LuCiFeR Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 Mereu vedeti numai jumatatea plina a paharului .... sa stiti ca viata nu e numai miere si lapte :crybaby: ..... o singura intrebare ma framanta? CINE PUII MEI I-A PUS SA SE DUCA ACOLO? :blink: ..... si nu veniti cu remarci ca "domne isi faceau meseria" , " lumea trebuie sa afle adevarul" ca nu tin....ce draq cautau acolo? stiri asta cautau si au dat de teroristi (cred ca vroiau premiul Pulitzer)....nuuuuu ei nu puteau sa ramana in tara , se mai gasea o stire despre 1 viol , 1 crima pasionala , o spargere dar nu domne ei trebuiau sa se duca in Irak in Orientul Mijlociu cel mai kkcios continent din toate punctele de vedere .... si trupele romane ce draq mai cauta acolo? gata l-au prins pe Saddam , sa vina inapoi ; nuuuu domne ele ajuta la "reconstructia tarii" domne cu 100 de soldati , 1 masinuta de teren si 20 de pistoale carpati....de 1 sapt cand ma duc la facultate cu transportu in comun vad afise cu fetele la aia ; la stiri la fel , de 2 sapt numai stiri despre inundatii si rapirea la jurnalisti....poate sunt cinic si lipsit de orice sentiment uman dar BINE LE-A FACUT....atatea demonstratii si mesaje pt Al Jaserra...credeti ca aia (teroristii veseli) se uita la OTV , PRIMA si PRO Tv la mesajele lor ??? sa fim seriosi...ii doare pe ei in puska lor(aici se subintelege AK47) de tot...au zis clar : domne retrageti trupele si le dam drumu , daca nu ii omoram.. mai simplu si mai clar de atat nu se poate....in locu la americani as fi aruncat 2-3 bombe chimice prin Irak , Iran si alte tarii care incurajeaza terorismul.... Lasand gluma la o parte si mie imi pare rau de cei 3 jurnalisti dar asta e viata...n-as calca in Irak decat cu vreo 30 de agenti Smith pe langa mine .... inca 1 filmulet la colectia impresionanta de 8 decapitari pe care am strans-o....stiu sunt lipsit de sentimente dar asta e realitatea si trebuie s-o acceptam.Terorismul nu ai cum sa-l starpesti definitiv ; treptat poate dar nici asa....ne-a trebuit NATO si UE acum o sa avem bombe in cinematografe si in piete
rats Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 acesti jurnalisti naivi (mai naivi decat voi) au intrat intr-o cursa pusa la cale de domn' omar... Apropo... care era faza? cum i-o rapit? 30 de inarmati rambo or venit dupa ei? sa fim seriosi... se zice ca japiţa aia de femeie ii complice... ei au mers in iraq ca sa ieie interviu la dracu stie cine. Au mers pe PROPRIA RASPUNDERE desi cunoasteau PREA bine consecintele ce pot aparea si care au aparut in cele din urma. Dar eu aud la Dan Diaconesc Direct Senzational Exclusiv Exploziv, Tariceanu arunca Bomba OMFG, ca Prima TV are o caseta care nu a difuzat-o (la cererea lu basescu de ieri), in care romanii spuneau: Iesiti cetatenilor in strada si faceti presiuni asupra guvernului. Ce spune asta? Ca handicapatii aia pe langa ca sunt egoisti, mai dau si vina pe guvern ca din cauza guvernului or ajuns ei pastă de mici pentru arabi. Sa fim seriosi. @BlueEnergy - sa fie clar. daca mama mea m-ar lasa o sapt acasa ca sa mearga in iraq sa faca interviu stiind riscurile, as omora-o cu mana mea... la fel si cu orice ruda. Ii viata ta. Daca tu vrei sa ti-o futi pentru un amarat de interviu, be my guest, da nu da vina pe mine, pe guvern sau pe americani ca nu ti-am oferit protectie.
skydiver Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 acesti jurnalisti naivi (mai naivi decat voi) au intrat intr-o cursa pusa la cale de domn' omar... Apropo... care era faza? cum i-o rapit? 30 de inarmati rambo or venit dupa ei? sa fim seriosi... se zice ca japiţa aia de femeie ii complice... ei au mers in iraq ca sa ieie interviu la dracu stie cine. Au mers pe PROPRIA RASPUNDERE desi cunoasteau PREA bine consecintele ce pot aparea si care au aparut in cele din urma. Dar eu aud la Dan Diaconesc Direct Senzational Exclusiv Exploziv, Tariceanu arunca Bomba OMFG, ca Prima TV are o caseta care nu a difuzat-o (la cererea lu basescu de ieri), in care romanii spuneau: Iesiti cetatenilor in strada si faceti presiuni asupra guvernului. Ce spune asta? Ca handicapatii aia pe langa ca sunt egoisti, mai dau si vina pe guvern ca din cauza guvernului or ajuns ei pastă de mici pentru arabi. Sa fim seriosi. @BlueEnergy - sa fie clar. daca mama mea m-ar lasa o sapt acasa ca sa mearga in iraq sa faca interviu stiind riscurile, as omora-o cu mana mea... la fel si cu orice ruda. Ii viata ta. Daca tu vrei sa ti-o futi pentru un amarat de interviu, be my guest, da nu da vina pe mine, pe guvern sau pe americani ca nu ti-am oferit protectie. Daca sti atitea de ce nu te angajezi la PrimaTV in locul lor. Iti dau un sfat:Pune pe cineva sa te impuste pentru ca esti mult prea las sa-ti faci harakiri.
rats Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 Daca sti atitea de ce nu te angajezi la PrimaTV in locul lor. Iti dau un sfat:Pune pe cineva sa te impuste pentru ca esti mult prea las sa-ti faci harakiri. ma cretinule... nu-ntelegi ca io nu m-as pune in asemenea risc nici pentru prima tv, nici pentru tine nici pentru dracu. Post-u tau chiar n-are sens... ce anume vrei sa zici? ;)
HellMaster Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 Slim si skydiver potolitiva. Certativa in privat nu pe forum. Singurul lucru pe care vreau sa il adaug este ca toti murim mai devreme sau mai tarziu. "Time kills and destroys everthing and anything in it's path"
BlueEnergy Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 Slim-Shady zici ca esti in fapt cu legea! Lasa-ne mah cu ratiunea asta pe care o stie si un copil de gradinitza si mai "gandeste" si cu sufletul. Daca ai asa ceva...