Guest sha Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Ce este 3 Word Story :Trebuie sa scrieti 3 cuvinte care impreuna cu cele postate inainte sa formeze o fraza, sa se continueIn functie de ce ii trece fiecaruia prin cap poate deveni amuzant.Incep eu:A fost odata...
Guest ManiaK* Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Ce este 3 Word Story :Trebuie sa scrieti 3 cuvinte care impreuna cu cele postate inainte sa formeze o fraza, sa se continueIn functie de ce ii trece fiecaruia prin cap poate deveni amuzant.Incep eu:A fost odata...scuze ca fac mai multe dar (eu am vazut asta pe forumul zohan ai copiat deacolo ma rog si nu e 3 word story defapt e Three Word Story macar se continua jocul).
alexix Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 care i-a cheltuit -- pe multe rare--------------------------------asa e, jocu e copiat de poe forumul ZoHaN <_< oare au drepturi de autor ? :dontknow:
dev Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Jocu` asta exista demult ... dinaintea lui ZoHaN ... asa ca ... don't bother ...
HellKobra Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 -- pe multe rareŞi a plecat...:::::::::::::::::::::::::http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...=111350&hl= Citiţi postul lui Seba18 :-$
bunny Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 scuze ca fac mai multe dar (eu am vazut asta pe forumul zohan ai copiat deacolo ma rog si nu e 3 word story defapt e Three Word Story macar se continua jocul). in cazul asta opriti jocul, sa ne dea Zohan dreptul de a posta ce uameni... ot: a ramas fara