Jump to content
Guest kokoboy18

Ce puteti face in timp ce jucati un mmorpg

Recommended Posts

Posted

acesta este un joc deci trebuia postat la web games nu aici.. chiar daca doresti foarte tare sa primesti orice anume ofera jocul ala daca se urmeaza refererul tot in sectiunea web games se potriveste.. si acolo iti merge treaba..

Posted

observ ca a fost mutat la funmania , dar tot sunt de parere ca la web games se potriveste.. poate nu sunt bine informat ..

Frody, esti gangster a lui kokoboy pentru ca ai urmat refererul lui (linkul care l-a furnizat el) se foloseste de tine pentru a obtine bunuri virtuale , ar trebui interzise linkurile cu referar la jocuri web..

Posted

Domnii moderatori mai citim regulamentul general linkmania ? Daca nu s-a observat ca e cu referal imi cer scuze eu pentru mustrare

• Linkurile catre paginile personale sau alte site-uri de interes general sunt permise in semnaturi, dar intr-un mod rezonabil. Nu abuzati de aceasta inlesnire a regulamentului punand imagini mari, linkuri viu colorate sau postand doar pt a afisa semnatura in cat mai multe threaduri pe forum. Moderatorii vor decide cand se intrece masura in ceea ce priveste linkurile din semnaturi.

Se subintelege mai sus .

Sa fie mutat la Recycle Bin , nu Fun Mania (sau la Reclame , dar dupa cum a fost facut topicul propun ferm RB)

Bucuros sa fiu de ajutor .

Acustic tie nu iti zic nimic , inca esti nou si mi-ai facut un sig . ^:)^

Posted

of, e greu sa retii tot regulamentul ala .. trebuie sa ai experienta pentru a fi la curent cu tot ce inseamna regulamentul forumului linkmania..

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...