BomB777 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Iata cateva filmulete realizate de colegii mei in timpul orei de franceza: 1. 2. Voi reveni mai incolo cu un edit :)... Acum de la ora de fizica cu victima Dragoi 3. Profa vorbea ca nebuna si ala navea treaba :rofl1:
alexix Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 isterica ca isterica.. .. da` daca afla nu te exmatriculeaza ? :mellow: app ce e asa de greu la verbele de grupele I si II ? in ce clasa esti ? :rofl1:LE: te rog, daca mai ai link-uri amuzante.. pune-le aici .
BomB777 Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Nu e vorba despre mine knd se tipa! :rofl1: Clasa a VI-a suntem dar suntem cei mai nebuni..asta de a fost ascultat are nota 7 la purtare deja :>
Irina Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 mama ce profa de franceza aveti...dar..ce clasa sunteti frate ?:))de va ia asa tare :) ?
dev Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Fazele cu isterica aia ... merg ... da cea de la fizica ... :dooh:
Guest B|aDE_Kn!ghT Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 ...ce profa de franca ai :rofl1:...Las' ca nu e mai rea ca profa mea de germana :blink:....
Guest aimer ~ Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 daca as avea as o profa isterica...nici n-as veni la ea la ora ^^
BomB777 Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Franca: 57 Fizica: 50 Urmeaza o mica pauza a filmuletelor deoarece sau confiscat ieri la engleza 5 telefoane... :(.... Inka un film gasit prin calculator: Faza tare a fost atunci knd a aruncat caietu lui si mia aterizat mie in cap :rofl1: ca stau fix in fata lui.... aceasta scena insa nu a fost filmata... :(
HellKobra Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Franca: 57 Fizica: 50 Urmeaza o mica pauza a filmuletelor deoarece sau confiscat ieri la engleza 5 telefoane... :(.... Inka un film gasit prin calculator: Faza tare a fost atunci knd a aruncat caietu lui si mia aterizat mie in cap :rofl1: ca stau fix in fata lui.... aceasta scena insa nu a fost filmata... :( AWhahahaahaaa omg Ce vorbe da din babutza :lol: : "nu iti e rusine de magar" , "vrei sa te plesnesc acuma" , "esti chior nu sti nici sa copiezi corect" Si la sfarsit rupe pagina si arunca cu caietul :lol: din toatea astea rezulta ca mai are 1,2 ani si iese la pensie :D
alexix Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 nu se compara cu scoala mea.. comunista rau. la majoritatea profesorilor knd intra in clasa si spun "Buna Ziua!!" noi trebuie sa raspundem cu "Sa Traiti!!". si un prof cica liceul nostru, este considerat a2a armata. :dooh: . comuniesti draq.. La mate e si mai si, profa ne zice: "ptr data viitoare copiati exercitiile rezolvate si invatati sa faceti exercitii de alea, si apoi rezolvati ex X1, X2, X3, ... .. Xn. si a 2a ora ne asculta.. dar rar ne preda, cum sa intelegi din ex rezolvate ;) .oh, oh.. la franceza daca o intrebi pe profa :" doamna, ce inseamna cuvantu .. .. ..? " si ea zice: " da ce`s eu, dictionar ?" :dooh:
vektor Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 "mai magaruleanimaluleNU TIE RUSINEVREI SA TE PLESNESC?!?!3 AI AZI MA " ţţţţţţ comportament civic deviant mai vlade mai
exp_boy009 Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 dap imi aduc si eu aminte de profa mea de franceza cad eram pe clasa a-VIII-a care urla la noi de facea bale la gura aia de vreme!!!! sti cum sa faci??cauti un stingator care mai are ceva spuma si cand intra la ora ii faci mormant!!
[n33d] Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Faza tare e ca avea punga de cadouri pe catedra.. Pour qui? =))
BomB777 Posted March 30, 2007 Author Posted March 30, 2007 ' date='Mar 29 2007, 23:34' post='1847513']Faza tare e ca avea punga de cadouri pe catedra.. Pour qui? =)) Cadoul era chiar de la Vlad, si la sfarsitul orei ia dat cu el in cap :)...Nush cu ce ocazie cadoul, nu ma intereseaza...
Tsu_Xing Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Pacat k nu se vede la sf dupa c i-a zis k a luat 3 c a facut, k preaaaaaaaaaaaaaa era mana aia ridica, ma mir dak nu l-a plesnit/aruncat caietul p jos ^_^ Stand up 4 ya rights, kill that fat cow
T-rex Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 si eu care credeam ca am profi tampiti e tare la liceu frate nu vin cu atat tupeu profii sa te injure sau sa te faca in vreun fel ca dupaia se trezesc dati la tv,ziar,etc sau daca dau de unu nebun mai rau ajung batuti VIVA LA REVOLUCION!! Pe profi sa ii manance zgabia de comunisti
BomB777 Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 UP-DATE: Asta intr-o excursie nu la noi in scoala !
WaH ^ MaTuX Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 UP-DATE: Asta intr-o excursie nu la noi in scoala ! ce paturi "rezistente" :rofl1: :lol: