
The Wizard Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 io cred ca o sa iei un warn/suspend ca nu ai voie sa postezi linkuri in interes personal...in semnatura poate da. nu asa.linkul jocului.
acustic Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 observ ca a fost mutat la funmania , dar tot sunt de parere ca la web games se potriveste.. poate nu sunt bine informat ..Frody, esti gangster a lui kokoboy pentru ca ai urmat refererul lui (linkul care l-a furnizat el) se foloseste de tine pentru a obtine bunuri virtuale , ar trebui interzise linkurile cu referar la jocuri web..
Cenzurat Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Domnii moderatori mai citim regulamentul general linkmania ? Daca nu s-a observat ca e cu referal imi cer scuze eu pentru mustrare• Linkurile catre paginile personale sau alte site-uri de interes general sunt permise in semnaturi, dar intr-un mod rezonabil. Nu abuzati de aceasta inlesnire a regulamentului punand imagini mari, linkuri viu colorate sau postand doar pt a afisa semnatura in cat mai multe threaduri pe forum. Moderatorii vor decide cand se intrece masura in ceea ce priveste linkurile din semnaturi.Se subintelege mai sus . Sa fie mutat la Recycle Bin , nu Fun Mania (sau la Reclame , dar dupa cum a fost facut topicul propun ferm RB)Bucuros sa fiu de ajutor .Acustic tie nu iti zic nimic , inca esti nou si mi-ai facut un sig . ^:)^
acustic Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 of, e greu sa retii tot regulamentul ala .. trebuie sa ai experienta pentru a fi la curent cu tot ce inseamna regulamentul forumului linkmania..
Cenzurat Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Tu ai grija de grafica ta la care te pricepi bine , ca sunt altii cu posturi mai mult mai putin tehnice / specifice , si ei nu au scuza :) .