Jump to content
exp_boy009

anti guta

Recommended Posts

Posted

Daca nu iti plac manelistii si manelele...de ce nu'i ignori? Daca crezi ca toti manelistii sunt inculti si prosti, de ce nu'i ignori? Daca ii crezi tigani, de ce nu'i ignori? Ce rost are sa'ti bati joc de ei? Vor disparea sau numarul lor se va inzecima? Esti lafel ca ei!

Trebuie sa fii idiot sa spui ca toti sunt prosti si inculti si tarani sau tigani! wtf???

Daca ei sunt prosti si inculti, asta ar insemna ca tu esti destept? Crede'ma...cu toate ca nici mie nu'mi plac manelistii cu patru clase si nici "muzica" lor, tot pot gasi printre ei oameni mai maturi si mai intelepti decat tine, care nu arunca atat de usor vorbele in vant, asemeni tie!

Cum? Am mintea ingusta fiindca am gasit asemanari intre banii, femeile, dusmanii etc ai manelistilor si banii, femeile, dusmanii etc ai lui 50 Cent? Nu cumva tu esti cel cu mintea ingusta, sau de ce nu orb? Orbit de propria prostie!

Cu ce scop ai deschis acest topic? Sa se adune toti la un loc si sa iti dea poze cu manelisti ca tu sa poti sa'ti bati joc de ei -- astfel facand o favoare intregii omeniri; sa simti ca de data aceasta "TARAN PROST" nu se refera la tine sau sa posteze multi in topicul tau genial si unic -- astfel numarul mare de posturi sa'ti mangaie ego-ul [daca nu v'ati prins la aceasta ironie: sa fii in centrul atentiei?] ?

Ho Ho! Hai dovedeste'ne, baietasul mamii, cat de tale esti si cat de destept esti fata de toti tzeilalti plosti!

Daca vi se pare ca am scris totul amestecat e doar fiindca pur si simplu nu'mi gasesc cuvintele potrivite, socat de copilul asta care in loc sa ne dovedeasca (,) ca e superior manelistilor, el coboara la nivelul lor sa ne dovedeasca (,) cat de prosti sunt ei.

PS: uitasem sa mentionez faptul ca te exprimi ca un manelist...like, vorbe mari nascocite de o minte micuta :rolleyes: si opreste'te...esti ca o gorila care'si bate pieptul cu pumnii sa arate ca el e mare mare si nu vrea sa'si murdareasca onoarea cu bani primiti de la guta sau o tipa buna care ar sari pe tine pe gratis

Posted

bine mah !!te-a facut mata judecator?! :blink:

mii de scuze pt manelisti pe care i-am suparat!!ori acceptati scuzele mele sau nu tot nu ma intereseaza...

whatevbla tu esti gorila!!adica nu are rost sa-mi prind mintea cu copii de clasa a-V-ea sau pe ce clasa ai fiii

primul admin care vede acest topic sa aplice OFF TOPIC...nu mai are rost...

Posted

DA !!! Iti accept scuzele ;) Sunt un manelist notoriu si daca mi-ar da cineva 100euro as striga Guta de cate ori ar vrea el >:) Acum astept poza sa vad cum iti bagi unghia in gat....

Si apropo ce intelegi tu prin taran ? Eu sunt taran.... si majoritatea de pe forum sunt "tarani" ;)

Intra aici sa-ti vezi idolul :) http://www.youtube.com/watch?v=GraaNyIJVv0 .... fifti powaaa

Posted

bine mah !!te-a facut mata judecator?! :blink:

mii de scuze pt manelisti pe care i-am suparat!!ori acceptati scuzele mele sau nu tot nu ma intereseaza...

whatevbla tu esti gorila!!adica nu are rost sa-mi prind mintea cu copii de clasa a-V-ea sau pe ce clasa ai fiii

primul admin care vede acest topic sa aplice OFF TOPIC...nu mai are rost...

Ce intelegi prin gorila? =)) rofl...si de ce crezi ca is de a V'a? recunosc ca am scris ideile foarte aiurea fiindca... I was like: wtf? ce vrea asta sa ne demonstreze?

btw...ce intelegi prin judecator-copil-gorila?

Posted

DA !!! Iti accept scuzele ;) Sunt un manelist notoriu si daca mi-ar da cineva 100euro as striga Guta de cate ori ar vrea el >:) Acum astept poza sa vad cum iti bagi unghia in gat....

Si apropo ce intelegi tu prin taran ? Eu sunt taran.... si majoritatea de pe forum sunt "tarani" ;)

Intra aici sa-ti vezi idolul :) http://www.youtube.com/watch?v=GraaNyIJVv0 .... fifti powaaa

yo man alea au fost modificate!!originalele nu sunt asa!!

dar uite un videoclip original de manelsitiii....

http://www.youtube.com/watch?v=nWw5h7LO5xg

pumnii mei minte nu are!! =)) =)) =))

sau mi se spune pentium 4!!eu nu am nimic cu tine dar florin maimuta asta e prost rau ...

Ce intelegi prin gorila? =)) rofl...si de ce crezi ca is de a V'a? recunosc ca am scris ideile foarte aiurea fiindca... I was like: wtf? ce vrea asta sa ne demonstreze?

btw...ce intelegi prin judecator-copil-gorila?

ce inteleg??prin judecator-copil-gorila??!!=))

nu am nimic cu tine dar daca iti spun imi promiti ca nu ti ciuda??

prin asta inteleg ca esti un fel de florin-maimuta http://www.youtube.com/watch?v=nWw5h7LO5xg

sper ca nu te-ai suparat dar gata termina odata!!

Posted

exp boy, tu nu ar trebuii sa urasti oamenii care canta manele .... ei n-au nici o vina :) Ei "canta", prost ii cine asculta....

Posted

pai....eu m-am luat de guta nu de cine ii manelist

PS:eu nu am nimic cu manelisti dar nu imi place de guta!!

whatevbla ma bucur ca nu esti suparacios...si la fel de mult ma bucur ca nu amesteci "Cradle of Filth cu manele"

Posted

oooooo da sunt manelist long live gutza si salam , copilu de aur si farsele lui buzdugan , eh sunt pe sistem ? :banana: manelele sunt mai pe val ca niciodata :cool2:

@ OT unde se rade la poza aia ?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...