Legacy Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Vine Pastele...Invierea Domnului. Este a2a sarbatoare ca importanta dupa Craciun.Deja am intrat in saptamana Mare... si nu avem voie sa injuram sau sa fim rai :). Voi cum tratati aceeasta sarbatoare? Va duceti la Biserica ... si stati pana la 5-6 dimineatza pana knd se termina slujba( asa am facut eu anul trecut ... si mam sculat apoi la 4 ziua ...si nu mai eram in stare de nimik) sau o petreceti in alt fel? o excursie ceva? sau stai acasa?Pastele e duminica asta. ^_^
bunny Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Decat sa ma inghesui cu toate babele care stau la rand ca la covrigi <_< mai bine ma lipsesc, desi as vrea sa merg... :\
Legacy Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Decat sa ma inghesui cu toate babele care stau la rand ca la covrigi <_< mai bine ma lipsesc, desi as vrea sa merg... :\cei drept a meritat asteptarea .... deoarece la sfarsit au venit sa dea vin si pachetzel :lol:ps: tu ai de dus niste cadouri
bunny Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 cei drept a meritat asteptarea .... deoarece la sfarsit au venit sa dea vin si pachetzel :lol:ps: tu ai de dus niste cadourii'm not the easter bunny :ph34r: :rofl1:
Ayana Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 well.. de pasti se presupune ca suntem mai buni, mai... mai... mai... numai vorbe.. nimeni nu respecta lucrurile astea... cati dintre voi ati tinut post? cati ati fost abstinenti? cati ati incercat sa fiti mai buni, mai ingaduitori, mai blanzi, cati ati incercat sa faceti un bine aproapelui?fara astea, slujba de pasti mi se pare doar o forma fara fond...nu, nu ma voi duce la biserica.
iNm Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Voi trage o betie si o sa dorm dupa ... it`s just a normal day.
Thade Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 o sa fac poze la toti robotii care merg cu 1 km pe ora sa nu li se stanga LUMINA
1/2 Man 1/2 Amazing Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 e singura data pe an cand merg la biserica ... de inviere. sunt atatea femeeeeei !!!!! :mellow: :wub:
Legacy Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Voi trage o betie si o sa dorm dupa ... it`s just a normal day.de asta ma temeam cel mai mult :huh: ...am vrut sa precizez in topic insa nu credeam ca se va face asa ceva de Paste :\
MisterDevil Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 afara la o bere 2 .. 3 ... ajung la usa .. scot bricheta si aduc lumina in casa
1/2 Man 1/2 Amazing Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 anul trecut eram la ruleta ( un singur cazinou in tot orasu am gasit deschis ) ... am scos ceva bani si apoi am mers sa-i beau :) cred ca mi-a dat domnu` noroc
Legacy Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 @Legacy:iti dai seama muica te bate dumnezeuwhy? :blink: ... desi de sapt. asta am incercat sa ma feresc de cele necurate sa injur, sa nu fiu rau..si chiar am incercat sa tin post ... dar numai din cauza lui fane :sef: ...trebuia sa mnc el sandwich cald :yum:
vexx Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 ma duc la biserica...pt ca asa am fost crescuta 2 zi ma duc la padure cu prietenii la un gratarel.. :)
Whatevbla Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Nu am obiceiul sa ma duc la biserica.Mai bine stau acasa si dorm sau ma joc ceva...sau orice doar biserica nu. :P
THuG-Radu Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Sambata noaptea la biserica la inviere, duminica noaptea o betie crunta la un chef pe care`l pregatim acum ! :D
user000 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 o sa merg la biserica in fiecare zi de joi pana duminica...si in plus am tinut post si maine merg sa ma spovedesc...:P de mers merg la biserica ca asa am fost crescut...si ma cuminic pentru ca primesc chestii de la maicamea pt asta :D oricum...io nu prea cred in dumnezeu.
Valek Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Imi vopsesc ouale, ma duc sa filmez Invierea (pe bani and... dupa aia dorm.
musthyzz Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Eu am norocul sa locuiesc la cativa km de manastirea Neamt , Secu samd...conform traditiei ora 00:00 o intampin la una din manastiri, apoi la cimitir sa aprind o lumanare ... dupa care urmeaza gratarul daca e vreme buna (insa ma indoiesc) si in fine...global gather @ The Artist Cafe // presenting Haute Couture :banana:
POLAND Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 sambata ma duk la Inviere.duminica seara --> hmmm bem umpic.. ne pregatim pt a2a searaluni seara --> betie curata :Dmarti --> o frigare cu prieteni.. alea alea
Edelweiss Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 o sa merg la biserica in fiecare zi de joi pana duminica...si in plus am tinut post si maine merg sa ma spovedesc...:P de mers merg la biserica ca asa am fost crescut...si ma cuminic pentru ca primesc chestii de la maicamea pt asta :D oricum...io nu prea cred in dumnezeu.ai vorbit ca un adevarat crestin :Dmerg o data pe an la biserica, si anume la slujba de inviere, din cauza unui singur lucru: conceptul "lumina din lumina"- mi se pare poate chiar sublim, ca sa nu mai spunem ca si din pdv estetic arata bine o mare de lumanari.post? nu. bautura? da. tigari? da. bunatate? ca de-obicei :) injuraturi? nu cred. abstinenta? da, din pacate...
Fane Spoitoru Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 probabil o sa ajung si la biserica da cel mai mult vrea sa ma spovedesc anu asta in rest mai nimic :) anu trecut am facut chef la mine acasa si am ajuns in fusta pe la un club eu si cu varumeo sa mai luam pe nush cine :D
Zym3r Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 de inviere la biserica ... in rest cu familia si prietenii :)