Whatevbla Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Si fosta mea profesoara de franceza era isterica...batea catedra si tipa ca o nebuna cu o voce care imi irita deja urechile. <_< Faza cu ora de fizica...huh? N'are treaba...pai are cineva? :P
Zym3r Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 in primii 2 ani de liceu am prins o baba asemenea la latina, pfuai frate, in toate felurile ne facea bine ca am scapat de ea
TiberiuC Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 cretian baba aia...are noroc ca sunteti micisa faca ea asa ceva la liceu...
kosy_k Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 La noi la scoala se fura din magazin, si poormo vin baieti cu 4-5 pungi de floricele si 1-2 sticle de cola ciordite ca sa halim toti, dar acum 2 sap i-au prins.. mare caterink ce a fost :D, bine ca nu am fost si io in ziua aia la maga ca navea bani... ca ma luau si pe mine in duba la sectie cretian baba aia...are noroc ca sunteti mici sa faca ea asa ceva la liceu... Adevarat.. imi aduc aminte printra 8 cand la ora de fizica ne duceam cate 2-3 pe rand la fiecare ora jos in curtea scoli(pe atuncia clasa erea situata la et 1) si aruncam cu bulgari prin geamul clasei in dom' prof si il nimerea in cap, iar unu din clasa statea si filma. Muream de ras! Numai tampeni faceam.. de la ruptul caloriferelor la fu*** in baie! Ce amintiri, frumoase..! :D :banana: :banana:
BomB777 Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 UP-DATE: CLICK!Dintre mine si un ratat :rofl1:Regizor prost ca ar fi ieshit altfel :>Dupa scoala lam terminat in parc si a ajuns acasa batut :(
Whatevbla Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 <_< mda...stupid kids, cred ca toti de pe forum ard de curiozitate sa vada niste mucosi batandu'se.
kosy_k Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 :P :P :P NUmai terminati prin scolile din BUcuresti! :clap: :roflag: ROMANIA
BomB777 Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Dupa ore, filmam un nebunatci, dependent de cs 1.6 : Cristake :)