bunny Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Am pacalit-o pe fosta prietena ca am sida :blink: a plans 2 ore :rofl1:(da da stiu, cu asa ceva nu se joaca, :) but it was kinda' funny :whistle: )
smuggster Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 @bunny : si ea sa iti fi raspuns:stii......si eu am dar nu am putut sa iti zic ) joking
Legacy Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 primu care ma pacalit a fost i*was*a*dog :sef: dupa aia am pacalit si yo :D unu dintre ei fiind eu ^_^ @Radu: .verry fuNNy` :D
bunny Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 @bunny : si ea sa iti fi raspuns:stii......si eu am dar nu am putut sa iti zic ) joking nu stiu dece am impresia dar sigur o credeam
rtk Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Am pacalit-o pe fosta prietena ca am sida :blink: a plans 2 ore :rofl1:(da da stiu, cu asa ceva nu se joaca, :) but it was kinda' funny :whistle: )umor negru :rofl1: :rofl1:nu am pacalit si nici nu am fost pacalit :D
TyreXel Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 rtK tu vezi de cand nu s-a mai postat aici...ca sa fiu ot : am fost pacalit de 2 ori si am pacalit odata
Wonderer Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 hmm nu a reusit nici un cunoscut sa ma pacaleasca dar a reusit un copil care vindea ziare... eram la o cafea intr-un bar intra asta si ma intreaba daca vreau ProSport... ii dau 1 leu si imi da ziaru.. citesc eu prima pagina si raman putin socat..erau niste meciuri la care deja stiam rezultatu si ce sa vezi ziaru era din Septembrie 2006
Guest Arthasi Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Am vazut la stiri in Japan o farsa foarte interesant dar cam deplasata. Un barbat ajunge acasa isi gaseste sotia spanzurata , omul disperat suna la politie , salvare incepe sa planga sa urle , intr-un final ajunge salvarea , politia toata lumea si in momentul in care cei de la salvare vor sa o dee jos ea incepe sa rada normal in prezenta sotului care in final a cerut diortul.
Guest <Raziel> Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 nu am fost pacalit s-au poate nu mi-am dat eu seama?